Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3438 příspěvků
-
Meleš ..
Dobrou hru si rád koupím. Mám rád ty pěkné krabice. *3* Což se mi snaží překazit Steam. *16*
A nedávno jsem dostal obal a tam jenom číslo. Grrr ..
Teď se mi ale stalo (po dlouhé době), že jsem si koupil nedobrou hru. *13* -
Bohužel. Tam by se DS celkem hodilo. Nicméně bez gamepadu by to bylo nehratelný
-
Risen 1 byl podle me tak nejak narychlo udelanej asi aby vydelali prachy na Risena 2 kde chteli zduraznit to piratstvi coz byl asi jejich sen vzpominate na datadisk na gothica 2 kam si piraty taky protlacili,takze myslim ze Risen 2 bude hodne dobrej
-
Kua, gde na to bereš čas?
Jakýho máš oblíbenýho bosse v Dark Souls? -
Aha, ale to není pro PC. *9*
-
To vieš, klady su dnes samozrejme samozrejmosťou, ako aj to že najviac kričia ty, čo si to stiahli, čo je dnes samozrejme tiež samozrejmosť.
Takže čo nam zostava ?
Nech sa robia dobre, kvalitne hry, ktore my budeme sťahovať, kritizovať a opovašte sa nejakej hre dať desiatku, tak ju zvozime po čiernu zem !!! *12* -
Já se u 7 roků staré RPG bavím tak nějak víc. A déle.
Na hře mi při koupi chyběly nálepky:
* Polotovar - nutno dodělat komunitou. *
* Pouze pro TES pozitivní. * -
A to sis jako říkal co u toho počítání ?
Miluju TES,
Miluju TES,
Miluju TES,
Miluju TES,
Miluju TES,
Miluju TES,
Miluju TES,
Miluju TES,
.... -
Už protože ovlivňuje koupěchtivost čtenářů, redaktor herního magazínu by měl poskytnout co nejvíce objektivní recenzi. Pokud možno podle nějakých pravidel společných všem hrám. Jeho osobní subjektivní dojmy si může nechat do blogu nebo do článku "jak jsem se zamiloval do nové hry", který ale nesmí být vydáván za recenzi. Recenze by vždy měla být neutrální/nestranná. Pokud toho není schopen, ať ji nepíše a juchá na blogu.
-
Jo mam New game 5+ u demons souls uz 17+(asi+-) *1*
-
Na to se vymlouvá každý FANboy ..
-
Jo, nevadí mi hrubší struktura apod, ale lepší větve stromů místo těch nehybných papírových kulis neudělá žádná HI textura ani běžné mody. To musí engine ty větve natáčet ke hráči, jako to dělají ostatní hry. To musí opravit Bethesda. Bohužel. Fakt je mi zle ze stromů co vypadají jak z TR2.
Ohledně inventáře .. to bylo pěkně vymakané v NWN, že se dal pořídit kouzelný vak, který snižoval váhu a objem. A je jasno. -
No na stránkách tý jejich nový karlínský firmičky se k odkazu svejch předchozích veleděl hlásej a tam se chválej, až trochu nevoní to. Dokonce tam něco ve smyslu čet sem, že jejich dosavadní díla měrou významnou do žánru open world přispěla atd atp.... Na to si snad každej názor sám udělá, ale na toho Žižku už fakt natěšenej jsem. To totiž super bomba bude.
-
Takže člověk nemůže roreznat dobrou hru od špatné, dokud žádnou neudělal? Troll logic ?
-
We didn't start the Flame War!
-
Ještě 65 *1*
-
a kolik her jsi udělal ty, že tady meleš o Skyrimu jako o hře roku? nejdřív nějakou udělej a pak si tady můžeš votvírat hubu!
-
souhlas, vavra se zacina priblizovat k nechvalne znamemu Romerovi. Udelal jednu dobrou hru, druha stoji za ho:no a misto aby se poucil z toho co je na skyrimu spatne a udelal hru ktera nas vsechny ohromi realisticnosti a inteligentni zabavou, tak akorat mekta. na druhou stranu ma v spouste veci pravdu (to abych mu nekrivdil)
-
Ano dlouhá hratelnost .. je pro mně důležitá. Ovšem po laťce nasazené na 300+ hodin na jedno hraní jinou starou RPG, s možností to projít a řešit questy dalším jiným z více způsobů .. to mám prostě smolíka a držkuju, že Skyrim NENi žádný zázrak ani po stránce RPG. Je možná stokrát lepší než jeho vlastní předešlé díly (zaslepenost příznivců TES, kteří jsou schopni to porovnávat pouze s předešlými díly), ale zábavnost a hratelnost RPG je v hlavních rysech žalostná. Ano, přinesl nové srandičky typu "můžu si naštípat dříví". Tak by se mi už docela líbilo, kdybych mohl kdekoli použít ta všude přítomná košťata a zamést to tam. To ale nejde, protože v této hře plné volnosti lze zametat pouze na aktivních místech k tomu určených. Pokud vůbec.
A proboha, hlavně ne, aby všechny firmy dělaly RPG tak jako Bethesda. Jen to ne! .. Šly by do háje jiné RPG, které mně baví víc než Skyrim. Je dobře, že to někdo dělá jinak. A často některé věci lépe.
Hlavni problém nedorozumění mezi lidma je .. zvyk. Vidím třeba na operačních systémech. Nebo na mobilech. Nejde o to co je lepší. Ale na něco si člověk zvykne a prohlásí to za nejsprávnější. A pak se za to bije. Aby si nedejbože nemusel zvyknout na něco jiného.
Mně docela irituje, že Skyrim o sobě tvrdí, že to je RPG. Pro mně starogamesníka je RPG jasně svázáno s pravidly D&D. Kdysi se tato pravidla ctila. A byla to často železná pravidla .. a hráč měl radost, když někde něco překonal a nebyl nikdy nepříjemně překvapený podivným chováním. Kdysi dávno, kdy se ještě neblbnulo v 3D, byl úžasně propracován příběh, všechny postavy a dialogy. Desitky kombinací vývoje příběhu. Pak přišlo Diablo a pod pláštíkem RPG vydal FPS s evolucí postavy. Příběh to jakž takž ještě mělo (napevno daný), questy lineární. Ale lidi to chytlo, 4 postavy, generované dungeony, náhodný výběr protivníků. Zábava ? ANO .. RPG ? už skoro ne. No a pak to začalo a pod pláštíkem RPG dnes vychází kdejaká bejkárna. -
Nejsi ten dodo co pracoval v Krkonosich sveho casu jako pingl ci kuchar v jednom z hotelu ci chat?