Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mopped
    Já bych řekl, že Vávra od Mafie 2 odešel a na její finální podobě se nepodílel, ale možná se pletu, přeci jenom to ve FC říkali jenom asi 50x.
  • Krev tam je. Vávra je můj oblíbený vývojář a publicista a kdyby tenhle článek psal někdo jiný, napsal bych stejnou reakci. Myslím, že několik těch bodů by se dalo sloučit do jednoho a některé byli vyvráceny v recenzích. Některé jsou dle mého ctěného názoru lživé. Jinak jsem Vávrův fanda.
  • A v reálu víš, kolik ran mečem ještě vydržíš viď:)?

Samozřejmě je to satira, na tohle porovnávání real vs. hra... Celý je to vtipný. Takhle designer vůbec nesmí uvažovat.
  • Mopped
    Když to říkáš ty, tak máš asi pravdu.
  • ...nepřátelé jen zmateně pobíhají po bojišti a nejsou schopni zůstat v krytu?
    ...se nepřátelé chovají jako zbavení pudu sebezáchovy?
    ...je město naprosto nevyužité
    ...je město menší než v GTA IV?
    A mohl bych psát dál, ale chci koukat na Partičku.
  • už Poblivion byl kompromis, tak si uvědom, že konzole dneska maj největší hráčskou základnu (platící), tak se nediv, že tam vývojáři dřív nebo později budou chtít brousit (viz. Valve). To, že hra stojí pak za prd na konzoli je jasný - RPG tohohle typu není na konzole stavěný, resp. ne na gamepadový ovládání.

Skyrim je po všech stránkách kompromis v technickym aspektu.
  • Já tu čtu jedině příspěvky o tom jaká je to blbost protože to dostalo deset i přes bugy a nevychytané věci, ale příspěvek o tom že je to bezchybná božská hra jsem tu ještě nečetl(nepočítám příspěvky typu "jo teď to hraju a bomba"). I sám pan Grygar přiznal že tam ty chyby jsou. Takže jediný co tu je zbytečné je přehnaně kritický článek pana Vávry(což některé jedince ,které hra prostě chytla a baví je, určitě pobouří) kterého se také chytlo pár místních odpůrců jako další možnosti jak propagovat že je Skyrim naprostá ....... . A jestli tu někomu vadí že dnešní recenzenti nejsou dostatečně kritičtí tak nadávejte na ně, ale proč by se mělo nadávat na jimi lehce přehodnocený Skyrim. No a zase tu máme uberflame kvůli číslu když to tak vezmu. Že já do těch diskuzí vůbec lezu.

PS: Jako vážně mi ukažte ty fanboyské příspěvky o té dokonalé hře.
  • Takže kdyby to podepsal pan NejsemVávra, napsal by jsi ten samý příspěvek? Co takhle k tématu? To už nikdo nemůže napsat kritiku na tu Vaši božskou hru, co si hraje na RPG pro dospělé a přitom by ji pomalu pohlo hrát i 5ti leté dítě, protože krev a sex tam není?
  • Mopped
    Tys to teď pomotal. Většinu her dělal někdo jiný.
  • Muze byt, ale musi hlavne dilo vnimat jako celek, musi se pres sve zaujeti oborem dokazat nad dilo povznet a vnimat v kontextu celku. Vzdyt to Dan Vavra i sam priznava, ze posuzuje kvalitu hry podle detailu na kterych mu nejvic zalezi. To primo v textu pise. A to je prave spatne kdyz nevidi pres stromy les.
  • Malleth
    Sorry, ale když se potápíš v reálu tak asi cítíš kolik máš ještě vzduchu.
    Ve hře na to potřebuješ ukazatel.
  • No jo, ale ty paní na D, tak taky byly:) Jinak myslím, že bojovnice byly i v mytologii Valkýry:)
  • tím hůř pro ty "intelignety", kteří ho ještě nemaj, když ho má každý ňouma
  • no možná v Plzni, některý z nás docela dost makaj, ti povim:)
  • Jo,to je BETHESDA. Dobry zaklad,do hloubky nic.
  • Musím se spoustou věcí co Vávra napsal souhlasit. ALE. Stejně je to dobrá hra a dokazují to příspěvky v diskuzích u recenzí a článků nejen tady na games.cz, ve kterých drtivá většina diskutérů Skyrim vychvaluje. Dokazují to prodeje, nad kterými se člověku narozdíl vedle těch CoD čísel, nechce plakat.
    Navíc tento článek napsal člověk, který stojí za druhou Mafií na kterou by si také kdekdo vycucal (některé i v recenzích vyvrácené) důvody, proč stojí za starou belu vedle o dva roky staršího GTA IV. Pár jich tu nadhodím: Pane Vávro, proč...
    ...je v Mafie 2 tak krátká?
    ...jsou k ní naprosto stupidní DLC
    ...jsou v DLC naprosto odfláknuté mise oproti základu?
    ...jsou mise v DLC hodnocené a na čas? Koho to zajímá a baví?
    ...je rozbitnost aut horší než v jedničce?
    ...je rozbitnost aut skriptovaná jako v GTA 3,VC a SA?
    ...je umělá inteligence nepřátel na stejné úrovni jako ve Skyrimu?
  • No jo, ale chápeš tu nesmyslnost?? Snažej se skyrim co nejvíc posunout na konzoli, což je z pohledu RPG a pc hráčů rozhodně k neprospěchu a ve finále ta konzolová verze stejnak stojí za starou bačkoru, tak nevim..
  • Ty nevíš, že severské ženy by ti za to utrhly koule? Vždyť bojovaly po boku svých mužů občas:) Měly dokonce své tlupy

Otrokyně by ale bejt měly, to zas jo:))
  • Tak napriklad jeho prvnich 10 bodu se da shrnout do jednoho-sileny interface. A s tim naprosto souhlasim. Ale zbytek si uz dosad sam,kdyz ho neustale tak obhajujes. Ja jsem si zaspamoval,ve skutecnosti je mi nejaky Vavra ukradeny. Slysim o nem poprve v zivote,''jeho'' Mafii neznam a co si nakeca to ma. Je mi zahadou proc to tady Tiscali zverejnilo,ale asi maji okurkovou sezonu. Jinak nevim. Takze hezke vanoce vsem *1*
  • Tudíž filmový kritik nesmí být herec, režisér, producent či filmař. Hudební kritik nesmí být skladatel, techtař, zpěvák. To jediné mi totiž vychází z toho, co jsi napsal. A rozhodně, když mi fouká vítr, tak řeším, že stromy jsou jak zatlučené hřebíky:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit