Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • madre de dios, ten "znalec" je tu pořád *13*
  • Zcela jste se minuli. On si stěžuje, že to co dostal na počátku mu vystačí na neuvěřitelně dlouho. A ty napíšeš, že to není pravda, že si může vyrobit něco mnohem lepšího. Ptám se ale PROČ by to dělal? Když mu zatím stačí to co má ? A vo vo vo tom to je ..
  • Nejvetsi ho*no co jsem kdy cetl. To ma byt ironie? 90% tech sracek jsou lzi a 10% mam pocit ze hraju jinou hru(hraju original pc verzi)
  • A ty růžový brejle, abych neviděl ty iritující blbosti, dostanu s průkazkou do FANklubu TES ?
  • Z hlediska hratelnost a zábavy v RPG (když o tu grafiku přece nejde).. ani náhodou. To bohužel musím sáhnout hodně hluboko do minulosti. Vydávají se čím dál tím horší shity. A spravit náladu mi může alespoň krátký pohled na supr grafiku. Ta se tu ale nekoná.
  • smejki
    která věta? oboje jsem si právě cheknul a dovoůuji si tvrdit, že nemáš pravdu
  • Trol.diskuzni
    Vtipné, opravdu, radši si jdi hrát dál... *3*
  • Jak já ti závidím, že jsi předtím nehrál jiné starší hratelnější a zábavnější RPG. Ano, bez jejich laťky je Skyrim hratelný a zábavný.
  • Ano pro FANa TES série je to jasná volba. Nenakažený hráč jiných RPG je zklamán.
  • Aha, napsal někdo, co si předtím nezahrál jinou RPG, která byla zábavnější a hratelnější. Když je laťka nízko, hodnocení je dobré. To je pak těžký.
    Proto se nediv těm, co už dávno dřív hráli něco lepšího a zábavnějšího a po koupi Skyrim řekli jen: WTF ?!?!
  • Co hrajeme my - http://www.youtube.com/watch?v=PjqsYzBrP-M
    A co hrál pan Vávra - http://www.youtube.com/watch?v=fIYOlEJ6lRo

teď už mu možná trochu rozumím *1*
  • Desítky ne, ale jednotky určitě. A některé i několik roků staré. A v žánru RPG, ne Crysis technology demo.
    No víš, to co vychvaluješ, může někdo jiný zatracovat. To, že se ztratí něco, co necháš volně ležet, je NORMÁLNÍ v RPG i běžném životě. Sám taky sebereš všechno co najdeš. Takže mi spíš přijde nenormální, když to tam zůstane. O co nechci přijít logicky někde zamknu nebo schovám.
    Když jedné babce na pastoušce co si stěžuje, že je sama a život je těžký, zkusím nechat pár věcí na přilepšenou, tak se jí to tam válí i za uherský rok. WTF ? Takže reakce na moje chování = klasické na úrovni všeho co už tu bylo. Zázrak se rozhodně nekoná.
    U FPS hry je důležitá akce a hráče jedině potěší, že tu vesnici muže srovnat se zemí znovu. Jediná fyzika se reší při dstrukci a pádu mrtvol. Logika není důležitá.
    RPG je ale jinde. Ten virtuální svět musí být konzistentní, musí fungovat podle pravidel (i když jsou trochu nereálná viz magie). Což ale Skyrim NENI. Neni konzistentni, nemá definována jasná pravidla toho světa a i když si myslím, že jsem na nějaké přišel, je mi to brzy vyvráceno kdy Skyrim svět popře sám sebe. Chybi zcela ta propracovaneost detailů vlastností toho světa. Pro přirovnání jako knihy Pána prstenů. To bylo propracované a taky je to v literatuře legenda. Dodnes. Skyrim je taková plagiátorský miniromán, kde někdo navrhl velkou mapu a už se mu nechce babrat s detaily.
    Ano, jako ZAKLAD pro MODerké aktivity je to asi úchvatně jedinečné. Jako hotová hra ubohé.
    PS: a píše se "standard". *3*
  • 5. Hlavně naztratit růžové brýle.
  • To nic nemění na tom, že v NWN se dalo vše řešít mnohem více způsoby než dvěma. Prostě na lepší si člověk rychle zvykne a na horší si zvyknout nemůže. Ale fanboys TES, kteří netuší co je NWN, nemohou mít laťku nastavenu tak vysoko.
  • Souhlas. TW2 moc nahráno nemám, ale když porovnám TW1 a Skyrim, tak mi zčíná vítězit TW1. Co s obrovským světem, když je tam mrtvo a nuda ?
  • Myslíš tím tu kladnou většinu, kteří překousnou ty bugy, když je to nic nestálo.
  • Jasně, ale bohužel stado ovcí k nějaké debatě doženeš často jen rotrháním vedoucího berana.

Když nastane konflikt, pak teprve dochází k vyjádření názorů obou stran.

Já to taky občas používám, třeba v práci, když vidím, že se rohodování kloní k jednomyslnému a nikdo se nechce zabývat opozity, seknu do živéhu a vyburcuju je k obhajobě jejich rozhodnutí. I v případě, že ten směr, který jsem nadhodil, vlastně taky nechci. Ale je lepší dojít k rohodnutí přes zdůvodnění rozhodnutí než rozhodnout bez zohlednění ostatních altrnativ.
  • Veľa ľudí chváli Skyrim pre takmer "nekonečnú" hernú dobu. Je však na mieste zamyslieť sa, aký intenzívny zážitok táto herná doba ponúka. Dávam prednosť hrám, ktoré sú kratšie, ale o to intenzívnejšie a prepracovanejšie, ktoré ma určitým spôsobom obohatia a majú postavy a príbeh, ktorý ma prilepí k monitoru.
  • Asi tak .. :-)
  • Trol.diskuzni
    WTF? A co teda je? Vždyť se podílí na vývoji her už řadu let...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit