Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vzhledem k tomu, že stromy využívají dynamický vítr, tak se nedivím, že jsou trochu ochuzené (btw. tak zase netknutý nejsem a vím, jak na tom byli TES graficky - přeci jenom jsem spolu se sérií dospíval, ale nehrál a za svoji hráčskou kariéru toho už mám hodně zahraného - myslím, že zkusím předešlé díly...)
  • Trol.diskuzni
    Toto je kvalitní názor! *5*
  • Paulcz
    už někdo pracuje na tom Shitborn modu ? :D
  • zato Betsheda zaměstnává jen samý obří čuráky *1*
  • Paulcz
    takovýto negativistický postoj jsem dlouho neviděl, napiš nějaká pozitiva, nebuď tak zaujatej proti Vávroj
  • Jenže časem přijdou i patche a mody, bugy a nesmysly se opravi a lidi zapomenou na vše špatné a zůstane jen to dobré. To se ovšem týké jen těch, kteří vydrží dostatečně dlouho i přes všechny ty fuj věcy na počátku. Což jsou defakto asi jen FAN. Kdo není FAN, ten asi tak dlouho neydrží. Nevím jestli bych za současného stavu kvality hry vydržel na level 30, kde se pár do té doby blbých věcí změní na normální. Asi určitě ne. Odkládám a věřím že za 6-12 měsíců po aplikaci patchú a modů si to pořádně užiju. Jen mně mrzí, že jsem to mohl koupit až potom za mnohem nižší cenu. Ale takový je život.
  • Trol.diskuzni
    LOL, tos mi to teda nandala, účo! *15*
  • Sbohem žáčku hlupáčku, snad u tebe nedojde k pláčku... *15*

(Pozor... ZLÝ TROLL - to si dej na vchodové dveře, teda jestli vůbec někde bydlíš... *3* )
  • Trol.diskuzni
    Sbohem, paní učitelko, budete nám dětem chybět. *5*
  • Trol.diskuzni
    To bude tím, že Oblivion je lepší než Skyrim... Já jsem ho hrál též a pro mě je o dost lepší než Skyrim.
  • *15*

1695 Příspěvků a to jen za... za den? Páni, jsem zvědavej, za kolik let tahle diskuse vychladne...
    No já už bych šel pánové... už mě to tu nebaví. Jinak, z článku Dana Vávry jsem si odnesl několik věcí:
    1. Že minimálně polovinu věcí už si schválně a útočně vymyslel (tedy psal hlouposti)
    2. Že už nemám číst jeho další články, protože budou nejspíše stejně stupidní.
    3. Nevěř všemu co je černé na bílém (v tomto případě je to bílé na černém *15* ), poněvadž Skyrim je fajn hra
    4. Nikdy k takovému článku nerozkliknout diskusi!!! WARNING!!!

Sbohem děti *3*
  • Trol.diskuzni
    No tak ale pak není co řešit - nikdo se tady nehádá, že je Skyrim hra k ničemu... Vždyť i pan Vávra tomu dal 7/10, což je vysoce nadprůměrná hra, co zabaví.

Jde o to, že to podkuřování na 10/10 je fakt trochu mimo realitu.
  • Treba proto, ze kazdy minuly TES byl vzdy graficky tak dobry, ze na nej bylo treba upgradovat komp na to nejlepsi, co bylo na trhu a Skyrim je graficky v podstate jen o malinko vylepseny Oblivion a to jeste ne ve vsem. Treba ty stromy byly v Oblivionu opravdu lepsi, jak autor napsal.
  • Trol.diskuzni
    Jj, další TES-ultras... *7*
  • mam doma casopis Level z doby kdy vysel Oblivion, a prave pan GENIUS se tam vyjadruje stejnym zpusobem o zminene hre. Jenze pozor, presne opacne. Vynasi ji do oblak a rozplyva se nad kazdou hovadinkou. Vim ze je to od Oblivionu 5 let, ale na takovou radikalni zmenu nazoru je potreba vic nez jen zoubek casu. Vavara je bud troll anebo pokrytec. V kazdem pripade obrich rozmeru. *5*
  • Trol.diskuzni
    Já Call of Duty nehraju... A už jsem to tady psal: Hraju příležitostně a mám své hry, které mě baví, například:

Gothic, BFME, FIFA apod.

Pozn.: Ani jedné z her těchto sérií bych nedal hodnocení 10, maximálně bych u některých uvažoval. Jednoduše si jej nezaslouží stejně tak, jako si jej nezaslouží ani Skyrim...
  • No nejhorší je, když tě ty bugy/kvalita serou tolik, že to hrát nechceš .. dřív než sis užil penízky za to vyhozené. Sorry, ale hrát něco dál jen proto, že jsem si to zaplatil .. to je jak dojist úplně hnusný jídlo jen proto, že jsem si to koupil, to je úchylný. Nechutná mi to, je mi po tom zle => šup s tím do koše. Naštěstí v tomto případě je to jen nedozrálé ovoce, tak ho nechám na polici dozrát a pak to zkusím dojíst. *1*
  • Líbí se mi, jak se tady TES Averzní lidi snaží vnést objektivitu... (Ano použil jsem větu kterou tu už "Trol.diskuzni" vytvořil v pravém opaku).
    A to jsem prosím poprvé ochutnal chuť Elder Scrolls - vždycky jsem se mu vyhýbal a Skyrim jsem čekal jako velký propadák - ale ona je to PECKA!
    Navíc nechápu, jak někomu může záležet na grafice, když se v dnešní době dá koukat snad na každý grafický výtvor.
  • Trol.diskuzni
    Víš, já nepotřebuju, aby se mnou všichni souhlasili... A je mi jasné, že spousta se mnou nesouhlasí jen proto, že ví, že trolluju.

To, co mě mrzí, je to, jak někteří lidé řeknou: "Hmmm, pravda, ten Skyrim má opravdu blbé chyby... Ale stejně je to nejlepší hra, kterou jsem kdy hrál, tak mi můj názor neberte!" nebo "Vávro, ty id*ote, vždyť Bethesda prostě takovéhle hry dělá, tak co ti dává právo na to se do toho navážet?! Udělej si svoji hru a jdi někam...".

To je to, co herní průmysl dostává tam, kde je dnes... Call of Duty samotné to opravdu není. *3*
  • Jazz
    Chlapeček se čertí, že mu kritizují oblíbeňoučkou "hru" ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit