Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3438 příspěvků
-
No jestli je grafika ve Skyrimu nádherná, tak já nejsem troll... Takže si vyberte! *5*
-
Na tuhle "recenzi" se da rict jediny
Fail Troll
Autor chce po otevrenym svete takove velikosti trochu moc -
Asi takhle: Skyrim je plný chyb, nedodělků a s uživatelským prostředím, za které bych celou Bethesdu poslal do míst, kde to nikdy nevonělo. Ale i tak je to nejlepší open world RPG za posledních pár let a po dokončení od komunity to bude nejspíše nejlepší RPG hra své kategorie vůbec.
Ale i přestože máte skyrim rádi a líbí se vám, jaký je, nemá smysl tu nadávat někomu, kdo by chtěl vidět v této skvělé hře pár věcí jinak. Pak byste museli nadávat většině modderům, kteří hru mnohdy dost zásadně vylepšují, protože ti se na hry koukají právě především kritickým okem a je to dobře. Tihle moddeři jsou totiž hodní úcty daleko větší než samotná Bethesda - oni vylepšují hru zcela zdarma a ve svém volném čase. -
...tak ono nejde ani tak o to zda zrovna dští síru či chválí (loni chválil F:NW a AC:B; pamatuji-li si dobře), ale že tak většinou činí extrémně. Buď a nebo; nic mezitím. Vyváženost by mu neuškodila. Možná je jeho cílem rozvířit diskuzi; což se mu tradičně daří; otázka je zda by jako profesionální placený autor neměl mít i vyšší cíle...
-
Nakoniec bude Vávra pirát:)))))to sme sa dopracovali:))))
-
Predaj len dokazuje kvalitu hry, ale pochybujem že by si dal ruku do ohňa.
Nedávno Bohemia Int. oznámili že na 3 legálky pripadne 100 kópií. Neberiem to doslova ale som presvedčený že keby každý kto Skyrim hrá zaň riadne zaplatil, boli by čísla podstatne inde ako sú. -
For sure, bro! *5*
-
Ale jo v Duke Nukem hajzliky jsou ale to je zase hra kam neodvratne patri ale v RPG sem je nikde zatim nevidel v tom pripade hry od Bethesdy, Blizzardu a Bioware stojej za prd protoze delaj sice vyborny hry se skvelima pribehama ale nemaj zachody takze urcite to nekupovat. *1* *1*
-
Skyrim hraju na střední detaily bez výraznýho trhání, můj PC už není co býval ale grafika mi tak strašná nepřipadá...spíš dost nádherná :)...možná jsou textury slabší ale když jdete např. zasnězeným lesem tak to je fakt kouzelný :D...achjo, kde sou ty doby kdy hry nebyly o grafice :P...skyrim má chyby, občas dost velký, ale jako celek je to fakt suprový RPG, jedno z nej co jsem za posledních pár let hrál, a nějakej Vávra můj názor nezmění.
-
Lol.. Dotaz byl, co oni udelali.. A rage ani Brink praci Bethesdy neni.. kdyz uz chces trollovat, tak at v tom aspon nemas nesmysly :)
-
Keby polovica, ale ubisoft vypočítal, že nás bolo 95%!!!
*7* -
Samozřejmě, že jsou... *5*
-
Rád bych slyšel tvou definici slova "upřímnost".
-
Jako taky to nechápu, doteď nevyšla jediná hra, kde by nebyly záchody a najednou si to přihasí Skyrim a nejsou tam!!!
Press E to Take a Dump. -
Já vám nevím - tady buď opravdu každý hrál jinou hru, nebo na každého působí tak diametrálně jinak. Já z 90% toho co napsal Dan i toho co píšeš ty zásadně nesouhlasím. A nepatřím k fanboys ani nikomu neberu jeho názor. "Jim je jedno, že se hlavní postava pohybuje jako kdyby mu někdo zlomil lýtní kosti ..." - jeden příklad za všechny - podle mě prachsprostá lež, alespoň moje postava se pohybuje naprosto přirozeně a její animace se mi líbí. Takže vážně nevím. Na druhou stranu, pokud hodnotíš 80%, souhlasím s tebou. Ale mě by tedy nedostatky, které popisuješ vadily mnohem více, takže si opravdu nejsem jist, kolik z nich je skutečně oprávněných a kolik zveličených stejně jako v článku mistra Vávry. Nicméně, peace. *3*
-
Už jsi s tim vážně trapnej ty chudáčku. Mimochodem čistě pro úplnost, tvé hodnocení je čistě subjektivní, objektivní v žádném případě. Když chceš vypadat učeně, tak si to nejdřív nastuduj troubo zakomplexovanej.
-
jen jestli vsichni nejste trolled
-
No objektivní recenze neexistuje:)Ale dle mého ta, která i kritizuje, nejenom chválí.
-
Rozhodně nesouhlas. Pan Vávra si nemusí nic dokazovat, jednoduše upřímně vyjádřil svůj názor... To, že TES-ultras nedokáží reflektovat realitu, není jeho problém. Jste jen ovečky, co by si koupily hru jen proto, že by se jmenovala TES. *3*
-
Delaji machry a hajzl nemaji ani na chodbe