Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo a čirou náhodou, hledaje něco úplně jiného, jsem narazil na pěkné shrnutí Johna Carmacka ohledně Bethesdy.
    http://www.shamusyoung.com/twentysidedtale/?p=12569
    Ten první odstavec pod video. Nedá se než souhlasit.
    No teď Bethesda dostala do ruky engine idTech 5 a Carmacka k tomu, tak by se příští TES mohl stát něčím opravdu přínosným. I když... ten engine je v Rage a Beseda se moc nevytáhla. Každopádně se mi ta hra líbí a nevidím v ní tolik záporů.
  • Mně je zase líto takových retardů jako jsi ty, kteří prostě nepřekousnou fakt, že někdo není ze Skyrimu celý mokrý. Závist? A čeho? Skyrim není nic k závidění, spíš k pláči. Za 5 let vývoje se oproti předchozího dílu změnilo minimum věcí.
  • Přeslečený Vávra opravdu nejsem =)
    neříkám že má pravdu ve všem, napsal tam tunu hovadin, prkotiny typu neukazuje se jak dlouho vydrzim pod vodou, mana ubejva normalne ale zivot z obour stran - to je zhovadilost nejvetsiho razu pro me =))
    Ale v hodne vecech ma pravdu. Bethesda je spolecnost jako krá*a takze by ty chybi jako sou 4 hlasy atd mohla zpravit.
    ty minecrafte =)
  • Vypadáš jak přeslečený Vávra v ženských šatech...radši si běž hrát Minecraft, to je hra pro ty méně nadané
  • Teď jsem si přečetl ten pctuning ..
    - anebo třeba výrazně vylepšenou technologií chování stromů SpeedTree. Každá větev má nově definovanou svou vlastní hmotnost, díky čemuž se stromy ve větru chovají daleko realističtěji. -
    LOL.. ano urychlili vykreslení stromů použitím metody z TombRaider 2. A aby to vůbec nijak nezdržovalo, neimplementovali natáčení textur větví proti hráči. No hlavně že to je speedy.
    Co je platné větvi váha, když je to vizuálně list papíru, který často vidím zboku, takže ho nevidím. Jak může mít 2D objekt něco společného s váhou ? Je to dobré jen na to mávání ve větru.
  • Ač mám Skyrim, rád, hraní si užívám, tak pan Vávra á pravdu =)
    Přec jen s grafikou, chybama, 4 stejnými hlasy atd, to vše je pravda =)
    Takže to tvoje - aby chcípl světčí jen o tom, že jsi vygumovaný imbecil, který neví co píše =) Bez urážky =)
  • Chtěl bych od autora slyšet názor na Battlefield 3. Jestli je podle něj totiž battlefield 3 skvělá hra bez chyb, je to absolutní ****.
    I tak jeho článek za moc nestojí.
    Aby chcípl *1*
  • Jo, takhle používám FPS. Tam je to fuk.
    Ale u fantasy RPG bych moc moc chtěl být do tohgo světa vtažen ... nějak to nejde ..
  • pokial viem tak new vegas robila iná firma takže pán Vávra plácá jedno cez druhé, asi si povedal ked kritika tak riadna ale dal som si tú námahu a prečítal som to celé v niečom pravdu má ale vo vačšíne nie a ked hrám hru prd sa pozerám či je niekde stena z dreva alebo kamena ja HRÁM!!!! nekukám na hovadiny inak by som si nikdy žiadnu hru nevychutnal!
  • Tak když si kupuju TES, tak už 10 let vim že to prostě polotovar je, a to se mi na tom paradoxně nejvíc líbí, že už pár dní po vydání se vyrojí několik stovek módů, kterýma si můžu hru nastavit dle vlastního gusta tak, jak by mi to nikdy nebyli vývojáří nějakym nastavenim obtížnosti schopný udělat. Anim netvrdim že skyrim nemá chyby, má jich a má jich hodně, ale za ten " polotovar " jsem vděčnej, nikoliv nasranej.
  • tak na to zakulaceni *5*
  • "Ale na co ? Betasheda vi ze ma stupidni hrace a vzala si jako vzor Dragon Age ktery na to je ale mnohem lepe."

Ehmm... Co je to číslo za názvem The Elder Scrolls. To není písmeno - když už (a to bych netvrdil) tak Bioware kopíruje Bethesdu ;)
  • Teď jsem v půlce TW1. Jak tam pěkně skupinka banditu funguje .. paráda oproti Skyrimu.
    Lučistnící zůstavají vzadu a utíkají přede mnou (nejdou mně dloubnout do xichtu šípem v luku zasazeným). Jako první se na mně hrne nejsilnější a nejodolnější a ostatní se mně snaží přídavně majznout.
    Kam se hrabe Skyrim, to se nedá srovnat. *1*
  • Nemluvě třeba o Two Worlds 2...
  • Drogy sou svinstvo :)
  • Ano, reaguji, možná i zveličuji, ale je to rychlý způsob jak se možná dozvědět, že něco dělám špatně, protože nevím nic o TES. Očekával jsem, že někdo zareaguje a napíše mi: Jo tohle! .. to musíš tak a tak ..
    Ne, nenastalo to, protože to asi není tak jednoduše "opravitelné". Neberu rady typu: to ignoruj .. to není bug ale feature .. nesmíš od toho tak moc chtít RPG, vždyť je to krásný open-world .. apod.
  • Malleth
    :D
    Je fakt že i Risen (když pominu lehkou křečovitost v ovládání) má mnohem lepší a fungující souboje.
  • Každopádně .. za posledních několik roků .. 3D RPG co jsem hrál .. všechny měly líp vypadající souboje.
  • Souhlas. Totální. Bohužel to mám teď jako jediné plus pro Skyrim.
  • Malleth
    Přesně tak :)
    Fakt že Dark Souls jako inspirace pro combat systém je víc než na místě. Lepší souboje v RPG ještě nebyly.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit