Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3438 příspěvků
-
Ne. Tvé příspěvky sou výrazně horší než moje jak formou tak i obsahem. Vlastně, promiň že to říkám, ale oni to od Tebe ani nejsou příspěvky... *1*
-
Právě že Já sem Skyrimu obětoval 40 hodin ze svýho relativně nedostatkovýho času a zpětně toho lituju. Hodnocení 8/10 je spíše objektivní, protože si dovedu představit, že mám v půl třetí padla ve škole a nečeká mě nic jinýho než flákačka, popřípadě chodim na vejšku a dloubu se v prdeli, takže můžu chodit sbírat kytky a enchantovat krámy abych měl nejlepší meš s nejlepšíma statama ( kterej fakt nepotřebuju, protože jak bylo psáno, není potřeba honba z alepšim gearem )
Tohle sem třeba u toho Falloutu NV měl, tam mě bavilo věci dělat, poznávat místa, příběh, NPC, tady to je realtivně hezká slupka ... -
On je spis Bahnak ze Simona nez Troll na moste :)
-
Tvuj problem je ten ze o sobe sam pises ze ses troll :) misto toho aby si uspesne trolloval delas blbosti a mluvis o sobe jako o trollovi.Holt nektery to umi nektery ne ale zkousej dal ;)
-
No možná pravdu máš. I mě přijdou linie frakcí podezřele rychlý. Na druhou stranu, nikdo tě nenutil, stát se napřed arcimágem a pak hrát zbytek. Von vlastně nikdo neřek, jak tohle hrát, a to je asi dobře, každopádně jak už sem psal, hraju už skoro 70 hodin čistýho času a zatim mě to baví, až dohraju hlavní příběhy a celý to otočím ještě za mága a zloděje, tak možná na tvý slova dojde, nebo dojde na dobrý módy, nebo DLC, ale to už budu mít za sebou každopádně 150-200 zažitý hodně dobrý zábavy za pohejch tisíc korun českej a to se počítá ;) A pak se holt zas vrátim do LOTRO :D
-
JEDNA: Většina nepřátel ma fixed level, když potkáš typ bandit leader na svem levlu10, bude dělat stejny dmg a mit stejny armor i na tvem levlu 40 a je čistě na tobě, jak jsi upgradoval svoje skilly a zbraně. BTW 112??? Obtižnost se zvyšuje ne levelingem, ale evolucí nepřátel - tzn. potkáváš silnější a silnější typy nepřátel (např. Draugr-Draugr Scourge-Draugr Deathlord;Dragon-Frost Dragon-Ancient Dragon).
Takže pokud jsi potkal zakladni typ draka na prvim levlu a nejakeho leadera až hodně později, drak pujde zabit jednoduše a leader ti da zabrat.
DVA: To je tvuj problem že to prochaziš pomalu a už maš 50. A není tam levelcap, prostě to jde pomaleji po 50tce, ale zas tak pomaleji ne, mě dele trvalo dat 49-50 než 50-51. Jestli se ti to nechce prochazet, nikdo tě do toho nenuti. -
Jo a těch 8/10 jen protože sem býval hodně velkej fanoušek Morrowindu ...
-
zklamání jak prase az musis byt sprostej a das tomu 8/10.. vy lidi jste nenormalni v hlave, bezte ven nekdy rofl :)))
-
No počkat... Mé příspěvky, že jsou tapetováním? Víte kolik to dá takovému trollovi práci myslet a tohle vymyslet? *5*
Troufám si říci, že mé příspěvky mají vyšší lingvistickou i obsahovou úroveň než výplody spousty rádobyznalých anonymů. *3* -
Je mi jedno jakej to rozpoutalo flame, lidi prostě nejsou na tenhle typ článku zvyklí. Já jsem jen rád, že někdo s tak kritickým a detailním pohledem designuje další český projekt.
-
Tak proč reaguje zrovna na Skyrim? Na Mafii 2 nereagoval takto kriticky a ani na CoD MW3 a další. Zhanit takhle zrovna tuhle hru, když vychazejí mnohem horší desítkové a devítkové přeceňované hry je prasárna.
-
8/10
Nechtěl jsem psát, ale:
To si ze mě opravdu dělaj srandu, hra mě hodně zklamala, po velkejch očích po instalaci mě to v rámci 40 nahranejch hodin opouštělo. A proč? Nic tak malichernýho jako grafika, kůň co šplhá po skalách nebo rostoucí borůvky ve sněhu, to sem ochotnej překousnout. Ale co mě opravdu štve je nesmyslnost toho světa, nic v něm nefunguje, lokace sou jen prázdný obrázky kde se nic neděje. Questy? To mě dostalo nejvíc, dělaj si ze mě srandu, já se stanu arci mágem na 9 lvlu po asi 2 hodinách hraní? To bylo ohromný zklamání, celou část hry za arcimága si dovedu představit jako jeden větší quest a né jako pecku která se uvádí jako další pčíběhová linie, to samý assasin brotherhood, ty na to byly o něco líp, ale taky žádná sláva.
Občanská válka? :))) Cha Cha Cha 3 hodiny hraní, nic se nestalo, vše vymláceno jendim kouzlem ( chain light ) Což mě přivádí k další věci, k dohrání stačej dvě kouzla, fireball a chain ligting nic jinýho člověk nepotřebuje. Skilly? Destruction a dál co pak z bodama? Udělal sem si kováře, vyrobil sem milijon dýk a měl sem sto ...
Prostě bída, tupost, ohromná škoda. Jo a další věc, nemůžu zabíjet koho chci? Co to je? Já to mám v prdeli že nebudu moct dělat questy, prostě toho zmrda zabít chci ( viz. fallou NV - zabil si ho? potřebujoeš ho za 10 hodin? Smůla chlapečku, tvé jednání má následky )
Takže shrnuto, srovnávám s fallout NV a skyrim prohrává na celý čáře, žádná motiovace k hraní encahntu, nevyváženost, prostě zklamání jak prase a spoustě z Vás to po delšim hraní dojde, těm co se, sou buď slepé a nebo nepřiznaj svoji mejlku -
nejsi v tom sám, taky považuju 95% současný produkce za naprostej odpad, naštěstí sem mohl naskočit hned od začátku do zlatý éry PC hraní, takže nejsem slepej, vidim, že dneska je to opravdu průs*r. Na druhou stranu mi, i když bych to taky rád zkritizoval UI ve Skyrimu nijak zvlášť nevadí a navíc si můžeš stáhnout mody na inventář, kterej se dá ovládat myší, takže není co řešit.. Tohle se vychytá, TES má vážně skvělou moderskou základnu, protože engine podporuje pluginy, což je prostě super.
Skyrim není modla, kterou z ní někteří dělaj. Ale je to po dlouhý době hra, která se fakt dá hrát a člověk si nepřijde jako úplnej deb*l (tyhle pocity máš v kampani bf3 neustále) -
Zkus se místo toho raději na pár minut odlepit od židle :)
-
No že vývojáři Skyrimu asi taky museli válčit s vydavateli. A s konzolemi. Ty už prostě přesluhují.
-
To přijde samo, ale ja už na to prdim, hlavní mise splněna, du hrát. ;) S ouctou BIGFUNBOY
-
Drakensang mě nechytnul. Co máš na mysli starými šlágry by mě fakt zajímalo. A jinak s levelovaním draků je to evidentně jinak, než se zbytkem světa, a asi tušim i proč. A co se týče čisté mapy, už sem o tom tady na games psal takovou úvahu. Prostě Skyrim si troufnul tohle jaksi nakpnout a tenhle zažitej způsob vyčiětění mapy jaksi změnit. Každopádně mě osobně hned na začátku sebrali vítr z plachet a namísto klišé postupu hraní rpg, musim dost experimentovat a hledat novej způsob, jak si to pěkně užít. zatim se mi dost vyplácí chovat se víc přirozeně a hrát pomalu. A nakonec k tomu procházení zbytuku hru moje důvody proč hrát minimálně ještě dvakrát s jinou postavou od začátku jsou tyto:
1. Občanská válka je podle mě fakt pěkná záležitost, alespoň za Bouřný hávy, už sme dobyli tři regiony a neni to jen hrrr na ně, ale i politika a pletichy (trochu to pripomina domy/klany v Morrowindu) No a hrát se to dá i za Imperium a nebo udajne i valku ukoncit smirem.
2. Hraju heavy/mec/stit/kovařina + řevy jinak zatim nic, a evidentně nevymaxuju perkama ani tyhle 4 povolani uplne nebo mozna uz jen tak jedno navic
3. Uz sem se palacatem prosekal minimalne třema fakt pekne nadesignovanejma misema, ktery sou evodentne pro stelth -
Když měla Mafia 2 1/3 rozpočet Skyrimu, proč nemá Mafia 2 alespoň 1/3 herní doby a obsahu Skyrimu? Jinak je Mafia 2 pro mě srdcovka.
-
No jo, jenže tim se pomalu zabije celej herní průmysl.. Protože začnou vycházet hry jedna jak druhá.. A víc a víc lidí se na hraní postupně vybodne úplně, protože je přestane bavit hrát hry, co jsou na jedno brdo, se stejnym intefejsem, akorát jinou gráfkou.. K tomu už jsem koneckonců dospěl, čekal jsem na Skyrim, že bude zase po dlouhé době nějaká pořádná hra.. Proto mě to vytáčí, čekám na HC RPG, které bude hutné jak za starých časů a dostanu na talíř polokonzolovej hybrid.. Jinak přijde, že jsou současné tituly jedním slovem povětšinou SHIT, všechno na jedno brdo, všechno co nejlehčí, aby to mohl hrát i ten největší bezmozek..
-
Jaké důvody?