Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3438 příspěvků
-
Nejmenujou se náááhodou iceberries? Pak mi na tom, ve fantasy, opravdu nepřijde nic divného.
-
Když se potopíte není vidět kolik máte vzduchu, musim si aktivovat quest sám..
Bože Vávro já bych tě chtěl vidět hrát DARK SOULS =DDDDDDD Asi by si spáchal sebevraždu =D -
nieje možeš kombinaciou maximálneho enchantingu a kovania brutálne kúsky na ktoré sa nechytajú ani artefaktové
to samé platí aj pre zbroje
Ked už kriticky chýbala mi možnost vytvárat vlastné kúzla -
Čo je to za blbosť ? Každý predsa vie že trollovia žijú pod mostom *7*
-
Slava haterum, smrt zaslepenym!
-
Za 5 let se toho dost změnilo, nebo by mělo. Dochází k opakování a příjde vystřízlivění, bugy už nejsou ok, a dostaví se kritika....pro vyvážení? C´est la vie.
-
Hrál jsem obojí... A nechtěj, abych tady postoval svůj dlouhý příspěvek z 5-6 stránky od začátku diskuze napočtvrté :-D
Skyrim je zprasený konzoloidní přeblurovaný nedodělek... Oblivion měl aspoň glanc a mohl se určitým způsobem rovnat sérii Gothic. -
Tohle tu píše asi každý ale Vavrovi jeblo.Nadává na Microsoft,Apple,Skyrim
Call of Duty.To by se ještě dalo přežít ale když řekne že jsou Angry Birds kopie Crush the Castle a Android iOS zjistíte že je to jen po***ný hater který nadává na vše co vidí a v jeho článku o "Úspěšných kopiích" zapomene zmínit svou Mafii která je v podstatě kopie GTA (podle jeho měřítek kopírování). -
Btw. když jme u HW nároků, tak nezapomeň, kamaráde, že dneska se vyvíjí bohužel hlavně pro konzole. Imho Skyrim tam má taky největší prodejnost (a proto optimalizace menu atd). Proto grafika ani nemůže být tak hustá, že bys musel upgradovat - silnější konzole než na které mohli dát Oblivion nejsou, takže Skyrim stejně mohli jenom poladit - resp. nic převratného a náročného nemůžeš vydat, pokud nechceš investovat do specifického PC vývoje (tj. vyvíjet vyšší hru pro vyšší detaily a kvalitu, kterou pak v 70% budeš muset silně ořezat, aby to jelo na konzoli, které mají GPU na úrovni 7900GTX/R600 ... generace dozadu) a kde již obstarožní Unreal3 je aktuální záležitost.
-
Není to tak easy..
Demo se pro jistotu nevydává. Člověk aby si stáhnul pirate version místo toho. Zbytečné tahání celého molochu.
Gameplay video z YT neřekne skoro nic. Např. úroveň kvality grafiky tam není poznat ani v HD provedení. Ono to stejně ukáže jen kousek. Na rozdíl od humorného videa, kterak troll dělá ze země trampolínu, tam je to jasné. :-)
Zkouška u kamaráda se nekoná, mezi vrstevníky nikoho stejně postiženého nemám. -
Vyjádřím se k jedinému bodu - nejdětinštější rádoby dospělák vždycky v jakékoliv diskuzi končí slovy "sbohem děti", tak si to pro příště někam napiš.
-
Přes 1700 příspěvků za necelý den, to je docela kvalita, ne? Chtělo by to přes 2000, to by jen tak nějaký článek netrumfnul... Leda nějaké další pokračování typu "1000 důvodů, proč Dan Vávra nemá ráda COD" nebo tak něco. *5*
Edit: Myslím, že podobným článkem na téma COD by asi vypukla třetí světová! *15* -
Je fajn, ze tady daji prostor i takovym clankum, ale jeste lepsi by byly objektivni recenze na 10 z 10ti ta hra nema ani nahodou.
-
Uhhh!
Tak to bych netvrdil ani v nejmenším - Skyrim má konečně dodělaný leveling, není tam level scalling, radiant story je snad to nej. co to mohlo potkat... Achjo - vsadím se, že si to ani nehrál, jak Oblivion, tak Skyrim. -
Já jsem třeba rád, že mi Skyrim běží na vysoké detaily a plynule. Grafika? Mě přijde dost pěkná a prostředí krásně zpracované. Nevím, jestli můžeš s jistotou nadhodit desítky konkurenčních výtvorů, které jej strčí do kapsy.
Skyrim není jen o grafice a otevřeném světě, ale o komplexitě a detailech a za ty je milován. Ukaž mi jinou hru, kde je standart, že vystřelený šíp kam dopadne nebo se zapíchne, tam je ... teď si to budu muset jít ověřit, ale mám ten dojem, že když v lese zahodím kladivo, za 40hodin tam přijdu, pořád tam bude. Mám rád, když je na hře vidět, mé konání, když se reflektuje má činnost v tamnějším světě - naopak než namlouvá Vávra. Mimochodem sám prý vyvíjí hru, tak se necháme překvapit její originalitou, technickou stránku a perfektcionismem ...budu jen rád.
Prostě ten svět třeba není zcela uvěřitelně živý, jako u žádné hry, ale ani tak persistentní jako třeba u FarCry2, kde naopak ať uděláte cokoliv, je to zcela jedno. Rozstřílíš efektně vesnici, všechny pobiješ a zapálíš pole ... odejedeš po 100 za první svah, hned se vrátíš a všechno je jak původně - netknuté. Svět je ještě víc generický, není komplexní, ani nemá dokonadlou akční stránky (coby FPS) a přitom jej mnoho hráčů rádo hrálo (i když pojmem se příliš nestal). -
Nevím co mi přijde smutnější, jestli Vávrův pokus o trolling, nebo ta armáda ublížených moulů, co jim někdo rozšlápl hračku a ironii by nepoznali, ani kdyby je kopla do řitě.
-
Nechcem vidiet ten chat na ustreame :D
-
Vavro, vavro,
ty jsi ale red ard. -
musim priznat, ze tohle se mi po sto hodinach hrani nestalo ani jednou (pc verze). nic to nemeni na tom, ze hra ma bugu kopec...
-
Jj, to by byla řežba! *15*