Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3438 příspěvků
-
Parodie na parodii? To snad uz ne!
-
mně se spíš líbí, že když někdo (i když přehnaně) reaguje na přehnaný článek, ať je to kdekoliv, tak se objeví nějáký trotl (pravičák) a nazývá ty lidi levičákama atd., i když to třeba s politikou nemá co dělat.. (neřadim se ani k jedné straně.. jsem mladý člověk, který si o politice maximálně někde přečte článek, aby tu zase nějáký pravičák na mě nezačal utočit..)
-
Jo... to už jsme ale totálně někde jinde *1*
-
Já hraju CSko *1*, pokud se konstrukci meze nekladou
-
Tak dobrá, zkusme to konstruktivněji. Co hrát místo Skyrimu? Two Worlds? Arcanii? Nebo snad Risen? Která z těchto her je takhle propracovaná?
-
I když vím, že to rozhodně není taková řacha jako Oblivion.
-
Já to mám obráceně. Nikdy jsem se nedokázal dokopat k pořádnému hraní Oblivionu ale Skyrim mi chutí.
-
Ja nevim jestli je to vazne minenej vycet fanusika, nebo parodie na Dana.
Samozrejme to vypada spis na to druhy, ale nektery body bych klidne bral smrtelne vazne... ?
Tak ci tak... pobavilo. -
souhlasím s Danem Vávrou :o))
Je to sračka, sice ne z principu, protože Obliviona hraju a velmi rád. Ale tohle je hnus *6* *7* -
No nic jdu něco zabít ve Skyrimu abych se uklidnil *1*
-
...a třetí bohatý mlynář *1*
-
A aby natřískal Fame
-
Perfektní práce *1*
-
kdo si přečetl vsechny komentare? :D
a myslim, ze učel tohoto članku je jenom vytroleni a maximalizace počtu komentaru -
Tak jako tak,deti jsou tu na oboustranach taboru. Takze tohle si tezko muzete vycitat
-
Jeden je skvelej filmovej reziser, bohuzel uz zemrel a druhej architekt a sklepak. Kteryho myslis? *3*
-
Kdo je to Vavra? *8*
-
Proč radši Vávra nenapíše 100+ důvodů proč se stal z vývojáře zahořklým remcalem?
-
Podepises se pod co? Pod snusku polopravd a lzi? Relevantni je mozna tretina jeho postu a to se treba jeste prvnich deset da shrnout do jednoho(spatny herni interface)
Tady nejde o to jestli je Skyrim bajecna hra nebo neni. Ale vetsina troliku zde to nechape nebo schvalne nechce pochopit... -
Ty jo, az pridu domu, to hned zkusim :)