Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3438 příspěvků
-
Ten příspěvek byl myšlen jako: "Proti gustu, žádný dišputát," tím jsem pro tebe shrnul všech 2500 příspěvků a závěr celé diskuze. Toť vše.
-
A nebyl tím pádem ten příspěvek tak trošku zbytečný? Když nevím co už říct, tak neřvu jen proto, abych nebyl zticha *3* . Ono ne všichny zajímají Vávrovy články a proto se sem někteří dostanou se zpožděním po přeposlání od kamaráda... čili pokud je pro tebe téma vyčerpané, nemáš důvov už cokoli psát, já tu od začátku nebyl a zpětně číst 2500 příspěvků opravdu nehodlám *4* stačila mi Vávrova zpackaná kritika.
-
Aha, takže Nord má mít jiný přízvuk než Nord? Nechápu, ale nebudu ti tvůj názor brát :).
To že se v té 70tce oběvilo i 12 hlasů z Oblivionu mi nepřijde jako prohřešek vzhledem k tomu, že mezi hrami je skoro 6 let a mezi herními světy dokonce 200. Navíc hlasy rozhodně nezní stejně a i když si některé můžou být podoné, i v reálném světě se takové případy najdou *3* .
A mimochodem, s FNV měla Bethesda jen absolutní minimum dočinění, takže by to chtělo dávat bacha, co člověk flamuje *2* . -
Po 2500 příspěvcích je toto téma plně vyčerpáno. Ve výsledku celkem 0 lidí změnilo názor a jediným výsledkem diskuze je, že je celkový dojem ze hry subjektivní záležitost a tím pádem je diskuze zbytečná.
-
asi jsi nepochopil, že tím chtěl naznačit, že ten dabing stojí za prd, i kdybyb měli dabérů 100 tak je pěkně trapné, když jsou jednotlivé hlasy úplně stejné jako ve TES4, F3, FNV a to včetně frázování a přízvuku.
-
Kdyby Todd Howard strčil do krabice hovno, tak si s ním budou zdejší zaselpení fanboyové vesele házet a tvrdit, že je nejlepší hra všech dob.
-
Víš že zbytečné urážení dost vypovídá o inteligenci a nadhledu člověka?
Mimochodem, se právě chováš jako ten "retard co nepřekousne fakt", že někoho může víc bavit Skyrim.
Pokud vezmu v potaz, že Mafii sem zhruba po hodině a půl přestal hrát kvůli nudě a Skyrim nenudí ani po dvou týdnech... dalo by se najít z mého úhlu pohledu lecos k závidění :). -
WOW! Tak takhle pádných argumentů tu zatím zaznělo jen pár desítek :) to holt bude asi tou hloubkou.
Ono ve světě kde JB trhá prodejní rekordy se prostě najdou lidi kteří radši něco žbleptnou, než aby reagovali *3* . -
A me je zas lito takove zkurvene luzy, jako jsi ty.. luzy lizajici vlastni mrdku z Vavrovy rite.
-
A neni pointou celyho prispevku to, ze do jedny hry se ty prehnany pozadavky nevejdou?
Fakt se mi zda, ze to tady opomijite : D
Taky by to mohlo mit spravu domu jako v Sims, ksichty LA Noire, grafiku BF3, ...
Ale zlepsovat by se dalo i s nohama na zemi. Ne ze ne -
Tak pánové 2500 a stačilo ne? Ani Flamewar není vtipná když se to protahuje
-
na co knihu ? prosímtebe, tak si našel nějakou chybu, bože =D
-
A ještě mimochodem ke dvou větším dezinformacím uvedeným panem Vávrou:
-Skyrim nenamlouvali 4, ale víc než 70 lidí včetně profesionálních herců.
-Bethesda se nikdy netajila faktem, že Skyrim pojede na starším enginu, ale stejně jako třeba u DE3 jde starý engine kopletně překopat do míry, kdy už toho moc společného nemají. -
http://www.skyrimnexus.com/ už se tu docela dost lidí vyřádilo, tak to zkus...
