Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3438 příspěvků
-
ale to je kec. vávra mohl klidně napsat bestseller, kterej proškrtáním zmrvili, zrovna tak jako paskvil, kterej proškrtáním zachránili. a nikdo neví, jak je to doopravdy, takže nemůžeš tvrdit, že ubohost příběhový stránky m2 je z větší či menší části jeho vina. Podílel se na tvorbě, ale nemůžeš ho odsuzovat za to, že to konkrétně on podělal.
-
Challenge accepted..
+1) Vážky nad zamrzlým jezerem
+2) Sněží v lodi
+3) Moje postava nemá hlavu, jen prostě díru v kápi
+4) Většinu bossů lze zabít skrytím se za překážky a střílením fireboltů
+5) Někteří bossové se zabijí sami
+6) Brumbál a Snape ve Whiteholdu
+7) Mroži -
Hlavně, že tvoje hry jsou krásné,zvukově dokonalé,dialogy promaknute a zabavne ty samolibej blbečku .
-
a víš, jindro, sice pořád píšeš urážlivě jak malý děcko, ale vzhledem k tomu, že výjimečně říkáš něco v jádru pravdivýho, tak sis dneska ode mě vysloužil historicky první plusko!
-
Protože by na ně každej nadával jaká to je sprostá kopie Minecraftu proto.
-
V titulkách na konci je uveden. Díl zásluh i viny nese
-
s vela vecami sa da suhlasit ale p.Vavra je proste evidentne negativne naladeny kedze kritizuje aj niektore "plusove" herne aspekty ako napr soundtrack, architekturu atd. Ako tu niekto predomnou napisal, cenim si schopnost ked ma hra pohlti svojim svetom {aj ked slusne nedokonalym} a tuto dolezitu vlastnost skyrimu ktora funguje na vacsinu ludi, pan Vavra vobec nespomina ba je voci nej akoby imunny ;). Ked som hru prvy krat zapol, bol som skor sklamany z konzolovej grafiky, interfacu a inych nedostatkov. Ale nastastie som nedal na prvy dojem a hra ma vtiahla navyse po modoch ktore vychadzaju a hru uz podstatne vylepsili. Nadavat na vyvojarov pre nedokonceny produkt je samozrejme na mieste ale ja ako hrac sa chcem bavit
-
Jooo, krajina joo .. ale pak prijdu blíž... fakt mně serou jen ty stromy. Kdyby alespoň tvůrci otáčeli trsy/větve k hráči plochou, jako to dělají ostatní. Překvapivě to funguje. Zkoumal jsem to pár hodin na rúzných hrách posledních 5 roků. Néchápu, že to v engine toho Skyrim dosud není.
-
skoda ze jsem nestihl zacatek clanku jsem chtel mit ten muj koment na hlavni strance *9* *9* *9*
-
víš, frájo, jednak příběh v mafii 2 byl od vávrovy verze hodně proškrtán, takže jeho zodpovědnost za výsledek se dramaticky zmenšuje. a za druhé, proč by proboha nemohl něco vývojářům vytýkat? Je to mimo jiné i novinář. A co tady na fórech děláte vy všeználci celý den, než že vývojářům vytýkáte, jak pos*ali to a ono? A jenom proto, že Dan je i vývojář, ztratil právo kritizovat?
-
taky ti nechci brat iluze ale on od vyvoje odesel protoze ten scenar mu predelaly a ani ho tam pak vlastne nedali celej tak si o tom koukej neco zjistit ty hnupe a to samy plati i pro ty funkce co tam meli byt a nejsou proste t2 nechtelo dal investovat a tlacilo na pilu tak radsi odesel se koukni jak se (ne)vyjadril k mafii 2 driv nekde v clanku nebo na videu nebo kde jsem to videl ci slysel
-
hele zblaznil se O.o ..
Kdyz reagujes na koment o Rage a Brink, tak se ocekava, ze i ostatni reakce budou na to :D..
Pokud jde o Brink, tak ten delali vyvojari ze Splash damage :), ale to ty jiste vis, kdyz se tu tak urputne snazis :D.. -
Milý pane Anonyme. Chtěl tím poukázat právě na těch nepochopitelných 100%. Kdyby dostávala 90% tak by to ani nepsal. Asi jste si toho nevšiml. Jinak s vámi souhlasím.
-
Hele trolle, jaký rozlišení má tvuj monitor. Vona totiž grafika Skyrimu hóoodně točí kolem rozlišení. A dělá to hóodně velký divy. A samozřejmě je to grafika pro primárně zastaralé knzole, které jsou ale s drtivou většinou připojené k moderním Full HD LEDkám a plazmám a vono to v tom 1920x1080 na metrový úhlopříčce nevypadá vůbec špatně. Rozhodně dost jinak než na starý 19tce 1280x1024 ikdz6 m8 v3echnz detaily na ultra. Ale jinak souhlas, tz textury sou prost2 pro konzole a sou chabý. Ale krajiná je úžasná. A třeba některý ženský postavy... náhodou :D Takže asi tak
-
Ale problem asi bude v tom ze Mafia 2 neni jeho, ale od jej vyvoja odisiel prave preto ze je to pru.er pod ktory sa nepodpisal
-
Přečteno jedním dechem a musím uznat že je to super a bohužel pravda.
-
Hmm tak jestli hry hraješ jen kvůli grafice tak to tě nechápu ಠ_ಠ
-
Tak proč to Betsheda nevydala rovnou v engine Minecraftu ? Behalo by to i na 486. *1*
-
Já ti třeba na tvoje expresiva konkrétně odpověděl, ale to už tě netankovalo, takže meleš bejby.
-
grafika NEDĚLÁ hru ..
Jo, v tom pripade by bylo dobre, kdyby ti pitomi redakcni recenzenti o ni nepsali, ze ma UZASNOU grafiku. Podporeno par specielne připravenými screenshoty bez jediného stromu v blízkosti. Normalni clovek jim veri, koupi si to .. a zjisti, ze to plati jenom zdalky. A nechape, proc to vypada hur, nez jine hry za posledni 3-4 roky (Risen, TW1 + TW2).