Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3438 příspěvků
-
jj a nakonec bys zjistil, že není co vyvracet *1*
-
Si ze mě děláš šoufky ne? V čem vypadá v těch zcela nascriptovanej hrách život věrohodněji? V těch pěti dialozích co má každá postava a opakuje je dokola? A mizení postav? Mě se nic takového ve skyrimu neděje, za postavami chodím a jsou tam, a to jak v q, tak i mimo ně.
-
Taknějak.. Mám to origo a padá to fest.. O bugách, který nevedou přímo k pádu radši nemluvit.. Zrovna nějkam zmizela Aela uprostřed questu, takže nejde dodělat, nebo mám oddělat šéfa silverhandu, sejmu ho, řekne mi to, že si mám dojít pro odměnu, vrátim se pro odměnu, tam ale všichni dělaj jakoby nic, jako by žádnej quest nebyl.. V questbooku pořád svítí jako aktivní a když kouknu na mapu, tak u tý lokace svítí hotovo.. Když se tam znovu vrátim, všude mrtvo i s šéfem.. Pecka.. To je jenom příklad.. Jsou tam toho tuny..
-
Sem unavenej z toho, jak omýláte a kopírujete cizí názory a aspoň si to neověříte. Jeden příklad za všechny. Z bodu A do bodu B chodili NPC postavy v Morrowindu a nebo stáli na místě. V Oblivionu chodili z bodu A do bodu B a i do bodu C. Ve Skyrimu kovářka přes den maká v kovárně, a většinu šichty chodí mezi body A1-A4 (výheň, ponk, brousek, kovadlina) a pak jde někdy do bodu B domu, sedí v koutku a večeří a nebo jde ho bodu C do hospody a něco si dá u stolu, nebo postojí a pak jde do bodu D domů do postele a spí. Asi tolik zhruba. Mezi tím stihne pokecat s NPC, která náhodně potká na náhodná témata, případně, pokud jde o lalitu generátoru, pokecá na téma nějakého q, který můžeš nabrat pokud dáváš pozor, ale nemusíš, to samé pak v případě, pokud jde o lokaci, kde si ještě nebyl a spustí se předpřipravený script/scénka pro nějaký scriptovaný q. Obzvlášť tyhle části sou super, pokud je tedy hráč registruje, pokud je prošvihne, moc smysl už mu ty dialogy dávat nebudou, ale to je každýho všc, jak to hraje, pro běhavce to ale nejspíš není.
-
Tenhle žvást sis měl nechat od cesty. *3*
-
Jo a když jsme u toho života, tapár her, kde ten život vypadá věrohodněji než ve Skyrimu: Zaklínač 1 a 2, Stalker, Deus Ex, Risen, DA i to GTA 4 a Mafie II(tam nemizí postavy, co vstoupí do obchodu či místnosti narozdíl od Skyrimu). A to je jenom, na co jsem si vzpoměl. Jestli si fanboys představují život jako ve Skyrimu, tak já Zombieland nechci, chci živé RPG, co je RPG, ne osekané RPG z rozsáhlým, mrtvým světem, který neví, jestli je to sever a jeho architektura či jih a jeho architektra. Chci krev, obtížné úkoly, přehledný invetář. Chci si vařit lektvary, kombinovat přísady, bojovat X různými způsoby, kouzlit vizuálně nádherná kouzla. Tohle ale Skyrim nenabízí vsoučasné době.
-
Pan Vávra by si měl vykydat prvně svůj chlíveček...
-
Jakapak recenze prosim te? Navic se ZASE budu opakovat,ale vetsina tech jeho bodu je bud zcela nesmysl,nebo jsou to polopravdy. A jista cast bodu snad i pravda je,ale ne na PC verzi hry. Jestli tenhle clanek byl pokus o vtip,tak se munepovedl
Mohl bych ti tu klidne bod po bodu vyvracet pulku jeho bodu,s e zbylou polovinou nesouhlasit a posledni ctrvtina je asi i pravda. -
Neni, proste se ti zvysuje to co delas/pouzivas :)
-
A víte, co je nejhorší? Když člověk jede na plný kotel v rozlišení 1680*1050 a hra mu postubně padá, občas mizí textury. Mám originál+pach. (nekoupeno, dostáno) To samé se dělo i v Oblivionu. Tam to naštěstí spravii fanoušci, holt to samé čeká i Skyrim.
-
A ja mam neodbytny pocit ze jsi k tve limitovane edici dostal ruzove brejle.
-
Deus Ex pro mne zatim hra poslednich dvou let (mozna i vic) *3*
-
Konečně kvalitní názor.
-
Jses Drakorozeny prece!!!
-
Tenhle článek jste si měli nechat na apríla *1* *1* *1*
-
Já nevím hraju to nějakých 30 hodin a furt se do toho nemůžu dostat. Nevím kdo jsem, proč dělám, to co dělám. Štve mě to dementní řešení úkolů viz. Vávrův bod 110. To opravdu nejde udělat tak, abych toho kluka propleskl, popř. se ho ujmul i s domem, stál se jeho opatrovníkem atp? To na mě budou Družiníci opravdu čekat každou noc v jeskyni až do konce hry, nemůžu jim prostě říct, že se nechci stát vlkodlakem a s jejich spolku odejít? Je normální, že se jako císařský cizinec dostanu do hradu Ulfrika a vyslechnu si jeho plány, aniž by se mě alespoň někdo zeptal, co tam chci? Kde se prosím odehrává ta občanská válka? Nikde jsem neviděl nikoho bojovat. Těch dementností jsou tam desítky.
Rozhodoval jsem se jestli koupit první Skyrim, Deus ex nebo L.A. Noire. Evidentně jsem se rozhodl špatně. Měl jsem se na to vysrat a obstarat si na gog.com Lands of Lore. -
Hodne lidi vychazi z toho, co autor napsal. Nesnazi se mu videt do hlavy.
Za ty roky Jamy pekel Dana Vavry v levelu, jsem si niceho, nez jeho verejne propagovaneho haterstvi, nevsiml. *3* -
To je skvělé:-D To i ten Stalker překypuje více životem než Skyrim. Tam aspoň má AI nějakou inteligenci.
-
Naprosto s Tebou souhlasím. Většina lidí to hraje bez přemýšlení a pak se nad tím rozplývají až do nebes. A když se pak najde člověk, který nad hrou opravdu přemýšlí a všechny ty chyby a nelogičnosti ho štvou a bijí do očí, tak je ještě špatný kvůli tomu, že o tom napsal pravdivý článek. *7*
-
protoze to ma lepsi grafiku nez minecraft:D:D