Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ty vole ja to fakt precetl cely......
  • Ty si nesmysl.
  • Ha! Jen kvůli tobě mám novej účet. Nejvíce mě zajímají tvoje komentáře, protože se tě pak snaží lidi hrozně do**bat :P
  • Nezmysel.
  • Zabal to.
  • Malleth
    Ve Skyrimu jsou hlavně promarněná příležitost.
  • Trol.diskuzni
    Mám otázku, zcela regulérní a netrollskou - Je tady někdo, kdo si o mně nemyslí, že jsem debil/magor/ňouma/psychicky vyšinutý jedinec a další peprné fráze?

Ptám se proto, abych věděl, jestli to tady mám na dobro zabalit (tak do dvou týdnů), anebo někoho dokáží mé příspěvky pobavit či dokonce inspirovat...

Díky za reakce! *4*
  • Konečně někdo napsal článek o tom, jaká je to pi**vina a 116 důvodů, proč si takovou věc nekoupit a natož stáhnout z netu
  • Malleth
    "Nymanti" co si ty konzole koupili, prakticky zachránili herní průmysl, protože většina herních studií by krachla, kdyby dělali hry jen na PC.
  • Ani to nekupuj. Nemá to cenu.
  • A jeste chci dodat jak Oblivion byl snad nejhorsi z TES serie!!! Vetsi blbost nez level scaling a zavirani oblivion bran nikdo uz vymyslet nemohl.. RIP Arena a Dagerfall
  • Trol.diskuzni
    Jo, fakt? No já měl v plánu to tady zabalit... Chápu, že někdy to člověk přežene a všeho s mírou. Navíc většina lidí mě tady nesnáší *4*

Ale teda dík za pozitivní feedback!
  • Mám 2560x1600 a je to děs nad děsem.
  • Pane Vavro, vetsina toho co jste napsal je diky nymantum jako va co si koupi konzoli. Pak ty hry vypadaji takhle.
  • Je pravda že některé věci co dan zmiňuje jsou prkotiny a snaží se tim hru schodit víc než je nuté, ale je třeba si položit otázku. je to blbost, nebo je to něco co bysme měli přestat přehlížet. ale ve většině s danem souhlasím, to co si dovoluje skyrim (hra s takovm jménem a prodejností) to je nepřípustné ! ano je to velká hra což by mohla být omluva pro vše výše danem zmíněném...ale sakra...měli by už po 4 zabugovaaných TrESkách něco změnit a ne stagnovat, stagnují protože ví že se to stejnak prodá, jen dan se na to nevydržel už koukat a řekl ne!
  • Je videt, ze vetsina diskutujicich za hru nezaplatila, protoze by jinak za svoje penize chteli trochu jine kafe ;)
  • Cahir
    Zatím nijak.
  • Až na to,že Zaklínač 2 byl koridor kterej jsi dohrál za 10-15 hodin v tom je podstatnej rozdíl proti Skyrimu.
  • to si dela srandu ne :D ani sem to cele necetl
  • Cahir
    ". Třeba podobný Two Worlds 2 měl lepší grafiku, animace, výrobu zbraní, ovládání i přivolání koně , páčení zámků, ale co z toho, když jako celek podle mě nefungoval. Hry jsou tak trochu alchymie, občas se i z nedokonalých přísad podaří vyrobit výborný lektvar, což podle mě Skyrim je" - Předem se omlouvám za svou reakci, ale tohle je ta totální píčov*na. Nebál bych se tvoje tvrzení označit za naprosto iracionální.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit