Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3438 příspěvků
-
LOL .. tech 150-200 hodin je s jednou postavou nebo třema ? .. NWN vydal na 300 hodin s jednou postavou. Klidně jsem mohl začít se stejnou postavou a řesit všechno úplně jinak (na víc jak 2 způsoby). Mohl jsem být dobrý, zlý, neutrální. Pak to celé šlo hrát několika dalšími druhy postav-povolání. A pak přisly 2 přídavky každý po cca 100 hodinách. A byl to pořádný bohatý logicky správný D&D svět a tuny dialogů. Teď srovnávám hratelnost. Mno mám pocit, že opět nastal čas instalace NWN, do vánoc budu mít co dělat to dohrát. A Skyrim během času nadopuju mod opravami hnusné grafiky a nechám si ho jen tak na procházení se. Protože hratelnost .. je nudná.
-
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
Komentáře: 2035
---> !!! EPIC WIN !!! *1* -
Jde o to, že si ta hra nezasloužila absolutní hodnocení.
-
i put this Vavra article into translator and nonsence comes out of it. this german language is so bullshit.
-
Je to iba hra a hry nikdy nebudu dokonale.
Skyrim budeme ospevovat aky je super, kritizovavata nenavidiet
Za tie prachy sa da kupit aj horsia hra -
"No počkat... Mé příspěvky, že jsou tapetováním? Víte kolik to dá takovému trollovi práci myslet a tohle vymyslet?"
Tobě docela dost vzhledem k faktu, že jen v této diskuzi trolluješ minimálně 16 hodin. -
Rád bych se zeptal, kdo panu Vávrovi nach*al do kafe? Přečetl jsem si jen polovinu z jeho kritiky a dál už na to nemám chuť ani nervy. Skyrim není dokonalá hra, ale obsahuje tolik možností úkolů a vlastních přípěhu, že byste z toho poskládali 4 Gothici a ještě by vám zbylo (a to mám sérii Gothic rád). Veškerá kritika mi přijde jako prvoplánově zaměřená a neliší se o tech tzv. "haterů", kterých najdete na každém fóru desítky. Ve spoustě věcí má ale pravdu, uživatelské rozhraní je příliš složité a zdlouhavé a hra tak ztrácí na spádu, přesto se ale do světa Skyrimu budu milerád čas od času vracet. Má chyby, ale přesto mají lidé Skyrim rádi a já s nimi souhlasím. Můžete nadávat jak chcete, protože odteďka, když uvidím na nějaké hře napsané "RPG v otevřeném světě", tak se od srdce zasměju a vzpomenu si Skyrim, na jeho volné pláně a náhodně generované questy.
-
Nooo, diki za clanok, konecne tu niekto aj povedal pravdu. Ono podobnych skvelych hier je tu podstatne viac, ale kym sa ludia nechaju oblbovat, taketo skvosty sa budu vyrabat. A na kvalitnych projektoch ako napriklad Richard Burns Rally si ich autori vylamu zuby. Smutne. Dufam ze sa dockame podobneho prebudenia aj pri lahodkach ako Gran Turismo 5 a spol. :)
-
Já ti nevim Franto, ale podle Danovy kritiky mám pocit, že co nevidět vznikne nejen nová generace konzolí, ale i nová generace her, a Dan na ní bude mít patent.
-
Je, ale co dnes není. Když CoD sbírá devítky, tak si Skyrim nic jiného než deset nezasouží...
-
Nechci urážet tvoji inteligenci jelikož jsem tu poprvé, ale neumím si představit že by "trollení" pod nickem Trol mohlo být "efektivní".
-
LOL :)
-
Tak questy a frakce ještě trochu věřim, ale spíš jen ty frakce a hlavní linku, města pochubuju, že máš hotový. U skillů naprosto kecáč, to prostě nejde vyskilovat všechna souhvězdí v rámci jedný postavy, a jeslti jo, tak ne za dvacet hodin hraní.
Jinak je jasný, že jako jezdec, kterej jede, jak píšeš, určitě už nehraj, ty už tam ani nic najít nemůžeš a určitě už o nic nepřijdeš. A takhle to bylo s TES vždycky, jen mě trochu překvapuje, že tvrdíš, že si velkej fanoušek Morrowindu. to mi moc nesedí. Ale může se mejlit samozřejmě ;) -
Dobře shrnuto. Vávra se snaží a kope co může, zabejvá se hajzlíkama, ale aby vypích ty pořádný problémy, na to ho neužije. No a Grygar je minoň, důkazem budiž jeho hra za kočku
-
Třeba proto, že se na ni opravdu těšil. A máš pravdu Skyrim je přeceňovaná desítková hra.
-
http://pc.gamespy.com/pc/elder-scrolls-v/1212625p1.html
Mám pocit, že Bethesda má trochu veselejší "problémy" :)
Kolik vydělá Žižka:)? Tipnete si? -
JJ po týhle reklamě sem hodně zvědavej jaká to bude pecka. V podstatě je jasný, že naprosto přesně ví, jak to nedělat, takže mejlka je naprosto vyloučená Arnošte, to musí klapnout *1*
-
Pravda je podle mě někde mezi přehypováním a až směšnou nekritičností Grygara a touhou po tom jít proti proudu a rádobydrsností Vávry..
Za mě 65%, tj. jemný nadprůměr, nic víc, nic míň - prostě klasická Bethesda, v podstatě sh*t zabalený v dárkovém balení..:(
Ať si Homolové a jim podobní nerdi říkají, co chtějí..:) -
Je to v řiti mno.. Prostě se ze srdeční záležitosti udělal postupem času jen a pouze byznys a nejak se pozapomnělo na to, že se hry dělaj kvůli tomu, aby se u nich člověk bavil.. Chápu, že vývoj hry stojí šílené peníze, musí se zaplatit X lidí, ale to ještě není důvod k tomu, unifikovat všechno do jednoho pytle.. Když se kurňa něco hraje líp na PC, proč sakra neudělaj výrobci konzolí podporu klávesnic a myší skrz USB kur.va, ale místo toho musej vývojáři předělávat jak dementi, nebo to udělat PC/konzole stejný??
-
V rámci jedný postavy jedu všechny questy, frakce, věci, skilly. Po nějaký tý 20 hodině sem to hrál jen abych se přesvědčil, že můžu skončit s čistym svědomim že o nic nepřicházim. Ta chvíle trvala 20 hodin a teď už nehraju :)
BTW jediný questy, který byly alespoň malinko originální a zajímavý, byly od Daeder ... ( i když mohli bejt opět o trošku náročnější )