Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hajlíky jsou v dungeonech :) všimněte si kbelíku v prkenné podlaze.Ve městech zřejmě chodi do přírody nebo na nočník.
  • BTW ten "EPIC FAIL." na konci je sebereflexe?
  • A co takhle si ten mód sám stáhnout pokud teda nehraješ na konzoli.
  • jo, kamenné stromy jsou fakt vtipné - všude to fouká a stromy ne a ne se pohnout. aspoň že ty keře se trochu hýbají.
  • Trol.diskuzni
    Já myslím, že když se podíváš zde po diskuzi, tak jsem vytrolloval docela dost lidí. *5*

Je legrace, jak se lidi nechají nachytat a vztekají se jak malé dětičky, když se jim někdo dovolí kritizovat jejich žúžo hru... *15*
  • Souhlasím.
  • Třeba ne každý platící nespokojený to chce na sebe prozradit, aby nebyl za blba .. *3*
  • Ok, grafika Skyrimu je nádherná... a tobě přidáme v "troll" ještě jednu čárku k tomu prvnímu "l" ať to sedí :).
  • Trol.diskuzni
    Tak teď nevím, co je lepší - jestli "koridorová hra se světelnou pistolí" typu COD, anebo generovaná plošinovka, kde se stovky hodin akorát plandám sem tam a nevím ani proč. *5*
  • Ja si myslim, že Dan je hlavně obrovskej detajlista a má hlavně zkaženej pohled z duvodu, že sám je vývojář a vidí tam věci, který mu strašně vadí přitom obyčejným hráčum to prostě tak nepříjde. Tohle je tak ve všem...např Webdesigner když vidí nakou stránku vidí ji uplně z jinyho uhlu pohledu než obyčejny navštevnik.

Přesto určitě souhlasim, že vy Skyrimu je několik fatalnich chyb, ktery by určitě ani nedali tolik práce, ale jsou spíš nesmysleně vymyšlené.
  • Vážený pane Vávro, od někoho kdo se byl schopnej podepsat pod pr.ser jménem Mafia 2, která vycházela hrůzy let, si dovolujete něco vytýkat jiným?? Myslím si že z vás mluví jenom závist, protože Bethesda dokázala to o co vy ste se snažil, ale skončilo to fiaskem. Ano příběh není nejlepší, ale na tom hra nestojí. Mimochodem příběh k Mafii 2, ke které ste psal scénář, taky není žádný zázrak. Kouzlem Skyrimu je volnost pohybu, spousta možností v otevřeném světě a velice dlouhá hrací doba. Skyrim člověka vtáhne a nepustí po dlouhé týdny, Vaši Mafii 2 sem dohrál za zhruba 7-8 hodin a poté sem tam už neměl co dělat. Takže příště se zamyslete nad tím jestli někoho kritizovat kvůli jeho práci, když Vaše práce je ještě horší.
  • 4. tak to je potřeba udržovat v pořádku a nesbírat každou blbost co najdete. 10. F5 nebo jednou za pár minut skočit do inventáře aby se udělal autosave? 17 a 18. Tak si dejte hotkey na oblíbený a máte to nemusíte furt otravně mačkat Q a jestli se vám seká hra tak ani nechci vědět co máte za PC a na konzoli se mi to osobně neseká 19. tohle dělá skoro každá herní firma 33. záchodů jsem našel celkem dost třeba i primitivnější (kyblík v díře) 34. a co když to stavěli trpaslíci? 44. no osobně cedule mi přijdou čitelné na PC i na konzoli 50. tak pár takovejch dveři se tam najde ale není jich moc 61. tak na tohle bych si zrovna nestěžoval 62. a co si takhle nějakej vyrobit? 64. tak třeba trenéři kování a navíc kováním se daj vydělat slušný peníze 65. ale banditi jich maj po kapsách dost 74. a co třeba sundat heavy armor? 75. nehrát na nejlehčí obtížnost? 81. fiktivní svět 90. a co takhle třeba zmáčknout ctrl 91. dobře tak řekněme že vedle sebe stojí nabouchanec v brnění (nebo mág) a horník oba vám řikají že dají 120 když vypadnete tak logicky od nabouchance bych prachy vzal (protože bych proti němu neměl šanci) a vypadnul narozdíl horníka bych zmlátil a důl si nechal 93. není pravda stačí třeba makat chvilku pro thief guild nebo dark brotherhood nebo třeba i kovat zbraně/brnění 95. částěčně pravda jen je do toho kámoše potřeba seknout třeba 4x 97. stačí si koně koupit a nekrást ho 102. to se mi ještě nestalo a ve hře už mám nahráno asi 70 hodin 108. tvrdá realita severu ale je to pravda občas by se trochu humoru hodilo. A ještě bych přidal že mě opravdu vytáči neustálé loading screeny každou chvíli se něco musí nahrávat. Jo a prosím vás co jsi stěžujete jak je grafika hnusná atd. tak grafika NEDĚLÁ hru chápete NEDĚLÁ např. třeba Minecraft.
  • tak textury sněhu na některých místech jsou fakt k smíchu a jde určitě o nedopatření. Na jednom TES foru se dokonce členové fora ptali, jestli nejde o bug, protože nemohli uvěřit, že by takové textury mohly být v této AAA hře. Já tomu taky nemohl a stále nemůžu uvěřit, že se něco takového ve hře objevilo.

Ty textury sněhu jsou něco jako originální tráva v Oblivionu. Když jí člověk měl zaplou, nebylo možné si Oblivion vůbec zahrát - extrémní lagy. Naštěstí ten sníh nemá žádný takový efekt.
  • Milý pane Vávro tato hra je velice dobrá řekl bych hra roku nemám rád, když ji někdo uráží zamyslete se kdyby tato hra měla tolik chyb proč měla v tolika recenzích 100%.To že ji nemáte rád nemusí hned znamenat že o tom napíšete stránku jak moc má chyb a mimochodem vaše teorie o zubaté blondínce je pěkně hnusná. *12*
  • nejsi trol seš pokus o trola :D
  • Tak to máš dobrý, že tak špatně vidíš. Ja když kouknu na ty papírové kulisy, co mají být stromy, tak zvracím.... Bethseda: dejte mod, kde budou stromy místo kulis a všechno ostatní překousnu. *1*
  • Lol... o Rage sem nenapsal ani prd :) a pokud jde o Brin, tak tam delali vydavatele ne? :) " ... kdyz uz chces trollovat, tak at v tom aspon nemas nesmysly :)"
  • rhomola
    Asi jo, protože TES mě opravdu hodně zajímá. Je to dobrá sága, dobrý příběh. Koupil sem trojku, čtyřku a pětku a nelituju. :D
  • smejki
    mně se líbí, byť je zastaralá
  • Ja som v jednej jaskyni nasiel stvorcovu miestnostku z dierou v ktorej bolo verdo ... kazdy hajzlk sa rata :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit