Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3438 příspěvků
-
Ty určitě, po tom, co jsi tu napsal. Víš sice je tak 1/2-2/3 blábol, ale ten zbytek je pravda. A dávat 10 z 10 může opravdu jenom zasplepenec.
-
Tak jo , tak dělejte, vyvracejte. Hraju to na Xboxu, jako asi většina lidí co tu hru koupila. PC verze mi je srdečně ukradená a stejně tak 90% těch věcí nemá s platformou naprosto nic společného. Takže mi něco vyvraťte. Argumentujte pane. Jen do toho. Kdepak jsem lhal? Co jsem si vymyslel?
-
dane dane kdyby ses misto venovani blbostem jako je skyrim a jeho buzich a nadavani na praci ostatnich vyvojaru venoval radsi poradny tvorbe vlastnich her... jak muzes kritizovat ostatni po vydani her jako je flashpoint, arma, take the helicopter nebo mafia 2? dyt to je cely jeden velkej bug a v mafii navic vic jak 3/4 obsahu vymazanyho... sem moc zvedavej na toho tvyho zizku!
-
Deset důvodů, proč dát Márovi mínusko (na osobní vyžádání Jindřicha, kterého velmi obdivuji):
1) Mára nemá originální nick.
2) Mára zatím nepřispěl na diskuzi dostatečným počtem příspěvků, abych jej uznal jako správného pracanta.
3) Mára si dovolil kritizovat pana Vávru. 4) Mára si dovolil kritizovat pana Vávru vulgárním způsobem.
5) Mára neuvedl žádné legitimní důvody, proč jej kritizoval.
6) Mára nezačal svoji kritiku velkým písmenem na začátku věty
7) Mára nezakončil svoji kritiku tečkou na konci věty.
8) Mára se neobtěžoval ulehčit čtenáři pochopení jeho příspěvku vhodným situováním čárek.
9) Mára nedokázal ani napsat všechna slova ve větě správně, jak se mu chvěla ruka.
10) Mára je anonym. -
Kde stahuješ ten mód?:)
-
Takze abych dokazal ze autor je totalne mimo,musim napsat podobne nesmyslny clanek? Hmm,zajimava logika
-
10. Stromy na konzolích se nedají opravit. Nejsou tam mody.
11.Nemožnost si nastavit UI a stáhnout si UI mod je na nic. Ergo konzolová verze Skyrimu je na nic.
12.Nemožnost si nastavit weapon sety na čísla na klávesnici je na nic. Konzolová verze Skyrimu je na nic
13.Nemožnost autosavu a quicksavu na konzoli je na nic. Na PC obě featury jsou, hrajte na PC.
14.Když se potápíte v reálu, není vidět, kolik vám zbývá vzduchu. Je to nerealistické.
15.Už mě to nebaví.
16.Hra je dobrá. Ne na 10/10, ale na 7/10 taky ne. -
!!!Jsi vyvolený a musíš spasit svět, protože nikdo jiný to nedokáže!!!
Stačí? -
ok,už mlčím
-
Takže kdo neoslavuje hru je hned ubožák a další? Zajímavé, jako u komoušů, jenom ten jejich názor byl ten správný a nikdo jiný nesměl mít jiný než oni:)
-
1.Recenze jsou na nic.
2.Dojmy ze série která je doma na pc získaný na konzoli jsou na nic.
3.Distancovat se od vlastního projektu na kterym se podílíte je na nic.
4.Totálně přehlížet fakt, že free roam rpg je něco jinýho než kolejiště aka interiéry Mafia 2 je na nic.
5. Hledat záchody ve fantasy hře je na nic.
6.Nejsou to borůvky ale winterberries, nepoznat rozdíl je na nic.
7.Nemožnost si nainstalovat mody na konzoli je na nic. Pro konzolisty je to ok.
8.Sekající se hra na konzoli je na nic. Na PC běží v pohodě, hrajte na tom.
9.Stromy nehejbající se ve větru a vypadají jak z roku 2003 jsou na nic. Už na to existujou mody. -
Mě napadá mínus.. Že je hra od 18ti a nejsou tam nahatý štětky.. Vlastně žádný štětky.. Což je celkem fail:-D
-
No tak dalších 113:-D A záchody vím, že tam jsou:)
-
Pak je to s nim spatne. Asi profesionalni deformace.
-
To bylo míněno na ty, co neustále kritizují autora, pokud jsem dobře pročítal diskuzi, tak ty jsi nic takového nepsal
-
Dochází keci :)
-
Právě, mě postapo nesedí vlastně vůbec. Takže tady nevim, páč sem čistě fantasy fantasta a Fallout neznám ;) BIGBIGFAN :D
-
ok. bod 1.-ve hre jsou zachody a jsou hned na zacatku hry. (pro mene chapave jedince zduraznuji,ze zachod z te doby nevypada jako dnesni toaleta a taky fakt,ze je nenajdete vsude. Ale jsou tam)
-
a kdyz pujdes na jeho prednasky, nebo cist neco jineho od nej... pochopis, jak se s tim dodnes nedokaze smirit *1* *2*
-
Reakce na WTF: Že by to bylo tím že dřív nebyl tak rozšířenej Internet?