Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3438 příspěvků
-
Pokud má být mým osudem prohnání kulky trollím uchem, ať tak jest - zemřu se ctí! *5*
-
Inspirovat k negativním věcem, jako že zjistit si tvojí IP a osobně tě odstřelit, když nejsi soudný přestat několika hodinové spamování... *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* Styď se trole diskuzní, děláš ostudu svému jménu! *1*
-
Isiar: Sám jsi fanboy, dmt! *16*
-
No je pravda že aspoň zběžná znalost Asatru, nebo dějin dává hře přidanou hodnotu.
Pobyt ve zlatých síních hrdinů se prostě za peníze koupit nedá :) tomu se nevyrovná ani bitva s Diablem :). -
Já jsem rád, že nekleplo... Mé názory mají inspirovat, ne zabíjet *5*
-
96 hodin přesně *3* někteří z nás mají i soukromý život a kdyby člověk všechen čas trávil u pc, není to život, ale dost smutná existence.
Každopádně hra, která mě donutí ke spuštění každý den (a víc než těch 18 dní člověk zatím Skyrim nemohl... čili ta laťka tu trochu ztrácí smysl) je docela zázrak. Ono oblivion je přeci jen ještě novinka a navíc hra, co se nedohrává jen jednou (Oblivion za ty roky dostaly 5 kompletních repete).
Jinak můžu se zepat co je to za RPG? Mám pocit že z poslední várky sem zkoušel snad všechno. -
Správně, TES fans jsou všude. Valhallá .. *2*
Konečně mi došlo, proč na tom tak lpí a ignorují chyby.
Všichni se chtějí dostat do Valhally. To jim žádná jiná hra nenabídne. -
Já sem fanboy, ty si hater a celé se to rovná nule :) rozdíl je v tom, že já aspoň nikoho neurážim, protože to by bylo dost slaboduché :).
-
To se netyka jen nasi republiky :)
-
Jasně. Že jsi nejlepší troll asi jako Skyrim nejlepší RPG všech dob.
Styď se, nikoho z tebe nekleplo... *1* -
By mně zajímalo jak si jí vychutnáváš, když ji vlastně ignoruješ. A jó , já zapomněl, že (na rozdíl ode mně) ten virtuální svět je ti šumafuk. Huráááá na nepřítele, směr Valhalla. Mno na to stačí WOW nebo nějaké FPS. K čemu ale pěkný open-world, když je lepší se na něj nekoukat, abys neviděl nějakou chybu?
-
Zdravím všechny diskutující! Došli jste za ten necelý den, co jsem zde nebyl přítomen, k nějakým zásadním rozuzlením? *4*
-
Já teď našel balík 3 megapacků, takže se nemusím bratřit s nexusem .. ale stajnak bez patchů, které opraví brutální chyby fyziky a ty papírové stromy do toho nejdu.
By mně zajímalo, co opravil ten první patch .. asi aby to vůbec naběhlo. -
Jo, po Risen a Two Worlds je to pro mně taky změna. Bohužel směrem ku horšímu. Ještě že TW1 jsem v půlce a můžu pak pokračovat TW2.
-
Někomu třeba nejde o výhru ale o tříbení názorů a získání pohledu druhé strany.
-
protože pokud bys 8 hodin denně spal a 16 hodin hrál, tak za 18 dnů 288 hodin. Slabota. Mám laťku na 300+ a to bylo RPG které nemělo open-world, kde se dá dělat víc věcí a víc času se tam ztratí bloumáním či tam něco někde není.
-
Fanboy +1
-
Prosím o počet herních hodin.
-
To si mě pleteš se svou matkou *1*
-
Myslim že naše prodeje jsou celkem zanedbatelné :)