Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ptal ses, co si o tobe lidi myslej a jestli mas pokracovat. Regulerne jsem ti na vyrcenou otazku odpovedel. Jak vidno, zase reagujes precitlivele. Precitlivelej troll je na houby. Zabalit rikam.
  • začni aspon dostaneš ban
  • Ano. Jenze Faloout 1 byl hodne malo komplexni zalezitost s izometrickym pohledem. Tam je vyvoj uplne jiny.
  • Trol.diskuzni
    Nechtěj, abych začal spamovat *5*
  • Trol.diskuzni
    Víš kolik urážek od podobných no-namů jako jsi ty jsem už tady akceptoval? Poměrně dost... A víš jaké je z toho resumé? Že mě zajímá názor těch druhých, kterým mé příspěvky dávají smysl, a proto jsem je oslovil... Nic víc, nic míň. *3*
  • rhomola
    Tak proč se nekoukneš? Jsou samozřejmě k vidění tam, co vždycky.
  • tak jo, taky prispeju, at udelame tu dvoutisicovku *3*
  • To jsi v prváku nějaké střední školy? Gratuluji.
  • Piggsy
    Mně se celkem líbí jak píšeš. Zůstaň. *3*
  • Lepsi byt cokoli nez troll, ktery se ublizene pta, jestli ma ve svem trolleni pokracovat. To sou takovi ty lidi, co radi do druhejch stouchaj a dobiraj si je, ale jakmile si nekdo dobere je, jsou strasne precitliveli a ublizeny, malem jdou brecet domu k mamince. Zabalit rikam.
  • Erien
    Tak s 90% souhlasím, přesto nevím proč mě to prostě baví :).
  • jsi trapnya jen spamuješ
  • Piskvorky v C#. Coz je o jednu hru vic, nez ty.
  • Heh..
  • Malleth
    Ty možná jo ale já sem docelá rád že si můžu zahrát hry jako Red Dead Redemption, Heavy Rain, nebo Metal Gear Solid.
    Krom toho malá studia to taky nemají zrovna easy.
  • Wtf is this. Who is vavra? Anyway, thx for playing and enjoying our game.

T. H.
  • GlaDOS
    Když si to myslíš, brát ti to neberu.
  • Jakou hru si udělal ty pane nikdo?
  • Kdyz rikas...

Ja si ale zase troufam rict, ze zastani trola diskusniho Dana asi nevytrhne.
    Za nektery podpurny komentare co tady od lidi litaj se snad musi i on vylozene stydet.

... a ver nebo ne, ale ty tvoje ani nemyslim : D
  • Mopped
    Tak já raději malý a levný projekt, ale hlavně aby stál za to.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit