Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3438 příspěvků
-
huéééééé
-
"Vavra dela jako by Mafie byla bez bugu"
Kde? -
Souhlasim s autorem. Pro mě je to jen Fallout v jiným kabátě.
-
Matrix ne .. dalsi Duke Nukem Forever .. a na ten se cekalo snad jen 10-11 roků. *1*
-
ale de o to, ze oni je neustale opakuji jiz po nekolikate
-
Vavra dela jako by Mafie byla bez bugu ale v prvnim dile jich bylo taky plno a v druhem jsou taky proste dokonala hra bez chyby snad ani neexistuje.
-
On uz je ? A KDE ?
Tak nějak mi Skyrim jako hra připadá stejná jako reálie v ní. Koupím si základ a pak jdu hledat do širého světa přísady. Aby to bylo chutnější a stravitelnější.
Sorry, fakt nejsem fan, takže zatím netuším, kde se v širém internet/Skyrim světě dají najít ty ingrediance/mody .. To bude dlouhej QUEST *1* -
Keby to napísal na Dragon Age, Inquisitor, Assassins Creed a dalšie nemenované totižto na všetky sa dá napísat cez sto nedostatkov a nakoniec by po desiatich jeho člankoch zmenil pohľad na neho každý , v dnešnej dobe tomu članku nerozumiem naozaj.
-
Jo uznávám, Skyrim má zase úžasné možnosti v různých ručních dovednostech - výrobě. Ale abych pravdu řekl, nepokročil jsem v rozehraném TW2, kde se taky dají dělat nějaké kovářske tentononc.
Což mi připomnělo, že jsem si chtěl zjistit, ve Skyrim co si můžu .. se surovou rudou. Nevidím nabídku, jak ji v kovárně zpracovat do ingotu. Ale to asi budu muset neco číst. Nedejbože manuál. Ten se vždycky čte až jako poslední možnost. *1* -
Ano ano,konečně někdo normální,taky nechápu jak každý může šílet z 6 let starého lehce upraveného Oblivionu,tohle je práce za ŠEST let ? tak to si strčte do pr***
-
treba sa naučiť čítať, možno ti zmysel tvojho plandania nezostane skrytý :P
-
Ano, Mafie je krásná, skvle ozvučená, a včeském dabingu nepřekonatelná. K tomu jsem se u ní i bavil. Proto mě napadá, co tě asi vedlo k tomuhle rektálnímu výtoku... *1*
-
A to článek neni ani nahozenej nahoře na hlavní stránce...
-
jo a k tý grafice přiznávám, že mě nejde o grafiku nikdy mi nešlo je to většinou jen o uchvácení hráče, než o hratelnosti atd a nevím co jo a přiznávám se Skyrim jsem nehrál, tak se mnou neřidtě, jen jsem se tak nějak vyzpovídal o tomhle světě tak sorry a už toho nechám
-
Hmm .. tak tedy na základě čeho ? Recenze dávají 100% nebo 10/10 .. no to musí být pecka.
Mimochodem mám pocit, že je dnes už zcela běžné, že se nevydávají demo verze her. Ješte by si to lidi zkusili naživo a zjistili, že to není tak báječné jak je to prezentováno. Takže podle čeho se má normální člověk rozhodnout, když je jen masírován umělkovanými obrázky a filmíky a zkusit si to nemůže? Já osobně jsem si neexistující demo nahradil staženou verzí, zkusil a zhodnotil, že to za investici stojí. Bugy má každá nová gamesa. To že jsou tam fakt hnusný stromy jsem zjistil až potom. Ale co, odložím to do skříně, dohraju starší hezčí hry a do roka to snad někdo dodělá.
PS: ano, nejsem TES fan, vpodstatě jsem předešlé díly nehrál, jen krátce testnul Morrowind a Oblivion, které mne nezaujaly. Na hrách obecně mně zajímá jak se posouvá úrověň grafiky a 3D/virtuálního světa. Z pohledu hratelnosti - RPG mám moc rád a bohužel asi nejvíc za celou tu dobu se mi líbí NWN jednička ke které se každý rok vracím. Základ mi napoprvé vydržel na cca 300hodin. A pak jsou přídavky. To bylo o něčem. Příběhem, možnostmi, volbou řešení questů (ne jen 2 černobílé možnosti). To zatím nic novějšího nepřekonalo. -
nebudu číst celou diskuzi, 1500+ v tenhle moment je na mě fakt dost.. ale milý dane, ta tvoje železná logika... ehm... nejsou paklíče? ... co takhle zkusit je sehnat v guildě zlodějů? ... co? .. proč by normální obchodník měl paklíče? ... já teda nevim, nehrál jsem toho moc, udělal jsem akorát companions, hlavní příběh a thieves guild, ale lockpick jsem měl na 80+ a paklíčů, po tom, co jsem se díky companionům dostal do riftenu jsem u sebe pořád tahal okolo 200. s dobrou půlkou souhlasit můžu, ba musím, ale druhá je tvůj bohapustý hate. vymýšlíš kraviny, jen aby toho bylo co nejvíc. spousta tvojich bodů shoří jako papír, stejně jako s těma paklíčema, když se zeptáš člověka, co se na problém podívá trošku jinak. ovšem je pravda, že grafika engine a uživatleksí rozhraní jsou suveréně nejslabší články hry. doufám že si to přečteš.
-
Tys mě pobavil *15* " Jste jen ovečky, co by si koupily hru jen proto, že by se jmenovala TES."
*15* -
A protože je to super rpg, tak ani nevim jaký staty mají například blessingy *15*
-
D*vka (whore) z orientu - 3 komentáře. Dan Vávra - 1700 komentářů. No aspoň je vidět, o co mají hráči opravdu zájem :)))
-
říkáte akorát, že je jen Dan negativně naladěný, ale tak si to vemte anoo ano hezké, že u Bethesdy přistupují někdy k hráčům, ale je to tak u všeho, každý se snaží s hrama dělat jen prachy (zasraná komerce) a nalákat plno lidí atd atd atd, jen si to vemte např. filmovej průmysl až na výjimky(které někdy opravdu stojí za to): plno filmů musej bejt jen trháky a krásně zabalený dudlík nebo stříkací pistole a já nevím co, ale snaživost tvůrců, cíl toho filmu (myslím snaživost pro kvalitu) fakt kulhá, hudba: dnes jen mládež oblblá nějakýma lidma co nic nedokázali ani nedokážou, ale že je to jen show tak to jede! Dobře trochec jsem se jen vyspovídal a myslím, že Skyrim je dobrá hra, ale jako že základům, věcem jako engine nebo bugy, systém rpg atd se důkladně nevěnovali, že se nevěnovali věcem co tvoří hru a věnovali se uchvácením lidí mě mrzí !! (ale jak jsem řekl to je tak u všeho a taky možná uplně kecám :DD)