Už sem z toho sebral pěknou řádku věcí a nestěžuju si... -
Popravdě TES z hloubi duše nenávidim...předešlí dily sem spaloval. Nevim nesedly mi obsahově, ale Skyrim sem uvítal jako takovou menší změnu...
-
Dámy a pánové,
Hádat se na internetu je jako závodit na Speciální Olympiádě. I když vyhrajete, pořád jste retardovaní.
(Volně přeloženo z anglického originálu na bash.org) -
Tak ve světě, ve kterém prodejní rekordy trhá Justin Bieber, nejčtenější deník v Česku je Blesk a Agáta Hanychová vydala bestseller, je klidně možné, že Skyrim je ta nejbombovější hra ve vesmíru.
-
http://www.youtube.com/watch?v=XJ7lmWc14uo&feature=player_embedded#! to jen tak k těm 4 hlasům :), nevím jestli jste s Vávrou oba hluší a nebo neovládáte matematiku základní školy :).
-
SPOILER WARNING:
Tak všechny hlavní linky ve Skyrimu konečně dohrány po 18 dnech (Rage dohraný za necelé 3) a za tu dobu se toho stihlo opravdu hodně: Zachránit svět před obřím drakem(nemluvě o jednom co sem osedlal) a porazit ho přímo ve "Walhalle", zabít Císaře, poslouchat Ulfrikovy plamenné proslovy a pak jeho jménem dobývat města, lovit jako vlkodlak/zbavit se "prokletí", prodat duši, zbavit jednu univerzitu pošahanýho elfa, obnovit zaniklý řád válečníků... a spoustu dalších velmi zábavných, nebo zajímavých věcí a víte co?! Ještě mi jich strašná spousta zbývá a to jen deníku ve chvíli, kdy nemám prolezlou ani půlku mapy!
Přiznávám, že se za to hraní prostě nějaké questy dost opakují (ale existuje rpg ve kterém ne? ) a taky sem napočítal zhurba 5 bugů ( blok u parťáků, nefungující quest, blok u konverzace atd.) ... a dokonce mě i chvilku štvalo, že si prostě nekoupím všechny volné baráky ve Skyrim, protože ten jeden quest mi prostě nejde a já přiju o tři panáky na zbroje a hromady vitrín.
Proč mi to nevadí? Protože už ve středu vychází patch (světe div se, měla je i Mafie a tolik keců kolem toho lidi z Bethesdy taky neměli *3* ) a obří sandbox s proměnlivým příběhem prostě udělat bez chyb nejde (na rozdíl od nudné lineárky)! Stejně jako u Oblivionu chvilku zabere, než se pochytají všechny mušky a napíše se pár módů kterýma si člověk doplní všechny detaily podle sebe, ale hry od Bethesdy se nedají hrát jen jednou a i na první dohrání to byl super zážitek.
Uznávám, že koně ve Skyrimu sice nejsou nejrychlejší (ostatně většina z nich jsou tažní koně a ne odpadlíci VP) jak tu vytýká pan Vávra a z celého seznamu se najde asi dalších 20 víc, či méně podstatných mušek, ale to že je někdo !d!ot a neumí pracovat s mapu (a kouzlem jasnozřivost), nebo si nastavit četnost autosavu a kvalitu grafiky... prosím to už nejsou chyby při vývoji Skyrimu, ale chyba při vývoji pana Vávry.
Každopádně pokud hře někdo vytýká, že budova v multikulturním fantasy světě má nesedící zábradlí a hrad vypadá jinak než ve skutečnosti možná nechtěl ani tak napsat recenzi, jako zviditelnit jméno, které už dnes nemá žádný lesk(ne, že by ho kdysi mívalo nějaký skvělý). *2* -
raději běž dál .. ty přeslečený .. a vezmi si sebou nějakou knihu, nejlépe českou..