Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Doufam ze odtud neodejdes nadobro , bez tebe tu bude nuda :D , velice rad si ctu tve prispevky a bavim se jak zdejsi deti jsou z tebe na prasky...
  • Pamatujete na ten quest z Falloutu 3 s upírama? To byla taky podobná úchylárna.

Nevím jestli se v Skyrimu dají zabíjet deti asi ne, tak máte možnost ten quest proste neakceptovat, nebo vychovatelku nezabít. Mrtvola lze sehnat lehce, treba to byl nekdo koho zabili banditi nebo divá zver, nebo zemrel na chorobu.
  • Necetl jsem cele, ale dost pocatecnich vytek vzniklo pravdepodobne kvuli neschopnosti mezi displejem a zidli (alespon to plati pro PC verzi, konzolovou verzi jsem nezkousel). Par veci jsou vylozene blbosti a s tim zbytkem vicemene souhlasim.
    Skyrim ma spoustu drobnych chyb a nedokonalosti, ale celkovy dojem z nej jako celku je vyborny.
    S ovladanim kupodivu take problem nemam (to me puvodne od hry odrazovalo). Ze zacatku me stval inventar, ale co jsem trochu zbohatnul a nesbiral kazdou blbost, je to bez problemu. Hlavne diky klavesovym zkratkam pro rychlou volbu (1-8).
    Kazdopadne pokud se DV podobnych chybicek v jeho hre vyvaruje, mohla by to byt pecka. Tedy pokud ta hra k tomu bude i zajimava a zabavna.
    P.S.: nevite nekdo jak zaridit, aby kun zaradil zpatecku?
  • mám dotaz když si koupím hru Skyrim pojedou mi savy ze stahnute verze? (stahnul jsem to protože meli vyprodáno)
  • Malleth
    Level scaling je hrozná věc
    Svět byl v Oblivionu prázdnej, protože vyšel před pěti lety. Zavírání bran Oblivionu nebyla extra zábava, ale souboje s draky tu jsou taky dost ubohý. Souboj s Alduinem byl úplně stejnej jak se všema ostatníma drakama. Poslat k zemi Dragonrendem, párkrát seknout a zase znovu. Ubohost největší.
    Kampaň v Oblivionu měla zajímavý zvraty a poměrně wow konec, což se o Skyrimu říct nedá
  • Bethesda a celí její tým na týhle hře makali jak šílení a taky je to znát na kvalitě pak příde nějakej ubožák jako je Vávra a vimýšlí si a špiní jinak skoro dokonalou hru
  • Skyrim je ako olivy buď ho neznášate alebo milujete nič medzi tým nieje.
  • Hraji je temer vsichni,ale to neznamena ze to hraji kvuli nim. Jsou nedilnou soucasti hry,nikoliv hlavnim tahakem. Tim nyla u TES serie vzdy otevrenost sveta.
  • Malleth
    Ale velká část je hraje. A side Questy v Oblivionu nebyly vůbec špatný. Byly tam skvělý nápady a zvraty
  • Tak to fakt není. Hlavní quest v oblivionu byla tragédie...přestal jsem ho hrát při asi 10 zavření brány oblivionu, což byla neskutečne repetetivní nuda. Level scanning taky tragédie, k main questu sem se vrátil okolo 20 lvl, a bylo to celkem nehratelný. Když si hrál main quest na nizkym lvl tak na tebe utočili ti malí skrčči, už nwm co to bylo zač...a bylo to celkem balanced. Ale jak si se k tomu vrátil dýl tak se na tebe spawnovali ti nejsilnější nepřátelé, a to aspon mě delalo fakt sílený problémy..nebyl sem schopnej zabít 2-3 nepřátelé a téměr si nezničit mec, zbrane se tam opotrebovávali taky šíleně rychle..pár hitů a zbran v řiti. A svět byl celkem prázdnej...pár velkejch měst a mezi něma nic(oproti skyrimu) a mohl bych pokracovat dál...Oblivion se skyrimu fakt nevyrovná
  • Huh, už cez 1750 príspevkov k článku! Hateri a milovníci BF3 sa budú musieť moc moc snažiť *2* Teda nie že by to niekto čítal...
  • Vim ze se budu opakovat,ale velka cast lidi(vcetne me) nehraje TES serii kvuli (klasicky slabym) questum.
  • Trol.diskuzni
    Pravda, pravda, už se těším, až se vrátím do ČR a bude to trochu veselejší ten můj život *4*
  • Dan Vávra ví co je DB. Dan Vávra jen netuší, jak dokázal nezletiilý chlapec sehnat lidskou mrtvolu a proč když už jí sehnal, raději rovnou neodkrouhnul tu stoletou vychovatelku. Taky moc nechápe který psychopat podobný quest napsal a proč neměl Dan Vávra možnost chlapci za podobné dobytkárny naplácat na zadnici a proč nešlo vychovatelku zbavit práce, místo zbavení života. Celý ten quest je naprosto nenormální obskurní haluz.
  • Pouc me. Ja mam spise pocit ze tady jsi nepochopil ty o cem mluvi. Clanek je stupidni,ale zrovna s timhle negativnim rysem hry zcela souhlasim. U spousty questu mas na vyber mezi hloupou a jeste hloupejsi moznosti. Nic vic. Klasicka BETHESDA.
    a btw. hral jsem vsechny TES hry mimo Daggerfall
  • Malleth
    Tak když vezmeš v potaz dobu v který tyhle hry vyšly tak Oblivion je o míle lepší než Skyrim.
    A i když neberu v potaz dobu, tak Oblivion měl o hodně lepší hlavní Questy. Hlavně konec byl ve Skyrimu spíš k pláči
  • Nevypsal 116 chyb,ale 110 nesmyslu. S temi cca 6 body se i da souhlasit,nebo je akceptovat jako jiny nazor
    Vazne netusim co chtela redakce timhle clankem rict.
  • Ty si furt tady? *1* no life *1* *1* *1*
  • Na konzole vyšli daleko líp vypadající hry jak Skyrim.Ty očividně jenom nesnášíš konzole
  • takže tys videl skyrim u kámoše a prisel jsi sem hodnotit?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit