Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rhomola
    A to je který prosím tě? Buď pls konkrétní ;) Já totiž už dostal spoustu mečů a spoustu jich našel a vystavil na stojany ve svých domech, ale na legendární (jednou velepšený) daedrický palcát (bez očarování!), který sem si vykoval - po poctivém snažení a učení se v kovárně - někde kolem 20-tého levelu a asi po dvaceti hodinách hraní, zatím nic nemá. Obzvlášť, když všechny perky rvu jen do palcátu :D
  • Vávro už to nehul.V ledasčems bych s tebou souhlasil,ale až takhle tragicky bych to neviděl.Žádná s Bethesdích her nikdy nebyla dokonalá a že Bethesda opakuje pořád ty stejný chyby je taky jasný.Ale zas tak velká tragedie to zase není.Imho když ty chyby budeš hledat,tak jich najdeš mraky,ale když to vezmeš tak jak to prostě je,tak hrát se to dá.
  • Chtěl bych vědět, kolik z vás co to tu kritizujete ste tu hru opravdu hráli, nebo jen přečetli recenzi a jen tlučete hubou jak ta banda pak na seznamu, co nevědi o tématu zhola nic, jen musej kritizovat jen proto že kritizujou. Já jsem skyrim hrál, hraju a hrát budu, nejenže mě nijak nesklamal, naopak mnohem předčil moje očekávání. Naprosto nechápu proč kritizujete grafiku, necháchápu jak chcete od hry co má jít na Xboxu grafickej zázrak. Takhle to aspon rozchoěj i starší PC jako je to moje s přijatelnejma FPS. A jak už jsem tu jednou psal... Bethesda vydává defakto polotovary, to je známá věc a nijak to nepopírám, ale polotovar neznamená Paskvil. Polotovar si hráči můžou a už to dělaj přez editor kde de udělat defakto vše dodělat a předělat k obrazu svému a vlastní spokojenosti. Co jste tu psali o tom, stačí se schovat za kámen a usmažit fireballama, uveď mi tu konkrétní situaci, mě buď skoř na kámen a zeshora rozseká palici, popř zpoza kamene bafne a to samý jak v případě č. 1. Ale, je tu dost věcí co mě naopak zklamali... slabí draci, mizerný q liny u všech cechů atd... ale to jsou věci co budou podle mě do půl roku ( některý sou už teď ) dodělaný a pak už si moc na co stěžovat nebude. Možná byste si mohli nejdřív představit, co to musí bejt za pakárnu udělat hru jakou je Skyrim, navíc naprosto otevřenou libovolným změnám, dodělávání, přidělávání atd, a pak tomu vytýkat nedostatky jako jsou vážky nad zamrzlym jezerem. Já dávám skyrimu 8,5/10, za odfláknutý q
  • něco tak obrovskýho, jako je Skyrim, chyby musí mít... po případě kdyby je neměla, tak by Bethesda na skyrimu musela makat dalších 5 let!!!!!!!!!! Kdežto takhle, se to po pár patchu spraví...... hra je výborná, já mám dohráno..... ted si dám na chvilku pauzu, kvuli jiným hrám, a pak se do Skytimu znovu vrátím.....
  • jindra.veliky
    jinak nejvetsi chybou je asi fakt to ze mec ktery jsem dostal behem prvnich par hodin hrani je nejsilnejsi i po destiky hodinach *9*
  • rhomola
    Nezvládá základy RPG? Že se není o co snažit? Fakt nechápu, ale vy asi fakt hrajete jinou hru. Podle mě TES minimálně od Morrowindu základy open world fantasy rpg zcela brutálně definuje! A s každým dalším dílem tuhle definici dost rozšíří! A Skyrim v tom pokračuje, dokonce pokračuje víc než Oblivion. Proč tu proboha pořád nikdo nzkoumá generátor questů? Proč nikdo neřeší jeho interakci se scriptovanou částí? A interakci scriptovanejch hlavních a vedlejších dějů? Vnímá to tu někdo vůbec? Já si fakt dám tu práci a něco sepíšu, páč tenhle flame, už má spoustě nevědomých šanci zkazit či úplně znemožnit zážitek z jedné z nejlepších letošních PC zábav. (Konzoláci už to naštěstí drtí počtem a jim to Vávrové už neznechutí ;)
  • Mroži? Co s nimi? To už mi horší přijdou ty piraně. *1*
  • Preed
    This is madness! madness? THIS IS VAVRA! jeden z najhorsich clankov na games,v podstate cisty trolling a diskusia jedna velka zumpa,nechcem sa ohanat cislami,ale zaujmalo by ma kolko vygeneruje takyto "kontroverzny" "clanok" prachov za reklamy ak to teda funguje tak,ze cim viac sa na to klika,tak viac prachov za to ide,urcite viac ako hocijaky iny normalny hodnotny clanok,ale ocividne staci par ludi nas*at nadavanim na jednu z najlepsich hier a nahrat na smec trollom.
  • Od teď tě korunuju novým trollem :D konečně troll na úrovni :D
  • homokokot *1* *1*
  • perfektne napisane, samozrejme +1
    presne toto som mal na mysli, len som to nevedel dat dokopy zopar vetami ;)
    inak ja uz mam skyrim s 20+ modmi a napr. kon uz nieje taky hrdina: http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=1522
  • elkvetako velice s vámi souhlasím pan Vávra je jen závistivý jelikož jeho projekt nebyl nějaký ohromný úspěch já jsem mafii dohral za dva dny a příběh to si řekneme rovnou byl zcela zpi..ný. *1*

Ps doufám že toto si pan Vávra přečte.
  • Cahir
    Bethesda New Vegas pouze vydala, nedělala ho....
  • Když si uvědomím jakou horu jídel jsem ve Skyrimu zatím spořádal, tak nějak mod ohledně vylučování by nebyl od věci *15* Navíc ochutnávání neznámých přísad by mohl doprovázet efekt střevních problémů. A třeba se pos*at během bitvy, to by posunulo zážitky z hraní na další úroveň.... *1*
  • rhomola
    Detaily mě nezajímaj, výsledek na pultě, zábava, hrací doba a moje peněženka, to jsou pro mě největší argumenty.
  • Řekneš mi co je tvoje představa o trollování? Protože mi přijde že vůbec nevíš o čem mluvíš. Teda pokud není tvoje představa o trollování někomu chabě odpovědět a myslet si "jo toho jsem totálně vytrolloval call me troll boss oh yeah"
  • V žádný recenzi se nepíše o úžasný grafice - všude se dočteš o grafických nedostatcích hry a špatných animacích. To, co je v recenzích chváleno, je design lokací.

Ale ty si stejně vymyslíš další nesmysl, kterým se pokusíš hru potopit. Myslím, že ti to v Riverwoodu nandalo kuře a ty jsi na Skyrim zanevřel. *6*
  • Tak tvůj pohled na normálního člověka je teda určitě zajímavej u mě normální člověk není blbá ovečka co si hru koupí na základě screensotů,trailerů a vývojářských žvástů který sloužej jen k oblbnutí.
  • Jednoduše řečeno: Skyrim je ohromné lákadlo (protože je jediná hra tohohle typu) prestižně zabalené s úchvatným obsahem, který na první pohled všechny dojme, ALE jaksi nezvládá základy RPG a už vůbec hry. Jak Dan Vávra dodal u Bethesdy heslo: když není konkurence, proč se snažit. :DDD
  • rhomola
    OT: Makejte, ať dáme do večer 2K :D Teď musim pryč, ale večer ještě přijdu pomoct :DDD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit