Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mopped
    Něco podobného psal už Grygar v recenzi. Nevím proč, ale nějak mu to už nežeru.
  • uz chybi jen aby se toho chytl bulvar, a skandal je na svete *1*
  • Já se nebudu rozčilovat, ale člověka, který stvořil paskvil jménem Mafie 2, nemůžete brát vážně, ne? Skyrim není bez chyby, to je pravda, ale i tak je to skvělá hra. Posílám pozdrav panu Vávrovi. Kdyby chtěl, může si koupit DLC k mýmu názoru.
  • Mno tak to už vážně nevim.. Takhle mi padal stalker cop, když jsem to jel na DX10, 11 (prostě dynamickejma fíčurama, přitom DX9 stabil.. .. A teď i Skyrim.. Komp mám nabušenější, takže to tim nebude.. Mrknu ještě na teploty, případně nový drajvry, jinak už fakt nevim..
  • Nevim co dokazal on, ale vim, co dokazal team Mafie. Vavra byl pouze jedno male kolecko.
  • Je. Fallout:New Vegas(zduraznuji ze od Obsidianu). Ale ne kazdemu sedi postapo svet.

Jinak me taky vdycky dojmou lidi co si stezuji ze mamut jde ustrilet na prvni urovni,kdyz si ho seknete o skalu. Ae proc by to proboha normalni hrac delal?
  • Malleth
    Díky :)
  • Já ti na 100+ důvodů házím bobek,mě ta hra prostě baví,nemusím hledat důvody proč. . . kdyby mě+ nebavila tak ji nehraju,to dá klidně i za 1000 důvodů.
  • Mopped
    No to spíš teďka spousta fanoušků Skyrimu pálí originálku Mafie, popř. připravuje hranici, pro jeho upálení. Vávrovi se teď asi hodně škytá.
  • Jo. Asi tak, jako svyho casu Paroubek, nebo nekdo jinej z pravice *1*
  • Napiš, rád si přečtu a věřím, že pokud by to bylo slušné, mohla by to reakce i zveřenit. Do té doby je to jenom tlachání do větru.
  • Nedelal si srandu. Ostatne takova sranda na "profi" webu by byla snad jeste horsi, nez vazne ;)
  • Podle me by se tahle diskuze mela uzamknout, už to nikam nevede, je tady zbytečný flame a to zakladní, a sice že Vavra timhle článkem hodne prestrelil, bylo receno jiz na první stránce.
  • jeste 104 ... to dame *5*
  • rhomola
    Tak jedem, ještě 107, at uz muzu jit zas hrát. BIGBIGFAN :)
  • Pokud si mame vymyslet stejne jako autor clanku,tak neni problem.
  • Tem co se libi Skyrim nemaji cas na takove voloviny, jako vymyslet 100+ duvodu. Hrajou Skyrim ;)
  • Malleth...souhlasím s tebou a přeju ti abi ti ty zarytí PCčkáři a s velikou pravdepodobností piráti nedávali tolik mínusek za kvalitni názory.....i když o to asi moc nejde :)
  • Mám nápad. Napiště 100+ důvodů, proč hrát Skyrim. S chutí se je přečtu. To platí hlavně pro kiritiky autora. Rád si přečtu Vaše dílo, kde nám přesně vyjmenujete důvody, proč Skyrim hrát. Aspoň budeme mít takovou tabulku PRO a PROTI. A chci přesný počet důvodů PRO:) A uvidíme, kolik jich dáte dohromady. Samozřejmě, že tam mohou být nesmysly jako záchody, ale aspoň polovinu bych rád viděl jako normální argumenty pro důvod hraní. A prosím důvod můžu si ukout železo je v sekci ZÁCHOD u pana Vávry:)
  • rhomola
    Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz
    NVIDIA GeForce GTX 460 s 1GB RAM takže DX 10
    4GB RAM
    hraju na vysoké, na ultra to jde taky, ale v husým lese to někdy cuká, tak spíš na vysoký

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit