Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3438 příspěvků
-
Ježiš ale co si pořad stežujete na recenze?? Je to prostě jen doporučení. Není to tesaní nečeho do kamene. To co se tam bude tesat mame v rukou my.
Prostě bych se zeptal těch co nazyvaji Dana bohem. Proč si Skyrim vubec kupovali?? Proč podporují to co se jim nelibí? -
Možná proto, že Mafii 2 nikdo neprohlašoval za skvělou, perfektní a dechberoucí hru. Kdyby se Skyrim dočkal vlažných recenzí a metaskóre se dostalo někam pod 75%, měl bych nutkání se ho zastávat. Takhle jsem rád za články tohoto typu, neboť dokazují, že jsem si nezakoupil jiný Skyrim než zbytek světa.
-
Každý, kdo někoho miluje, přes ty růžové brýle nevidí negativní věci .. to jen tak pro pořádek .. *3*
-
Tak ten důvod, proč to tady takhle nedělají, je právě ten, že jim to připadá neadekvátní, strohé a nic neříkající... Že to jednoduše není nic, co by lidé chtěli číst a že stejně pak ta výsledná známka je výsledkem toho, co si recenzent myslí, takže si to zprůměrovává pro sebe.
Dá se s tím celkem i souhlasit, ale minimálně bych zkusil k slovnímu verdiktu přidat plusové body a mínusové body pro představu...
S čím ale nejsem spokojený, je to, pokud recenze nekoresponduje se známkou. Pokud si přečtu text a mám z něj úplně jiný dojem než z verdiktu, tak je něco špatně. -
žejo. Skoro se děsím roku, ve kterém vyjde jediná jiná věc a bude ještě horší. Taky dostane 10/10.
Teď mi napadlo, proč nemají redaktoři recenzenti takový nějaký jednotný porovnávací systém jako třeba na serverech na test hardware. Prostě se rozdělí hodnocení na pár oblastí.. a za ty bugy a hnusnou grafiku by se to nikdy nemohlo dostat na 10/10. Bylo by to objektivnější. A nebojte se, komu nejde o grafiku, tomu nevadí že za tu oblast to dostalo málo. Takhle to dopadne jak to dopadne. Recenzent po zjištění, ze tento rok není v rámci žánru nic jiného, pod příslovím "mezi slepými jednooký králem" tomu dá max hodnocení. Dokud tomu budou dávat hodnocení jen souhrnné dle subjektivního pocitu, tak to není recenze ale subjektivní názor vhodný pro blog. O to čistší byl Vávrův článek, který to nevydával jako recenzi ale opravdu jako jen a pouze svůj subjektivní názor na tu hru. Sice se těch 100+ bodů dalo shrnout na 30, část je problém jenom konzole, část je nejasná, ale tak 15 bodů mi tam furt zůstává a nejmíň 5 mně fakt iritují. -
67 hodin, 26/50 a tiez spadlo len 3x za cely cas, hram na high ..ked porovnam cas a pady tak je to jedna z najmenej padajucich hier co som hral
-
NO na nexus už jsem taky narazil .. ale následně jsem narazil, že na soubory větší jak 2MB musim se přihlásit. WTF ?!?! .. sociální síť ? já se s žádným serverem nechci družit. Je sakra jiný místo s těma modama, kde po mně nechtějí důvěrnosti ?? Já prostě na fuckbook a jiné sociální bejkárny nejsem..
-
TOP komentář!! :-D
-
Jenže já když se na ty stromy podívám, tak je mi na blití. A sehnutý v blicí poloze se nemohu kochat pohledem na vzdálený les...
-
Právě tohle též nemůžu pochopit... Ty argumenty typu: Alee vždyť přecee hodnocení je subjektivníí a přece jde voto, jestli se při hraní bavím a ne voto, co tam je napsáno v článku a jaké to má hodnocení...
Také bych chtěl být herním redaktorem - napráskám desítky každé volovině, napíšu nějaký nonsense a lidé budou říkat, že je to cajk, že mám přece právo na svůj názor a penízky z inzerce a lokálních distribučních kanálů se jen pohrnou. *5* -
Vždy se najdou pochybovači, které je nutno ujistit... *5*
-
V tom případě znám dost starších RPG, které by měly dostat hodnocení v rozmezí 12-20. V oblasti hratelnosti a zábavy nad nimi užité. Ale chápu ty 2 důvody. 1. prodejce má zájem na nahypování kupců (hlupců). 2. žádné jiné lepší RPG letos nevyšlo.
-
Skvele napsano, nepamatuji se, kdy jsem dostal obdobny zachvat smichu pri cteni nejakeho clanku... Diky
-
Když to pošušňáníčko bude samej uhlík a pokud zrovna ne, tak to zas tak moc dobře chutnat nebude.. taky budeš remcat, že si přístě to opékání rozmyslíš. Ano, pokud ti jde jen o kouzlo okamžiku bez ohledu na to, že žereš zuhelnatělé kusy dřeva, pak ano. Jsi FAN. Komu šlo o dobrý neběžný kus žvance bude zklamán a vrátí se domů do lednice si spravit chuť. Vždycky jsou různé pohledy na situaci. Viz 2 kámoši co se na kanoi "udělalli". Jeden říkal "to byla paráda" a druhý "ještě jednou budeme ve vodě a se*u na to". *3*
-
Akorát že celá diskuze je naprosto zbytečná, protože Dan Vávra má jako vždy pravdu, kterou nezbývá než přijmout a není tak vlastně o čem diskutovat.
-
Co ? Na hafo místech se chlubili tím, že levelování protivníků se posunuje s tebou. Ne že potkáš jiné. Ale stejné NPC má mít jiný level podle toho jaký máš level v okamžiku setkaní.
-
You didn' t miss anything important bro, it is all horseshit anyway..
-
Vždyt ale hodnocení ma byt doporučení ke koupi. Když se dá 10 znamena to že není hra bez chyb ale že za ty penize se dostane adekvatní zábava na dostatečně dlouho tedy chyby které byli vypsané nebraní k tomu hru každému doporučit:)
-
Správně, tak to má být... Pod kvalitním článkem je adekvátně obsáhlá diskuze. *5*
-
Vidíš to, jak jsem vytrvalý! *5*