Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trol.diskuzni
    Tak pořád lepší být "troll k ničemu" nebo "Mr. Nobody", ne? *3*
  • Jojo... Ty nase staty zavsiveny : D
    Bohajeho, tady to teda fakt lita

Poznamka jen k tematu - Skyrimu bych dal osmicku, a i tak mi po precteni tohohle vytvoru DV prijde jak magor, popripade zamernej provokater.
    Jedna vec je strizliva kritika, druha bazirovani na nesmyslnejch detailech, hledani hole na biti psa, nebo rovnou holy vymejsleni/vytykani veci, ktery ocividne nepochopil.

Ano - ve spouste bodu MA pravdu. Ale ve vsech? S tim muze souhlasit jen zaslepenec, kterej tu hru nemel rad uz pred vydanim. Vsichni snad zname vahu prvniho dojmu.
  • Trol.diskuzni
    Já už jsem to tady jednou psal - každý potřebuje zastání, to přinejmenším... Můžeš dělat sebevětšího ramenatce, ale v pochybách se jednou za čas ocitne každý člověk na této planetě, troufám si říci. *4*

Školou (školami - zahraniční a v ČR) se zabývám a právě proto tady jsem tak často - nemám čas na jiné věci než během jiné práce tady napsat příspěvek a poslouchat hudbu.
  • Nemyslim si nic o lidech, ktery jsem nikdy nevidel, ale zabalit rozhodne... Troll co mu nejde ani Trollovani je k nicemu ;)
  • už jen 200komentů do druhé tisícovky jedu chlapci *1*
  • A ty ses id*ot.
  • Malleth
    A kde si myslíš, že by na ten vývoj vzali peníze, když se většina výdělku za hru ztratí na warezech a torrentech?
    Neříkám že by se hry nevyvýjeli vůbec, ale určitě ne v takové míře a tak velké a drahé projekty.
  • Heleho! On je jeste tady : D

No to vis ze s tebou spousta lidi souhlasi. ...eh. ... teda s Danem Vavrou presneji receno...
    Na tvych nazorech je jedinecny maximalne to, jak fanaticky, zaslepene je podavas.

Namisto pozastavovani se nad motivaci, ktera za tou otazkou stoji, teda (jakozto tvuj velikej fanousek) napisu jen NEBAL TO!
    Jen by to mozna chtelo uz zmenit tema. Zabyvat se necim, co te treba dokonce i bavi??? Nebo tou skolou, do ktery mas ocividne fakt tolik prace?
    Dan ma koule - ten ty pritakavace zas tak nepotrebuje...
  • Trol.diskuzni
    Tak jako upřímně (a to myslím doopravdy) - at se ti lidi tady snaží nakukat, co chtějí, pokud to chceš hrát na pcčku, tak to konzoloidní ovládání asi bude stát hodně trpělivosti, abys to překousl... A jako žádná ultrahra to fakt není.

Pokud máš rád open-world RPGčka (myslím tím megavelké světy), tak ti to možná přinese ultimátní zážitek, ale pokud nejsi natolik konkrétně orientovaný, zkus raději Zaklínače 2 nebo třeba i ten Risen, který mám hodně rád za docela civilní příběh a skvělý soubojový systém.
  • Spíš si počkej tak půl roku, než to trochu zalátaj, jinak vzteky rozmlátíš klávesnici..
  • V podstate mám rovnaké názory ako ty , ak nejdeš s prúdom tak ideš proti a to sa väčšine nepáči. V podstate súhlasím aj s Danom pretože 10 si tá hra nezaslúži. Aj keď na hodinu hrania denne pobaví celkom fajn. No žijeme v takých štátoch je to náš údel.
  • Mafie byla cool a ty jsi kr*pl stejně jako kůň ve Skyrimu.
  • Ja uz jsem reagoval :D Mozna budu jediny.:-)No hru jsem si chtel koupit ale po precteni tady tech tun prispevku a nazoru od tebe a od MR.Vavry mam ted otevrene oci dokoran a radeji pockam az ustane ta prvni vlna orgasmu.Viz CoD a BF,porad dokola rok co rok.
  • Trol.diskuzni
    Heh, tak dík *4*
  • Hlavne ze pan Vávra udelal tolik prevratnych her s kterych kazdemu padala huba prijde mi ze byl nastvanej na celej svet tak si to vylil tady nebo proto ze ho stve ze se ta hra tolik lidem libi?Pane Vávro urcite se svyma zkusenostma dokazete tak uzasne veci tak laskave zacnete delat mody do Skyrimu at se na to teda lepe hraje!Vy určitě nejaky mody zvladnete ne? nebo si je vytvorte jen pro vase uziti at uz se dale neztrapnujete.

PS:sry jestli se to poslalo 2x
  • Jasná páka. Ty paka co tu komentují jejich úžasné hry jsou lame.
  • Mno, vzhledem k tomu, že TES hraji už od Areny a každý díl oslavuju jak narozeniny, musim říct, že mě Skyrim pěkně nasr.l.. Jo, je to hezké, ale tím, že to udělají v podstatě na konzoli (klasickej RPG dungeon na konzoli, kdo to kdy slyšel - chápu, prachy jsou prachy), ještě je to zabugovaný stylem, že nejde dodělat questy pro guildy, protože se de-bilní npc někde kousne a pak zmizí, celkem silné kafe.. Chápu, že kšeft je kšeft, ale vážně se nechci dožít doby, kdy budou dělat třeba strategie s ovládáním přejatého z konzolí.. Chápu rozhořčení autora nad bugy, mě už ruply nervy taktéž, neřekl bych ani popel, kdyby to bylo poprvé, podruhé, možná ani potřetí, ale tohle je snad každá hra od Bethesdy..
  • Já taky a bavil jsem se :D
  • Trol.diskuzni
    Jo, fakt? *8*
  • lol hlavne ze pan Vávra udelal tolik prevratnych her s kterych kazdemu padala huba prijde mi ze byl nastvanej na celej svet tak si to vylil tady nebo proto ze ho stve ze se ta hra tolik lidem libi?Pane Vávro urcite se svyma zkusenostma dokazete tak uzasne veci tak laskave zacnete delat mody do Skyrimu at se na to teda lepe hraje!Vy určitě nejaky mody zvladnete ne? nebo si je vytvorte jen pro vase uziti at uz se dale neztrapnujete.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit