Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Krom toho bych neřekl že právě Skyrim je nějak zvlášt propracovaná hra-prostě vygenerovali obrovskej svět a hodili do něj hromadu ne moc originálních či nedej bože propracovaných questů,v současné konkurenci ale i po tomhle lidi s radostí skočí...
  • O Dark souls se da rict to samy *1*
  • Však on i Dan zminoval že výhodou skyrimu je to že nemá moc velkou konkurenci,ale myslím že starší oblivion,gothic 1,2 jsou rozhodně lepší volbou..
  • Ano to se jeví jako jediná možnost (v tomto stylu)
  • mrknu na vše.
  • Fallout:New Vegas je jedina skutecne open world hra(vyjma TES serii samozrejme). A navic je to vyborna hra a neni od BETHESDY,tudiz netrpi plytkosti.
  • Zkus Demise - Rise of KuTan, je to i multiplayer, propracovany celkem dost a hodne tezky.
  • Vávra se tady zase vyblil...
  • Dwarf Fortress. Tam by urcite grafiku kritizovat nemoh ani Vavra :)
  • Tak já dodneška pařím Dungeony v Dosboxu, takže tohle by mohlo být něco pro mě.
  • mna s*ru questy.. hlavna linia padla za obet hned.. pretoze som isiel logicky po tych q ktore ma pritahovali..
    chodim plizenim s lukom.. zabijem cokolvek a kohokolvek (mam na mysli bez komplikacii-rutina).. neskusal som sice zvysit obtiaznost(mam to co tam bolo.. nieco v strede?), ale obavam sa, ze to bude podobne ako v oblivione, ze miesto 10 sekund budem bit protivnika 40 sekund??

oblivon ma pohltil pribehom a prostredim..
    toto mi vyrazilo dych prostredim a questy ma proste s*ru a s*ru.. ale tie prachy ani moc nelutujem, je to aspon taky sandbox na relax

ale tento clanok je kravina, chalan sa dost ponizil.. co to je vobec za typka? hovori o tom, ze vyuzivaju svoj monopol k odflaknutiu hry! a co jako? ved vzdy je to o tom, ze okopirujem niekoho dielo (nie doslova) a vylepsim to co uz tu bolo.. koho maju kopirovat? to si maju platit konkurencneho vyrobcu, aby sa hrali na zavody? neni koho prechcat..
    btw, mne hra spadne tak raz za par dni, ale na bug som nenarazil (40 hodin dole)
    skyrim je bombovy.. ked chcem vybehnut s lukom do lesa, zapnem hru :)
  • Malleth
    Není za co, ale je to hra na kterou se dýl zvyká. Ovšem jestli si harcovník, tak to půjde
    Já osobně sem tím praštil u druhého bosse. Pak jsem se ale přemohl a udělal jsem dobře.
    Je to jeden z nejsilnějších herních zážitků vůbec. Hlavně je skvělý, že čím se dostaneš dál, tím vidíš zajímavější věci, což není zrovna zvykem.
  • Pekne napsano, ten plesatej nerd co to napsal by zaslouzil za takovyto vyplod par facek.
  • Tak tak...
  • Tak to prostě je.
  • zajímavý nápad, chystal jsem se na PS3 Já jsem oldschool hardcore pařmen, mrknu na to více, díky.
  • Víte co já už to nebudu řešit radši si ve Skyrimu dám mamutí steak trochu medoviny a půjdu si rozsápat za vlkodlaka pár banditů
    *1* *1* *1*

S pozdravem pro všechny milovníky hry Skyrim Anonym
  • Nejvtipnjší na tom všem je, že takovej seznam chyb by se dal napsat úplně na každou hru. Pardon, vlastě nedal. Málokterá hra je totiž tak rozsáhlá jako Skyrim, takže by se 100+ výtek nedalo ani sepsat. Možná s kladama dohromady. :) Některý chyby jsou samozřejmě relevantní, jiné naprosto směšné, jako že unesu 10 2H zbraní apod. Je to hra, ne realita. Mám nahráno x desítek hodin, 50 level a nepřišel jsem na bug, kterej by mi hru otrávil nebo znemožnil v něčem pokračovat. Asi jsem skromný a nenáročný, RPG hraju nějakých pouhých 12 let... ale Skyrim za ty prachy přináší tolik zábavy jako celá trapná, devítkou věčně ohodnocená, série CoD dohromady. To, že Bethesda umožňuje hráčům hru vylepšovat a rozvíjet je jen +. Pro mě si 10/10 zaslouží, protože se za své peníze bavím tak jako u žádný jiný hry...
  • Malleth
    Demons Souls...to je ještě propracovanější, ale jen pro silnější povahy
  • ja zas total war *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit