Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3438 příspěvků
-
tady to nemá smysl se hádat jeden pit..ec si vyhledává 14 dnů všechny chyby a pak je hezky sepíše, ale hlavně jak psal že je Oblivion úžasnej nicméně bych vyhledal taky 114 chyb a dokázal je sepsat.Skyrim je mnohem lepší a pan Vávra pouze žárlí, takže bych pro vás měl prosbu pane Vávro laskavě už jděte do prd..e.
S pozdravem Anonym -
Tak to jsme asi stejně staří. Já možná ještě starší (hraju ještě trochu dýl). Tím spíš nechápu tvoje komentáře, na které jsem reagoval. *13*
-
Je sranda jak to tady berou všichni vážně. Z fleku jde napsan na tu nejdokonalejší hru recenzy, která ji totálně zhaní a dostane 0/10 a bude pravdivá a správná. Dá se však i napsat jiná recenze, která bude oslavující a dá ji 10/10 a taky bude pravdivá a správná. Každý člověk kouká na stejnou věc jinak a hledá na ní něco jiného a očekává od ní něco jiného. Hodnocení čehokoliv je spíše kolektivní rozhodnutí o aktuální hratelnosti a zábavnosti s ohledem na ostatní hry v daném roce (max. v horizontu 2 let), tj. je to hodnocení "cena/výkon" a ještě subjektivní. Hodnocení má pouze člověka nasměrovat jestli si tu hru zahrát či nikoli, tj. jedná se o počáteční impulz, né o hodnocení jako takové.
PS: srovnání s blbou blondýnou je správné, byť filozofické a dokážu si představit, že 90% čtenářů ho nepochopilo (možná ani samotný autor článku). -
to neni o obtiznosti, nepratel a tvoru je se vsema obtiznostma stejny mnozstvi - navic ty vlci jsou jednoduchy na zabiti na jakykoliv obtiznosti, akorat proste kazdej dojem z jinak celkem pekne provedeny jizdy na vetsi vzdalenosti :)
-
Robotron3, povedat ze new vegas je to iste ako skyrim je urazka :), skyrim je simulator, nie rpg, tie "perky" tam su na milu jarmilu, dalej, rozdiel medzi 25 v single weapon a 100 v reale nepoznas, trafis vzdy, zlepsujes sa jedine v loote
inac, morrowind som dal preto lebo je lepsie RPG ako skyrim, o 100% ... hoci tie priserky mi tam strasne nesedeli
a vobec, si nateseny zo skyrimu, a potrebujes obhajit svoju investiciu, aby si nevyzeral... whathever -
Rekl bych, ze si nikdy nejezdil na konovi co, tak vis kulovy co dokaze vylezt...podivej se nekdy na americkou pardubickou, tam kone behaji kopce jeste prikrejsi, nez jsou tz strme kopce pro motorky a dalsi k0k0tiny
-
To si pis hochu, nahrano uz mam pres 20 let a znam takove ty hrace, co by z oka vypadli tomu popisu
-
Mam první patch. Jestli je druhej, to abych to zase pripojil na inet. Hmm.
-
On ale nekritizuje to, ze ta hra neni dokonala, ale to, ze ta hra ma naprosto zjevnych bugu jak nas... a je tudiz odflaknuta. M1 byla vymazlena hra, ktera proste fungovala. Nebyla dokonala, ale byla minimalne o kategorii vejs nez Skyrim. O M2 samo nema smyslu mluvit, ta si se Skyrimem muze podat ruku.
Nedokonala vs odflaknuta hra je naprosto zasadni rozdil. Nedokonala hra = muze mit skryte chybky, muze narazet na technologicka omezeni. Skyrim ma spoustu zjevnych bugu a technologie se ani nesnazi vyuzit. To ze neco pobezi na 10let starym stroji je fajn, ale zaroven by to melo umoznit vyuzit vykon rok stareho stroje naplno a melo by to podle toho vypadat. -
Mno nic, rád jsem si pokecal a něco se i dozvěděl. Ono někdy stačí dloubnout do hnízda a dostanu odpověď aniž bych musel projet předešlé díly TES. *3*
O víkendu se prohrabu modama a zkusím to znovu z trochu jiného úhlu. Podruhé a naposled.
Tož se opatrujte.
FANboys s růžovými brýlemi: zpátky do sedel (abyste z nich museli kvůli každému souboji slézt) a užívejte si to. A to myslím upřímně. Protože vo vo vo tom to je. Užít si to. *1* -
A mas ty patche co vysly? Na PC predpokladam taky jsou, na PS3 mam uz snad druhej. Ale taky proste muzes mit smulu, ze zrovna takhle ti to hra nabidla, ono freeform RPG je vzdycky o tom, ze co to hrajes znovu, tak to muze bejt trosku jiny.
