Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3438 příspěvků
-
Ještě 30 .. to dáme , ať je suma kulatá .. teda .. hypoteticky ..
-
Jo táák , ja to špatně přečetl. To jsou body, které by ze Skyrim udělaly tu nej.. hru. Tak to JOOOO . *1*
-
No právě se rozhoduji, jestli ji prodám nebo odložím a budu se modlit za patche a dobré MODy ..
Oblivion taky po roce+ byl mnohem lepší. Jen mně mrzí, žs jsem to mohl koupit pak a mnohem levněji.
Ne, hra se mi skoro vůbec nelíbí. Nesplnila moje očekáváni ani graficky, ani jako virtuální svět, ani jako RPG.
Je to jen velký openworld bez duše s nádhernými sceneriemi a nelogicky zcela nevyrovnaným chováním. Dobré vychytávky zabije úplně debilní chování jinde. -
Je mi pana Vávry líto. Nepolemizuju nad jednotlivými body to bysme tu byli dlouho. Některé z nich jsou určite pravda. Faktem ovšem je, že ani mě, ani hromadě ostatních lidí to zjevně nijak nevadí. Třeba v Bethesdě vědí, na co se malí soustředit. A zjevně to není prkno na zadní straně kamenného sloupu. Ať to čtu, jak to čtu, vidim v tom pouze závist a ubohost. K tomu všemu od člověka, který kdysi vyrobil suprovou Mafii. Jak ta mě bavila. A že jsem ten závod musel jet asi třicetkrát abych se dostal dálí. Ani tenkrát mi to nevadilo. A teď je mi z toho trochu smutno...
-
Trochu zbytečný článek nulové kvality a obsahu, který je zveřejněn jenom proto, že jej napsal jistý Vávra. Že vycházejí ročně hry, které dostávají vysoká i maximální hodnocení, a to i přesto, že jsou objektivně vzato "nedokonalé", to autorovi zřejmě nevadí. Vadí mu to pouze do té doby, dokud hra, která se jemu osobně nelíbí, dostane maximální hodnocení. V opačném případě je vše v pořádku. Povrchní a hloupé. *12*
-
že, kdo to má fůrt kontrolovat
-
Úžasný combat systém, který vždy majzne do břicha bez ohledu kam majznu já. LOL
Kdyz dopr*** mají pro PC úplně jiný engine, proč vypadá jako na té konzoli ?!?! -
Mně se teda zdá nejlepší to co vytýkají jako úplně poslední. Ta volnost. A měl jsem za to, že to je hlavní pilíř TES a Falloutu.
-
JJ u Risena 1 me stvala snad jedina vec a to ze od 3 kapitoli nebyli uz zadny vedlejsi ukoly a uz se delala jen hlavni linka a taky ten svet byl dost malej coz u Risena 2 myslim nehrozi
-
V NWN se NPC dokazaly na tebe naštvat, pokud jsi s nimi utnul rozhovor v půli. *3*
-
Až na bod F bych celkem souhlasil. Soundtrack je z celý hry asi to nejlepší.
-
Ak si kupil vyslovene zlu hru, tak ju predaj -za polovicu ti určite niekto aj rukavy odtrhne,
ale nepredaš ju, lebo sa ti pači, len proste hladaš chyby, zveličuješ, čo je forma pokrytectva,
proste plujete si z Vavrom do žradla... -
Moc pěknej koment ze zahraničí:
"In essence, all it would take to make Skyrim a good game would be to:
A) Fully integrate all the major gameplay elements of the game Thief into the rogue skills.
B) Fully integrate the entire combat system from either Dark Souls, or M&B (and for hand to hand, just lift everything from Street Fighter IV).
C) Fully integrate the spell system from Magika, or Bioshock.
D) Fully integrate and expand on the spell creation system from Morrowind.
E) Get a graphics engine that can render scenes as beautiful and detailed as The Witcher 2. One that can still render many, many square miles of terrain without any significant hit to performance. In fact, create two completely different game engines to benefit PC gamers who don't want to be held back by the absurd constraints of six year old console tech.
F) Get a sound track with catchier tunes that never let up, no matter what type of ambiance the environment might be otherwise capable of providing.
And finally, stopping allowing players to just pick and choose quests. Just put them in a linear story and hold their hand all the way through to the end. Too much open world just starts to feel aimless and plodding.
It's all been done before, dunno why Bethesda continues to be so lazy and uninspired." Takže Dane, máš na to, věříme ti! Warhorse nesmí zklamat. *4* -
Mno, hlavně totiž neexistuje nic takového jako dobrá a špatná hra.
Dobrá je ta, která se líbí úplně všem a špatná, která se nelíbí nikomu. Takové prakticky neexistují. Možná pár špatných, ale o těch se nikdo ani nebaví.
Člověk nemúže prohlásit hru, která se mu líbí, za generálně dobrou a naopak.
Člověk může jen prohlásit svůj subjektivní názor, že pro něj je dobrá/špatná.
A už vůbec ho nemůže vnucovat jiným.
Proto taky neříkám ani že je dobrá, ani že je špatná. Zajímají mně pozitiva a negativa. Negativa u mně zatím převažují. -
S tím reagováním okolí na hráče máš pravdu. Je zvláštní jak taková zdánlivá maličkost, že NPC reagují na to když vytáhneš meč dokáže tu hru hrozně oživit.
-
Fajn, tak sme dvaja bisťu tak to Bhetesda zarobila... *1* *1*
-
Jo tak to mně taky zajímá. Risen byl sice menší prostor, ale hutný děj a hlavně výborné AI. To jsem čuměl jako postavy reagujou. Ano, Risen dokázal vtáhnout do děje. Protože ho měl. Tím mám na mysli ten živý, mnou ovlivnitelný. Ne pevně daný příběh, to má každé RPG (jo a některé ani to ne). Prostě, když ten svět okolo na mně opravdu reaguje, tak je to úplně jinde, než Skyrim, kde jim ani nevadí kastrol na hlavě. LOL. Skuste si jinde pokusit provést něco postavě. Hned se brání, zjistí to. Jakto, že engine bájecného Skyrim nezjistí provedenou interaktivitu s NPC ? Protože má pár ubohých skriptů předem předpokládaných akcí.
PS: mimochodem, když se na mne v š e r u Risen vrhal močálník, tak to bylo fakt jako živé.. skoro noční můra. Postavy co se na mně vrhaji ve Skyrim ve mně probouzí smích. Sám nevím proč. Je to výsledný dojem. -
NOTR byl super. Pořádnej datadisk se vším všudy.
Neřekl bych ale že Risen byl úplná rychlokvaška. Spíš G3 působil trochu uspěchaně. Bohužel tím utrpěl i příběh. Za to ale můžeme poděkovat Jowoodu. Na risen mě nejvíc štvalo to rovržení kampaně hlavně ze začátku. Dlouho si běhal po městě a plnil ukecaný questy v přístavu a pak si zase dlouho běhal krajinou a zabíjel. Mohli to trochu líp namíchat.
U Risen 2 mě dost zajímají animace. Poprvé totiž budou mít Mocap. -
Problémy jako vy bych opravdu chtěla mít. Nejsem fanatický milovník Skyrimu a souhlasím, že pár bodů dává smysl, ale co třeba odprostit se od snahy být ukrutně vtipný? Škoda slov.
-
Tak Demons souls mam hned jak to vyslo v cine to uz je pres 2 roky a oblibenej boss tech je vic Demons souls-Tower Knight,Penetrator,Flamelurker a King Allant Dark souls-Iron golem,Qualena,Ornstain a spol a Seth