Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a co za posledních 10 let udělala Betsheda? Dvě zprasený kopie Morrowindu. Ale já je chápu, nemají proč je vylepšovat, když jim je armáda blbů žere...
  • Konecne nekdo! Diky, diky diky, uz sem si pomalu myslel ze mi preskocilo. Ja teda osobne bych ty technicky problemy i prezil, ale prisernej hlavni pribeh, nelogicky ulety v temer kazdym questu typu "Kriste pane tak oni me ty Redguardsky vrazi nasli i tady, diky za varovani, myslela jsem si ze uz jsem se jim ztratila, pomuzes mi utyct? Cirou nahodou vim ze jednoho z nich zavrela mestska straz" apod., desnej design prostredi - jak autor velmi trefne pise "na jedne strane prkna drevo na druhy beton", stejny dungeony, longhousy, hospody, proste vsechno, absence pocitu ze jste ve svete kde neco menite, vzpomente na pocity z pribehu treba druhyho Zaklinace (chapu ze open world rpg jsou co se tyce narocnosti na udrzeni koherence sveta nocni murou, ale tady neni ani naznak snahy), uz nejak prekousnout nedokazu a hodnoceni a vyzdvyhovani skyrimu do nebes fakt nerozumim. A je to skoda videt zase dalsi promarnenou prilezitost.
  • Jste pirát pane Troll, zloděj, a komentáře od lidí co nectí zákon a pořádek jsou irelevantní.. naprosto zbytečné :)
  • 1500

it's over 1500 !

IT IS OVER FRIKKIN' 1500 !!!
  • Dag0
    asi tak, jeden z mala co pochopili ze clanek neni o tom, ze Skyrim je nehratelny paskvil ale o tom proc by nemel od vsech recenzentu dostavat ultimatni hodnoceni.

btw mam odehrano 27 hodin a teprve 1/4 hlavniho questu splneno a myslim ze dalsich 50 u toho zakempim.
  • Stále opakující se vzorec? A teď mluvíš o mě, nebo o Vávrových recenzích? :)
  • rhomola
    Objektivní spravedlnost tu nemá co dělat, tohle je krev za krev :) Tohle je vendeta za to, že pošlapal skvělou věc a teď šlape po další :D
  • Hlavne ma fascinuje, že Vávru stále lokálne herné médiá pretláčajú ako "uznávaného herného vývojára". Čo presne ten pán za posledných desať rokov vyvinul a aké to bolo?

Lebo posledných 10 rokov produkuje akurát húpe kecy na všetky mysliteľné témy od svetovej ekonomiky po dopad globálneho otepľovania na migráciu tučniaka patagónskeho a to je tak celá jeho tvorba.
    Takých "vývojárov" nájdem na každý prst desať.
  • A dobře jste udělal, protože můžeme-li věřit slovům a rozhovorům, pak finální produkt Mafia II má s původní koncepcí pana Vávry společná jenom jména postav (možná i jejich design) a zasazení.
  • Trol.diskuzni
    Jsem velmi rád, že můj příspěvek zaujal tolik lidí, díky moc! *5*
  • Bethesda samozřejmě umí, protože už ten tzv. "nedodělek" je nejlepší hra letošního roku, díky CS a fanouškům to bude samozřejmě ještě lepší :-)
  • jako v případě všech jeho výblitků .))
  • A jéje... Čau Smejkale. Tebe jsem dlouho nečetl *1*
  • Tak si radšej počkáme si kým s toho nebude Matrix?
    Mnoho ľudí si neuvedomuje že by sa dalo čakať donekonečna-zmena enginu: hurá mame niečo super od Cryteku to budú čumiet počkajte nie vyšiel nový IDtech, no nevadí šak hráči si za dobrú grafiku 2 roky počkajú.......ááá nové okná, nedá sa nič robiť, potrebujeme pol roka na doladenie........
  • Jistě že se to u Mafie opakovat nemůže, protože po fiasku s druhým dílem snad trojka nikdy nevyjde, musela by totiž být o mnoho lepší než jednička (což by bylo velice těžké, bo Mafie 1 je vynikající hra, skoro tak dobrá jako TES, byť jiného žánru :-) ) a pochybuji, že to vůbec někdo dokáže. Já jsem rád, že M2 unikla na internet před vydáním, mohl jsem ji vyzkoušet a na základě toho zrušit svou čtyři roky starou předobjednávku. Na druhou stranu, TES V také unikl, zahrál jsem si a o to více jsem se těšil na svou předobjednanou originálku :-)
  • TLDR

ale netreba to čítať, stačí nahradiť všetky slová citoslovcom "waaah waaahhh"
  • Jak souvisí Mafia a Skyrim? Nijak - jde o to, že Vávra má pocit, že obří Sandbox hra s proměnlivým příběhem jde udělat naprosto stejně jako obyčejná a nudná lineárka (a to bez budů). Jenže za celou herní historii se ještě nikomu na světě nepovedlo udělat naprosto čistě fachající SB, kterýby stál za zmínku (a pokud se pletu, tak mě klidně opravte, zase nehraju všechno co vyjde, nebo vyšlo). Hry s tolika proměnnými a s tak obrovským množstvím dat prostě vždycky někde nějakou chybku vyplivnou a stejně jako nejde udělat odkonalý Firewall a musí se záplatovat, stejně tak se musí i SB postupně opravovat. Ono by se taky mohlo stát, že jinak by Skyrimy nevyšly vůbec, protože by jim ještě za 10 let Vávra psal, že v dungu č.121 mají ve druhém patře v zamčené místnosti truhlu, která má neodpovídající dobový zámek *4* .
  • Tvuj post? Nuda *6*
  • kdyby bethesda umela vyda uplnou hru,ne paskvil u kteryho se ceka za vyjde construction set a fanousci to dodelaj .....
  • Najsmiešnejšie na tom celom je, že o chybách Skyrimu sa tu rozpisuje tvorca Mafie, ktorá bola mimochodom tiež neskutočne zabugovaná. Vávra vyčíta Skyrimu, že sa v nom často opakujú repliky postáv a čo sa robilo potom v Mafii??? keď za minútu sa zopakovalo - Teď chcípneš!!! asi 5 krat???? ....................je to ten istý prípad ako pri filme Gladiátor - tiež film obsahuje vyše 100 chýb, ale ja som aj po 10 pozretí nevidel ani jednu, jednoducho ich nehladám, nepotrebujem to, stále som zaujatý samotným filmom..........Skyrim je na tom tak isto, chyby má, ale to je predsa normálne (mala ich Mafia, mali ich všetky GTA, chyby maju jednoducho vsetky hry)...................................................... *5* doteraz som pána Vávru uznával, odteraz je to pre mna debil, ktorý asi nemá čo robiť *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit