Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3438 příspěvků
-
Podle me je ruznorody, je videt, ze je delany rucne, neni to pouha genericka krajina, i kdyz samozrejme tomu se tak rozlehla hra uplne vyhnout nemuze. Detaily, z takove miry kritiky, jak vidno, asi nema stoprocentni, ale me to vynahrazuji prave ty krasne vyhledy na severskou krajinu.
-
Hra mě extrémně bavila a dál mě baví. To ale nic nemění na tom, že JE odfláknutá a OPRAVDU teží ze svého jména a reklamy. Těch 100důvodů od pana Vávry je PRAVDA. Nicméně díky tomu, že neexistuje konkurence (a asi ani nikdy existovat nebude) je a nejspíš i bude TES nejlepší freeform RPG k dostání. A to mě nijak netěší. PS: Radím, aby si žádný normální člověk nikdy nečetl žádné diskuze v jakémkoli foru. 99% komentujících na tomto foru by se mělo vrátit zpátky do vag1ny a trochu dozrát.
-
Dobra snuska pseudo intelektualnich kecu od byvaleho vyborneho herniho zurnalisty...
-
Človeče, ja ťa obdivujem, ako to vieš pekne napisať, ja hneď vypenim a para z uši Pššššš...
a proste Dan Vavra ti musi JE*AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAŤ *15*
...inak SORRY chlapi, liečim sa *1* -
Zdravím , chcel by som sa teraz vážne opýtať jednu vec, totižto ja skyrim som ešte respektíve som sa k nemu nedostal prosil poctivú odpoveď .Mimo terajšej diskusie aký je svet skyrim , mimo grafiky teraz ju vynechajme viem že nieje najostrejšia, je rôznorodý , či je vidno že je ručne robený , či má deataily a pekné výhľady, či je naozaj severský alebo skôr exoticky alebo je to zas všetko generované kde ide o kvantitu?Vďaka.
-
Ještě teď mě děsí příšernej deník v Morrowindu, kterej neuměl rozdělit jednotlivé zápisky podle úkolů a pokud tak člověk z rozhovorů nabíral stále nové questy bez toho, aby je ihned plnil, neměl šanci se v něm orientovat. Těch chyb měl Morrowind hafo, stejně jako Oblivion, stejně jako Arena i Daggerfall... Pokud bude za půl roku Skyrim opatchován stejně jako ostatní díly a vše pojede okej, je mi to úplně jedno...
-
Byl fakt Oblivion tak úžasnej? Vim, že když vyšel tak sem o něm ani nevěděl a absolutně ho ignoroval a teď když na to koukam zpětně tak si stejnak radši pustim Baldurs Gate 1...
-
Ovšem musím panu Vávrovi připsat jednu dobrou věc čím víc pomlouvá Skyrim tím víc mám rád Skyrim *1* *1* *1* *1*
-
promin ale ted pařím Skyrim *1*
-
špatná reakce. máznuto
-
Ono to jednou pochopíš jaký je rozdíl mezi konzolí a PC,hry jsem hrál ještě na 286 jestli víš co to je? XBOX mám cca 5 let a nemusím pořád kupovat předraženej hardware kvůli každý nový hře.Dáš placku a jedeš.Navíc na 127" FULL HD obrazovce a přes 7kanálovej reciever,takže můžeš akorát tak tiše závidět a cumlat paleček u PC se sluchátkama.:-))))))
-
Naprostý souhlas, Vávra nad Oblivionem roztál jak kostka ledu na poušti, strávil tam času až to hezké není a obdivoval ho kde mohl. Tohle mu teda nežeru *1*
-
Co bys taky chtel po trollovi...
-
Az to sepises tak pak machruj
-
Horší byly v technickém zpracování ale byla jesště MNOHEM komplexnější.
-
Omlouvám se. Asi málo čtu a moc hraju. Promiň.
-
Jo tady někdo posuzuje hry podle grafiky a má napapouškované, že je špatná. A proč je špatná? Kvůli konzolím. Uměle stahují výkon PC.
-
Nechapes protoze nectes a jenom hrajes, radsi bez ven, z toho sezeni za komplem akorat tak zuhrovatis
-
Realita:
-RPG bejvaj předevšim o NE-realičnosti. Sice by budovy mohli zachovávat poměr velikosti interiéru a exteriéru, ale za celou tu dobu co to hraju, sem si toho nevšim.
-Pokud někoho štve že vidí bandity v bederních rouškách na Everestu...no co, když na sebe nic lepšího nemáš...do města je nepustí, zvěř tam nežije, tak co maj dělat chudáci...
-Ten úkol s vyplacením banditů a získánim odměny...schválně na kolikátý úrovni si ho splnil? A na kolikátý si splnil příběhovou lini, kdy zabiješ toho draka u věže v Bílym průsmyku a následně dostaneš sekeru? A schválně na jaký obtížnosti... ;)
Možnosti:
-S tim co mi umožnili sem docela spokojen...pokud chceš krást dej se k cechu Zlodějů, pokud chceš bohatým krást a chudým dávat => prostě kraď a rozhazuj peníze a věci po hospodách, ulicích...bys nevěřil jak se po tom zapráší
-Chceš být vrah? Přidej se k Temnému bratrstvu...Chceš zabíjet jen darebáky? Zkrátka se vpliž do obidlí a zabíjej podle svýho uvážení, dyť nemusíš nikoho poslouchat...
Chyby:
-Možná bych zkusil hrát koupenou hru a na plný detaily... -
Zdravim,
100 důvodů mi přijde až trochu moc. Řeknu narovinu, že tenhle typ RPG totálně nenávidim. Vývojáři dostanou pár dobrejch nápadů, ale pak odbydou ten zbytek. TES sem nikdy nehrál a doufal sem, že taky nebudu, ale pak vyšel Skyrim. Severská mytologie a prostředí je něco, co mi v tu chybělo. Už mam pokrk těch džunglí, pouští a všelijakejch opálenejch kurtizán. Řek sem si, že bych to teda moh zkusit.
Grafika: Nevim co lidem vadí na grafice textur u týhle hry. Nepořizuju si hry abych chodil s lupou a zkoumal kdejakýho brouka, chlup na nose čarodějnice nebo sbíral vzorky kůry stromu. Sice mě pár věcí úplně nesedělo, ale pokud zachraňujete svět, kradete u hokynáře, tak mě určitě zajímaj jiný věci než jak u toho vypadam cool se zaoblenym nosel a cool stínem...
Hratelnost: S tim, že se hry dělaj předevšim pro konzole sem se už smířil a sem vůbec rád, že vidim vůbec nějaké menu, mapu s legendou atd...Sice je invetář nepřehlednej ale dokážete si vůbec představit, že bojujete zatimco máte v kapsičce nacpaný 4 obouruční meče, 10 seker, 20 dýk, milion šípů, 5 plátovejch zbrojí...? Pokud ovšem chceš sbírat itemy, musíš mít velkej batoh, pokud máš velkej batoh je to obvykle velkej vak bez přepážek na zádech, jelito velkej vak, tak můžes bejt rád, že v tom haraburdí najdeš aspoň ten 1 pitomej prsten kterej hledáš. Podle mě neni problém s nepřehledností, to je pro mě celkem logický, ale nechápu kam to všecko dává...