-
Se neboj, draka si mozna hraci dodelaji sami ... sak co bys od vyvojaru nechtel, ze ...
-
prd.le zase to dava post kam nechci ...
-
Plížím se jen v šatech a s lukem. Už jsem díky tomu dostal nabančeno jedinou větší skupinkou banditů co tam je, páč mně překvapili. Asi vylezli ze skály. A já neměl brnění.
-
Protoze architektura ma nejaka pravidla, vime? A tech pravidel by se mela drzet i vymyslena architektura - jednoduse proto, ze to pak bije do oci i lidi, kteri tomu nerozumi a kazi to zazitek. Ukolem hry je vzdy navodit pocit autenticity prostredi - a je jedno jestli prostredi smysleneho nebo realneho. Dost tezko se pak neceho takoveho dosahne, kdyz ti (napr) doprostred drevenic postavim zelezobetonovej panelak.
Jinak si prave projevil neznalost, protoze kun zasane neutika, ale utoci na nepritele, naprosto bez ohledu na jeho silu (tudiz vzdycky chcipne). O tom ze se kun (neukradeny, ale koupeny) vypari netreba diskutovat, on nikam neodejde, proste obcas sublimuje. Jindy je totiz videt pres 1/2 dohledu ze stoji nekde kde sem ho zaparkoval. Uz vubec nemluve o tom ze to neni kun, ale spis kamzik (tohle je snad jedina hra ve ktery kun vyleze na 70ti stupnovej sraz).
Ad stiny, stiny chlace nemaj s velikosti sveta absolutne nic spolecnyho. Je uplne jedno jestli mas mapu 10x10m nebo 100x100km. Stiny vrhaji objekty a pocita je GPU. Pokud je to udelano blbe, tak to blbe funguje. -
Už sem viděl hodně ale srovnávat Counter Strike a Hiddeny nebo Skyrim a Diablo to už je moc i na mě.
-
Ale globální oteplování Klaus nikdy nevyvracel. On jen řekl, že je z ekonomického hlediska nebezpečné a absurdní se vůbec snažit něco změnit.. A ještě absurdnější je, že si někdo může myslet, že za to může člověk. Jsou to zřejmě ti samí lidé, co si myslí, že se atomovkou dokáže narušit dráha obrovskýho meteoritu. (přirovnání pro méně chápavé) To, že se planeta otepluje (ne zásadně) je z toho důvodu, že je to přirozený proces v jejím vývoji. Nejděsivější na tom všem je, že když přijde někdo s odlišným názorem, tak to všechny hned pobuřuje, ať jde o globální oteplování nebo o Skyrim. Kamarád Skyrim má na Xbox. Já ho hrál na PC. Jakkoli může být Skyrim zábavný, má příšerný inventář, mapu a NPC. Vávra akorát řekl svůj názor nahlas a rázně, a to hlavně proto, jelikož si nikdo z vás FANATIKŮ nepřizná, že to má vady..ne BUGY, ale vady v herním systému - koridorovka, mapa, inventář, NPC.
-
Kdyby byl dokonalý, tak bych u té babky v chaloupce mohl dělat víc než poslouchat monolog a ukrást ji co se dá. Kdyby byl dokonalý, mohl bych s ní pár věcí vyměnit. Kdyby byl dokonalý, mohl bych jí něco dát na přilepšenou a získat něco zajímavého (třeba informaci jak najdu něco zajímavého). Takhle je to mrtvá chaloupka s neinteraktivni stařenkou a jediná možnost je okrást ji. Což prostě nechci. Takže zvrácení úchylové a přesvědčením zlí si to možná užijou. Ostatní se jen nase*ou, že to tam je k ničemu.
-
Myslím, že hodnocení hry je opravdu nadhodnocené. Hra to není špatná, sám jsem si ji koupil a hraju. Baví mě to, jako spousta dalších her. Je to dost dobrá hra se spoustou chyb. Proto jsou histerická hodnocení 10/10 alarmující. To opravdu ne. Buďme prosím soudní.
-
Trol.diskuzni je fakt nenormální člověk. Přišel jsem se podívat kolik už to má příspěvků a jen tak ze zvědavosti jsem zjistil, že během dvou dnů je tady minimum stránek kde by něco nenapsal... Tolik keců, tolik energie, tolik promarněného času *7*.