Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3438 příspěvků
-
No ty uz zcela ocividne vyvraceny jsi *1*
-
Jo ahaaa, tak to už všechno vysvětluje.
Počkat, to nevysvětluje nic. Tak někdo jiný. Díky. -
zkus jich vymyslet alespoň 10 *5*
-
zvláštní, že to fungovalo přes 10 let docela v pohodě..
Konzole nic nezachránily. Spíš jen všechno domrvily. -
Tvejch dvacet hodin mi připadá legračních. Já mám 69, jsem tak ve třetině hlavních questů hry a názor ještě nemám zdaleka kompletní. Momentálně mě nejvíc zajímá, jak přesně je mapované prostředí pro aktivaci dialogů pro zadávaní vedlejších i hlavních questů a hodně mě zajímá, křížová provázanost vedlejších a hlavních a možná i generovanejch na jednu postavu. JInak jako fanboy samozřejmě nejezdím koněm proti kolmý skalám, protože tak nějak nechápu, proč bych měl něco takového dělat, když si chci tu hru i užít. A jinak samozřejmě. Co se týče open world fantasy RPG nic lepšího než TES série tu stále není a všichni od nich v podstatě o dMorrowindu více či méně kopírují. ;)
-
Kritika a psani nemysylu je rozdil. Pokud tu zitra napise-delal jsem si srandu,pak reknu-byla to hloupa sranda,ale beru to. Ale seriozne se tenhle clanek brat neda
-
Jistě máš pravdu, taky jsem napsal, že polovina věci je nesmysl. Ale to, jak nám prezentovali Skyrim a výsledek jsou zcela jinde:) Jako společníky, co mi opakují 3 věty dokola jsem ani nebral, questy iž hold v tomto smyslu k Elder sérii patří, tam jsem neočekával nic jiného, respawn jsem nějak neřešil, jelikož doufám, že vyjdou na to pache a přídavky, navíc pro někoho to může být spíše výhoda na procvičení střelby:-D Já jsem osobně vypsal věci, co mi kazili dojem, a u kterých jsem doufal, že s příchodem od Oblivionu ke Skyrimu vymizí.
-
Pripojuju se, tez jsem zatim na nic nenarazil. (asi 20 hodin, PS3)
-
A nehraješ to/nemáš kartu na DX9?
-
at tak ci tak, vavra je nyni na vrcholu popularity. dobry tah *4*
-
kvalitní blábol
-
Příští článek bude jistě napsán o tobě: "100 důvodů, proč dát Márovi mínusko!" *5*
-
Kolik je v nich bugu? Boze boze,vetsina veci co vyjmenovavas je pravda,ale neni to pro vetsinu hracu nijak dulezite pro celkovy pocit ze hry. Kun obcas leze po stenach? Koho to zajima? Mimika obliceje? Bez toho nemuzu zit! Sipy v hlave? Hra je FAIL! Zruste ji!
Zajimave ze nikdo nevyjmenovava(az na vyjimky) skutecne 'nedostatky teto hry. Jako treba klasicky BETHESDACKY ubohe questy,zcela neosobni spolecnici co neustale dokola brblaji 3 vety,nebo nemyslny respawn nepratel pri dobyvani pevnosti.
Zaklinac 2 je uplne jiny druh RPG. Vubec to neni porovnatelne. Az bude Zaklinac 3 nebo 4 open world,pak to muzem prodiskutovat.
A mimochodem ja nejsem nekriticky fanboy,jen me stvou ty nesmyslu ktere v tom nesmyslnem clanku jakysi Vavra pise. To nema s realistickym pohledem na hru vubec nic spolecneho. -
spíš by e to mělo jmenovat 100 důvodů proč je Dan Vávra d...l
-
no lol
-
Ano jistě. Víš, co. Pusť si Skyrim a s prominutím neotravuj, Ty jsi přesně ten fanboys, co by obdivoval, kdy by kň lezl i po stropě. A kdyby sis přečetl diskuzi (což já jsem rozhodně udělal), tak by jsi veděl, co jsem psal předtím a taky by jsi veděl, že mám i něco nahráno (to něco je cca 20 hodin čistého času). Ale to bych po Tobě chtěl moc, jelikož považujež tento konzoloidní skvost za skvost, nemá cenu to dál rozebírat. Jsi jako jeden diskutér na hofylandu, který se nám už asi 5 let snaží vmlátit do hlavy, že Oblivion byl nejlepší hrou dějin RPG.
-
VanZen: Třeba jen nemá s kydáním tolik zkušeností jako ty..
-
do háje :DDD vždyť já Skyrim miluji a myslim, že je to skvělá hra :DD no lol co me to popadlo napsat ten clanek na 8 strance :DD no lol fakt si myslím, že je Skyrim dobrá hra, asi me zblb ten článek nebo co, a neboo možná jsem trochu naštván za skyrim, pač musím zas trochu na druhou stranu přiznat, že měla Bethesda s tak dobrou hrou trochu líp naložit, jako fakt nenávidím tady to jako vydá se hra a hned na to se najdou bugy a my to poravíme my to opravíme :D jako kdyby o tech bugach nevedeli nebo co, vůbec bych se nezlobil kdyby vydali Skyrim klidne o pul roku nebo o rok pozdejc a aby byl propracovanej, Ale to me stve u vsech her :(((
-
Tak mam asi zázračnou kopii, nebo nevim proč, ale nemam zatim jedinej bug, kterej by se tykal primo questů a zabraňoval mi něco dokončit. ;)
-
Takže on vlastně už do konce života nesmí nic kritizovat, má zabalit "život" recenzenta a hodit si mašli. No tak to e dobré, obzvlášť když čtu recenze na jiných webech, na idnes by se ti líbilo. Tak jsou dokonalí recenzenti. Neříkám, že je Vávra skvělý, ale 1000krát lepší než ti ostatní, protože on asoň něco dokázal. Pro mnohé sice zklamáním dokázal, ale přesto dokázal.