Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3438 příspěvků
-
Jinak by možná bylo dobré aby si čtenáři tohoto článku uvědomili že se nejedná o recenzi ale o článek jehož název je záměrně přepálený aby působil kontroverzně.Spíš než o zhodnocení kladů a záporů hry se jedná o výčet výtek kvuli kterým si hra absolutní hodnocení ani zdaleka nezaslouží,ostatně sam Dan píše na svém twittweru že by hře dal nadprůměrné hodnocení 7 z 10 (což je hodnocení s nímž bych se i já ztotožnil) .Samozřejmě že mnoho v textu vyjmenovaných chyb je malicherných a nestály by sami o sobě za zmínku,problém je v tom v jak velké množství se tyto chybky ve hře vyskytují...
-
naprosto souhlasim, žblepthesda vydává jen polotovary, ovšem s možností pro hráče je dovařit. Je to sice pěkné svinstvo, ale na druhou stranu co neopraví bleptesda, to opraví lehce hráči, kteří to ještě vylepší a eventuelně dovybaví......a to jiná taková velká hra NEMÁ a že by to potřebovaly všechny jak sůl......Gothicy byly zabugovaný, Risen byl zabugovaný a Two Worlds byla jen dost osekaná mlátička, rovněž zabugovaná..ač nerad, tak TES prostě vede a to řikám jako někdo, komu Oblivion lezl hodně krkem
-
Hura! Nejsem tu nejstarsi :)
-
No čo je podstata takýchto článkov , človeku je už z toho zle, písla to naozaj pán Vávra, je to kvôli reklame, kvoli rekordnej diskusii či kvoli vzteku. A keby to napisal na Dragon Age , rôrne dnešne akcie, Záklínačov ..., tak by už potom zmenil nazor každy o čom to je naozaj..
-
Ubožák je bohužel zcela na místě.
-
Skyrim je velice dobrá hra a štve mě, že ten pi..s si dovolí komentovat to čemu nerozumí podílel se na práci s Mafii 2 ale to je akční hra tohle RPG tak ať je zticha.On vůbec nenapsal čím je Skyrim dobrý on jenom napsal čím je špatný pokud napíše jenom špatnou stránku hry tak je de..l.
-
Konečně někdo, kdo tomu taky rozumí ale že jsem se načekal :D
-
Talos s tebou, bratře ;) Jsem na tom úplně stejně jako ty, jen to dělám o 4 roky dýl (37) ;)
-
Hraju Skyrim na konzoli. Podle jakého vzorce usuzuješ, že jsem naprostý noob? To by mě docela zajímalo...
-
No tak ste se zase zviditelnil kdyz to nejde hrou tak to jde tim ze budete pomlouvat jiny hry no kdo neumi ten cumi :) jste opravdu ubozak pane vavra
-
Jenze co tohle Rimmer rikal, tak to Listerovi zrovna palilo ;)
-
Tak tohle je úplná hloupost. Je to přesně obráceně. Nový Fallout vznikl díky Oblivionu.
-
Sice už sem to párkrát postnul do fór o Skyrimu tady na games.cz, ale pod tohle ještě ne. A anžto se pan Vávra dosti sprostě až vulgárně vyjadřuje i ke grafice a k modelování krajiny/objektů a postav a navíc jakoby z pohledu odborníka, ikdyž moc konkrétní není, připojuji odkaz ještě sem. Přijde mi to jednak jako celkem seriozní recenze + hodně povídání o grafice a hlavně slušné rady do začátku jak si optimalizovat grafický výkon i spříklady na screenshotech. Prostě trochu více odvedené práce, než Vávrovo zběsilé nadávání. Takže tady: http://pctuning.tyden.cz/multimedia/hry-a-zabava/22525-the-elder-scrolls-v-skyrim-vzniklo-dokonale-rpg
-
no kdyz jsem cetl clanek pana Vavry tak jsem sel do kolen. nevadi me urcita forma kritiky, ale to jak byl sepsan tento clanek, ale tak jak to napsal on tak to ne. Jsem clovek, kterej hraje uz od mala a od doby didaktika M az po dnesek (33 let ) a rpg miluju a the elder scrolls serii mam celou uspesne za sebou a skyrim bude dalsi v rade. mam odehranych cca 60 hodin a rozhodne jsem nadseny. zadnych vetsich a zasadnich bugu jsem se nedockal.myslim si ze oproti predchozim seriim si vede pres bugy nejlip. Grafika ikdyz je z postarsiho soudku tak diky prubeznemu vylepsovani enginu hra vypada naopak moc krasne.nemam s tim zadnej problem.Na vsech masinach to bezi krasne takze plus pro ty co maji slabsi masiny.hra ma nadhernou atmosferu, hudbu i zvuky. vytky co tu vidim me prijdou jako extremne nadnesene a rozhodne s valnou vetsinou z nich rozhodne nesouhlasim. Hra je to uzasna,nedohrajete ji za vikend jak byva zvykem a je pribehove pekna. pane Vavra budte od te lasky a nepiste tak hruzostrasne postrehy, protoze lidi co znaji mapu Vas akorat tak odsoudi a ti co mapu neznaji tak by se mohli jeste nechat ovlivnit timto otresnym prispevkem a nezahraji si diky Vam tak uzasnou hru. kdyby vsechny firmy jako je bethesda delali hry jako oni, tim myslim pro opravde hrace tak je herni scena v nejlepsich letech a nejde vsude jen o love a aby vse bylo usito na rychlo horkou jehlou a to jen z duvodu ze vyvojari maji na projekt malo casu,protoze na ne tlaci shora ze.pak to tak vetsinou vypada.nedodelany,nemastny,naslany.zacpu vam hubu peknou grafikou a pribeh a to kolem je slabota.jsou jedni z mala, kteri si se svymi dilky vyhraje a serviruje hracum plnohodnotne A tituly.
-
Nejlepsi na svete? Ale... *3*
-
Red Dwarf kejmo ;-)
-
Tak ja s tim clankem naproste souhlasim a jeste bych mohl tak 50 veci pridat. Je to hnusna kopie Falloutu narychlo predelana ve fantasy word. Vsechny chybi co jsou ve Falloutu jsou i ve Skyrimu. Jakekoliv kovani, alchemie atd...je naprosto zbytecne a nechutna zalezsitost. Hru jsem hral asi 60h za celou dobu jsem neukoval nic ani jsem nemel chut..kvuli hnusnemu inventari,..proste des a bes. A stacilo tak malo aby ta hra byla dokonala. Ale na co ? Betasheda vi ze ma stupidni hrace a vzala si jako vzor Dragon Age ktery na to je ale mnohem lepe.
-
Hele přečti si o Bethesdě něco než začneš psát prosím tě.
-
Jen naprostý noob by hrál konzolovou hru na myši a klávesnici,snad naprostý ignorant by si nevšiml velkého množství chyb které skyrim má...
-
Existují dvě skupiny čtenářů.. Do jedné patří ti, kteří si seznam přečtou a zasmějí se. Druhá skupina zahrnuje všelijaké zbytky lidí, kteří nečtou dlouhé texty a po přečtení nadpisu scrollují rovnou do diskuze.
A na to doplácí strašlivá spousta mentálně nezaostávajících čtenářů.