Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ježííš už sem nic nepište!!!:D
  • Supeeeeeeeeeer. Krásnej článek :)
  • Malleth
    Taky sem ty klady počítal, u pátýho mě zradila paměť
  • Přečet sem si názory, ale teď by mě zajímal hlavně jeden...
    Řekli ste si třeba u nějaký hry:
    "Safra ta se mi líbí, doufam že udělaj pokračování. Kdyby tak jen vzali to co maj, vybodli se na nový super hardcore grafiky a systémy a přidali akorát jinej příběh..."?
    Třeba tohle sem si osobně řek po BG 2, Dragon Age, Zaklínač...
    Kolik z vás si tohle řeklo u Oblivionu? Vyšel Skyrim, kterej podle pana Vávry nepřináší nic novýho. Upřímně řečeno jestli je to pravda, tak za tohle sem se modlil 10 let...
    BTW: Zkoušel ste někdo počítat to, kolik má ta hra kladů? Počítal sem 5 minut a u 300 mě to přestalo bavit počítat...
  • Mno a já ještě 10 k tomu .. *3* .. teda jen ta doba ..
  • Vidíte? VIDÍTE? Přece se jeden našel. Tímto prohlašuji experiment za ukončený. *14*
  • Malleth
    Tak na Risen 2 jsem taky zvědav. Jednička byla dobrá, ale Gothic 1 a 2 podle mě nepřekonala. Opět měli super vytvořený a propracovaný svět, ale chyběli mi tam nějaké zajímavé postavy.
  • Malleth
    A to nehraješ asi pořád stejnou postavu co? To bys měl už New Game++++++

Já to dohrál zatím jednou, ale určitě se chystám k tomu vrátit. Chci mimojiné vyzkoušet jiný Covenanty. Především DarkWraithy
  • a 40 bodu z tech 50 je v kazde fantasy RPG uz nejmin 5 roku.. smutne...
  • 24) Ve hře jsou všechny dialogy dabované ..
    ale ne v ceskem jazyce, na tom usetrili, pouze titulky ..
    takze spis "mluvene" nez dabovane
  • Aha na Skyrim si pusu votvírá ale to že posral Mafii 2 to už nezmíní, až Pan Vávra udělá pořádnou open world hru tak může kecat něco proti bethesdě, poněvadž obě mafie za open world nepovažuji poněvadž tam jsou jen hlavní mise. Panebože ten mě nasr*l, jdu zabít pár mamutů do Skyrimu a budu si to užívat poněvadž to je hra roku a pan Vávra stím ho*no nadělá.
  • a ty ses z toho posral
  • Tak uvidíme co na to Risen 2.
  • Jj G 1a 2, 3ka nebyla uplne spatna ale ty bugy to bylo utrpeni a Arcania uz neni gothic ale srajda o cemz me presvedcilo uz demo
  • 7 dohrání? Tak to nebude nudná hra.
  • Demons souls a Dark souls pro me nejlepsi hry na ps3 jo a Dark souls hra roku i pro me co se tyce obtiznosti uz me to nejak neprijde po 7 dohranich v rade uz mam nejakej ten skill a prijde mi to v pohode *3*
  • S Gothicem souhlasím. Piranha Bytes se drželi při zemi a přesto dokázali vytvořit komlexní svět. Ale to platí jen pro 1 a 2. Trojka je vlastně dost jako Skyrim ale je tam snad ještě více bugů. A Arcania není Gothic ale Diablo ve 3D
  • No právě, bavíme se o tomhle stylu a teď. Hry se hodně změnily a Tes by stejně slušelo více kdyby se nakonzole vlastně nikdy nedostala.
  • S gothic 1,2 souhlasim nejlepsi open world rpg
  • Malleth
    Rozhodně. To by si měl zahrát hned po Demons Souls. Hlavně proto že Dark Souls mi příjde o něco těžší.
    Ale i když Dark Souls byla taky silně návyková a nezapomenutelná záležitost (podle mě hra roku), tak Demons Souls mi přirostlo k srdci víc. Mělo víc temnou, unholy atmosféru a lepší příběh.
    Dark Souls je ale větší, barevnější a rozmanitější. Záleží co se komu líbí.
    Nicméně ty bossové.....wow. To sem ještě v žádným RPG neviděl a asi jen tak neuvidim.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit