Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3438 příspěvků
-
udelat hru s zizkem je hodne "povedenej" marketingovy tah, kdo toho pana (zizku) pozna mimo deti co prave studuji zakladni školu v čechách? navic dost kontroverzni postava. Co to ma jako bejt? nejake hardcore real rpg? Lidi se pri hrach chteji bavit, snít a ne se učit dejepis.
Uz ted mohu rict ze jestli to vyda, nebude se to prodavat. Se divim že na to vubec sehnal investory. -
Skola neni patent na rozum, tak pozor. Kor ne v dnesni dobe, kdy se vysokoskolsky titul dava kazdemu noumovi.
-
Jo jenom takový dotaz. Jsme na severu, kde žili nájezdníci a podobní krutí válečníci, ale vesnice vypadají, jako kdyby je malovalo 8leté děcko. Navíc slovo prostitutka(původní název na d mi to nechtělo vzít:-D) je snad i urážka a nikde jsem ani neviděl, že by se tam toto povolání vyskytovalo, ani otrokyně či otroci, prostě idylka severu jak ze ságy Twilight. Krev, sex a příběh. Jo to Skyrim nemá.
-
Neco takoveho tu uz zaznelo, ja bych to ale prece rad jeste vypichl. Problem Dana Vavry je, ze je zaujaty svou zkusenosti. Clovek ktery delal level design posuzuje kvalitu cele hry ocima cloveka, kteremu strasne zalezi na detailech prave level designu, ktere on nedokaze zkousnout, ale valne vetsine lidi je to uplne jedno. To je jako kdyby hru posuzoval hudebnik, ktery dela herni hudbu a nejakou hru celou schodil jen proto, ze tam hudba spravne negraduje a neodpovida nalade. Nebo grafik, ktery se nedokaze prenest pres nenavazujici texturu a zkazi mu to cely dojem ze hry. Tady je profesni zkusenost prave na skodu, kdyz se Dan Vavra nedokaze prenest pres detaily, na kterych mu tak moc zalezi, ale jen jemu. Choroba profesionalna...
-
si nemyslim, že tolik bude třeba, Skyrim je proti některejm TES hrám ještě celkem v pohodě co se týče bugů, i když samozřejmě, je jich tam hafec, ten svět je fakt velkej..
-
Přesně tohle si asi myslel ten dacan Hitler.
-
pan Vávra právě brečí proto, že to smažil na konzoli, což je jaksi v případě série TES trochu problém.
-
fakt je, že jeden čas sem si jeden časopis kvůli jámě pekelné s chutí kupoval a pak zas ne, no, nějak sme se názorově rozešli... :D
-
Koukám že teď je nejoblíbenější hrou Flamewar:tiscali Vavra strikes back *1*
-
Jo pokračuj. Ještě 112.
-
Kromě toho, že s 90% těch her nemám já ani nikdo z mého okolí nic společného, jsem se dnes celý den poměrně intenzivně věnoval velmi důkladné připravě soubojového systému.
-
Řeknu bratránkovi, ten je do toho blázen. Já na to nemám nervy, věřím, že se ke Skyrimu vrátím, ale tak po roce, kdy hra nebude mít 7GB, ale 25 GB s opravama a vylepšeními.
-
Nikde jsem nikdy netvrdil ze si tato hra zaslouzi 10/10. Tvrdim jen ze tento clanek je blabol nad blaboly.
Hru mam jiz dohranou(cca 45 hodin),tak snad muzu posoudit co je pravda a co ne. -
ehm kecy
-
Řešíte pí-č*-vi-ny. Komu se to líbí tak hraje, komu ne tak řve. Navíc mám neodbytnej dojem, že mr. Vávru strašně baví chodit proti proudu :D (nic proti tomu)...
-
:D woe, konečně mi to došlo, von to pan Vávra hraje na konzoli a ještě cracnutý, že jo? :DDDD
-
see above! *5*
-
ale kdyby vynesl Skyrim do nebes, tak by jsi ho vážne bral co?
btw koho chceš brát vážně? fanboye se základkou? -
bod 2.-nepratele neignoruji pasti a pomoci pasti je naopak muzete z trochou zrucnosti krasne zabit.
....
bod 114.-ma PC verze hry mi nikdy!!!!!!! natvrdo nezamrzla X-BOX
vazne mam pokracovat? -
všechny máš hezky přehledně na Nexusu, jen se tim pěkně pohrab:)