Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3438 příspěvků
-
"Kritizujte mne jak chcete ..., ale je to pravda a já si za ní stojím."
A zase další "pravdomluvný" fanoušek TES, to je mi náhoda! *5* -
Náhodou chut mám... Ten velevážený pán kecá kraviny, protože nemá nic jiného na práci. Hrál jsem jen Fallout NV a Skyrim a můžu říct, že jsou to povedené hry. Vytýkat hře TES věci jako trhání borůvek v zimě, nebo postrádání toalet je demence...
-
Nemám, já to smazal z disku ještě před přečtením... *5*
-
No to je smutné
-
Skyrim už mám dohrán a tenhle článek mi ho nijak nezkazí. Neříkám že to je nejlepší hra s nejlepší grafikou a nejvymakanějším systémem čehokoliv. Je to jen další hra, u které jsem se pobavil. Jasně, ve Skyrimu jsou průsery. Taky nesouhlasím s hodnocením většiny recenzentů. Ale nejsem na tom tak špatně abych napsal takovouhle blbost. Dobrá třetina z nich je naprostý fail, kdy autor jen ukazuje vlastní pitomost ve hře, přehání nebo si jenom vymýšlí. A věřte nebo ne, na většinu zbylých ukrutně šílených chyb, jak jsou nám popisovány nenarazíte, nevšimnete si jich nebo se u nich spíš pobavíte. Je to totiž o přístupu, chci se u hry bavit, nebo vztekal a potom smolit takovýhle bláboly?
-
No jo, frajírek zas napsal něco velmi zajímavého. Je jasné, že je zaujatý proti Bethesdě a nedokáže ocenit nic jiného než své dílo. Protože je trochu divný aby napsal 114 negativ bez jediného pozitiva...
Já mám rád lidi co se nebojí říct svůj názor a neschovávají se do davu, ale Dan Vávra? Dan Vávra k těmhle lidem nepatří, on je jenom sprostý a nicotný provokatér (jinak bychom tu neměli 1600 komentářů že panstvo...)
Kritizujte mne jak chcete (hlavně ty uživateli "trol.diskuzni"), ale je to pravda a já si za ní stojím. -
A doteď všichni tvrdili, že hlavní linie příběhu není důležitá, protože se dá dělat milion věcí jiných. *1* Každopádně, já bych to asi udělal tak, ze bych postavu nechal zabít, pak bych vyjel okenko: právě sis zabil postavu, bez které nedoděláš hlavní quest. A hráč by se praštil do svojí zabijácké makovice a šupajdil by na poslední save. Je to tak složitý ? Navíc.. dá se to řešit ještě různě jinak. Třeba tak, že potřebné informace/zadání najdu u té mrtvé postavy.
Kdysi dávno jsem hrál Sin. Líbilo se mi na něm flexibilita průchodu do konce levelu. Občas se mi stalo, že jsem si zničil cestu vpřed. Ale vždy tam byla nějaké další jiná možná cesta. To je to co oceňuji na vývojářích. To samé Bioware v NWN (i když ne vždy). Betsheda ale jen nějak sesmolí jedinou hlavní linii a na relativni možnosti řešení kašle. -
Ha ha ha a ty táhni do prde**!!! Impotente, běž si hrát s flusačkou na vojáčka...;-)
-
Dan Vávra psával kdysi články nejen čtivý, ale i smysluplný, then he took an arrow in his knee...0_o
-
WTF?! Sakra dohrál jsem Morrovind, Oblivion, Fallout 3 a další a další RPG a jako je tahle, jsem ještě nehrál. Jasně něco nechali být jako při staru, ale jinak, příběh a vedlejší úkoly jsou báječný. Grafika, jasně tak ta by mohla být o něco lepší, ale když to dáš na ultra, je to bezva podívaná i tak. Takže u mne překonala, pro mne ne zrovna dobrý Oblivion.
-
taky od precteni clanku nemta chut Skyrim zapnout? *1*
-
k bodu 82...Dan pocul si uz o dvanastich mesiacikoch ?...bethesda pravdepodobne ano ! :P
-
LOL, ty jsi marný *15*
-
Přesně tak... Líbí se mi, jak se tady TES fanboyové snaží si nárokovat pravdu a objektivitu.
-
Ehm .. tak jsi se ve škole zapomněl naučit, ze kdýž někdo vydá článek v duchu "můj pohled na hru", tak to asi vždy bude subjektivní. Ostatně, asi skoro nikdo na světě nedokáže ze sebe dostat něco objektivního, Vždy to bude jeho subjektivní názor. Objektivní mohou být je prostá fakta, a ani tam není jistota, protože fakta nemusí byt správná. Prostě objektivnost defakto neexistuje. Smiř se s tím.
-
Nestalo se ti nikdy, že padouši zaseklá někde za rohem prostě jen běželi do stěny, řvali teď chcíp**š ? Mě jo a ne jednou :-) a to neni RPG a chování dost postav je čistě nascriptovaný, což by u hry velikosti Skyrimu scriptovali tak do roku 2050.
-
No, to je šupér!
-
U nekterych bodu jsem se pousmal, u nekterych jsem kyval hlavou na znameni souhlasu, ale i pres to SKYRIM zustane mezi TOP 3mi nejlepsimi hrami co jsem kdy hral
-
takhle se má recenzovat!! Naprosto nekompromisně! Pokud hra přináší progres nad něčím se dá mávnout rukou ale né v tomhle případě. Super článek něco podobného bych dal dohromady i u RAGE taky fail roku! Ať si říká kdo chce co chce tohle jsou fakta a všechny mě ve hře naprosto neuvěřitelně iritují!!
-
Fallout: New Vegas byl udělanej za 18 měsíců, pětiletko