Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přes 1500 commentů? to je rekord ne :-D
  • Co to je objektivni recenze? Nemel by byt nejdulezitejsi aspekt hodnoceni u recenze proste ten, do jake miry hra recenzenta bavila? Cim ho oslovila, atd? Tedy veci ciste subjektivni?
  • A k tobě mír a láska *1* Docela naivní:)Spousta lidí sem napsala své pozitivní či negativní zkušenosti.
  • smejki
    to seš ty, botko? zdar! *15*
  • Presto byl asi lepsi nez TOHLE. Nejvic mne nasere, kdyz uz si clovek zvykne na to tlacitkove konzolove ovladani, tak na par mistech se musi kliknout mysi. No proste GUI je chaos.
  • 1248Kč za Limited edition. Skyrim byla letos jediná hra, za kterou jsem byl opravdu ochoten ty peníze dát, protože nejsem zrovna v balíku. A byla to dobrá koupě.
  • mlusíš mi z duše, nevzpomenu si, kdy Vávra naposledy něco chválil. +1
  • S jedním důvodem musím s panem Vávrou souhlasit, a to je že ve Skyrimu chybějí záchody ! Jako kde to jsme !? CO TO JE ZA HRU BEZ ZÁCHODU ? Bethesda u mě hodně klesla...... *5*
  • Tady píšou lidi kteří budou kecat a remcat na každou hru jelikož je to prostě baví!!!!!
    Zloba a závist k nim zkrátka patří! *14*
  • Moc rád si je přečtu:)
  • rhomola
    Věru to tak vypadá. Taky mám pořád ten dojem, že je opravdu jen velmi málo těch nespokojených a zklamaných platících. Ale velmi mnoho těch originálních amrmlajících zlodějů. A protože prodeje jsou takové, jaké jsou, GOTY je jasná! ;D
  • To, ze je to nejlepsi hra tohoto roku rikaji ale jenom fanousci TES :-P .. A neni to v tomto roce defakto jedina lepsi RPG ? Takze proto vlastne nema konkurenci? Ty hezci, co by to prevalcovaly na urovni vizualu, uz davno vysly.
  • rhomola
    Souhlas +1
  • Oblivion mel dobrej inventar? To je nejakej vtip? Mozna s tema 16ti gigama pridavnych balicku...
  • Takže všichni, kdo kritizují, hrají nelegálně? Gratuluji....To jsme to dopracovali.
  • Myslím, že v tomhle se pleteš. Prodeje Skyrimu jsou dostatečným důkazem a mám zprávy z warez fór, kde i ti nejzarputilejší piráti nakonec hru koupily. Docela bych tomu věřil - i když se to samozřejmě nedá nijak dokázat. Každopádně - tenhle tvůj příspěvek je OT, ničím nepodložený a nemá v téhle diskuzi myslím valného významu.
  • Víte, co je nejhorší? Prostě spousta hráčů jenom nad tím mávne rukou nebo se naváže do autora. Jim je jedno, že prostě kdyby Skyrim vyšel před dvěmi léty, byla by to i po grafické stránce pecka, teď je to zastaralý design (opravdu neporovnávám podle grafiky, protože i přes stáří her hraji AoE II či SC), postavy, které by měli žít, se chovají jako zombie, co běhají z bodu A do bodu B. Města rozhodně nebudí pulzujícího, živého města. To víc živé město bylo v Zaklínači a to i přesto, že tam byli opakující se postavy. Dialogy jsou na úrovni základní školky (takový nový Deus Ex je oproti tomu naprosto brilantní). Popírání jakýkoliv fyzikálních zákonů (moc her, kdy by kuň byl jako spiderman neznám, Vy snad ano?). To, že to dobré, co bylo na Oblivionu (inventář, systém skillů) naprosto zmrvili konzoloidním ovládáním, to je hráčům jaksi jedno (nikoliv skutečným hráčům, co vytvořili už program na přetvoření inventáře). To, že postavy vypadají jako uměle vytvořené zombie, kdy obličej byl věrohodnotnější už v HL 2 a to je už "stará" hra. Hráči holt nepřiznají, že oproti Oblivionu to sice je posun, ale pořád je to nedodělek. Jim je jedno, že se hlavní postava pohybuje jako kdyby mu někdo zlomil lýtní kosti a pak špatně narovnal, jim je jedno, že z koně se dalo vždy bojovat, i když Skyrim to nenabízí. Jim je jedno, že když někdo před Vámi vstoupí do místnosti a Vy hned za ním, tak daná osoba už tam není. Spousta výtek je nesmysl, je to spíše rýpnutí, ale spousta ostatních výtek je oprávněná. Ale to fanboys to nevidí či nechtějí vidět a to je jejich problém. Skyrim bude perfektní hrou, ale za přispění hráčů a nezávislých vývojářů, kdy to bude jako u Oblivionu, kdy mi samotná hra zabírala cca 6 GB, ale dalších 15-16 GB byly opravné či přídavné baličky. Za ty nedodělky si hra nezalosuží víc, jak 80 % a kdo dává 10 z 10, tak a't mi promine, ale je zaslepenec a naúprostý fanoušek, nikoliv objektivní recenzent (hodnotitel). Osobně nahráno 20 hodin.
  • Nebudu se zde rozepisovat, jelikož svůj názor jsem už vyblil do dvojitého příspěvku (kvůli počtu znaků) o několik stran zpět. Jediné co k tomu dodám, je - naprostý souhlas a +1.
  • Ámen
  • :))) Hlavne že si to polovica z Vás scucla, zadara, pokutne cez torrenty a rapid upoad sharezy.
    Ale budú j...ť!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit