Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Právě o tom to taky ale trošku je. Tes má tak silné zázemí, že si může dovolit vydat hru pro jen pro své FANS *1*
  • To chápu ale opět je volba na tobě. Pročíst WIKI, zahrát starší díly (ještě dnes rád hraju staré dungeony v dosboxu), číst si knihy a hovořit s lidmi, nebo se s tím smířit.
  • Skyrim není jako NWN, je jiný ale taky parádní. Není dokonalý, to v žádném případě ale dokážu se do něj ponořit a on se mi odvděčí. Je to na vkusu. Mimochodem s tvorbou Bioware taky nejsem v poslední době zrovna spokojen. Ale to není mířeno proti tobě.
  • Hele to s tím promyšleným světem .. jak to zjistí někdo, kdo nehrál předešlé díly ? Prostě výrobce na nové hráče kašle a snaží se vytěžit FANy. Mně jako TES nepolíbenému připadá Skyrim jako chaos, protože namám šanci na počátku hry (volitelně) dozvědět se něco z toho cos psal.
  • Teda .. pochopil jsem, ze svet Skyrim jako PRG nechapu. A pochopil jsem, ze mne to nebavi. A pochopil jsem, ze jsem blbe vyhodil prachy za graficky nehezký simulator otevřené přírody.
  • Nejsem na houbičkách, takže nepochopím. *3*
  • Svázané jasnými pravisdly D&D. Jasnými zákony fyziky. Plus zákony magie.
    Tamriel může být propracován do hloubky nějakými chytrými kecy o historii v knihach, ale jeho pravidla fungování (vcetně fyziky) vlastně neexistují. Když se pohybuji v nějakém světě, tak musí mít jasná vždy stejná pravidla chování. Přešel bych to snad jen v případě, že jsem na houbičkách.
  • Jde o to že mě musíš pochopit. Já se s tebou nepřu, jen ti nabízím jiný pohled na věc. Pro mě je mimochodem nejoblíbenější RPG Planescape Torment.
  • V tom případě si vezmu to, co je RPG chyb prosté, hratelnější a zábavnější. A Skyrim to tedy určitě nebude...
  • Prosím tě, Bioware dělali technicky dokonalejší RPG ale v už vytvořeném světě svázaní pravidly. Tamriel je oproti tomu původní a naprosto neuvěřitelně promyšlený do hloubky. Knihy, historie atd.
  • Nějak jsem z toho nepoznal která hra je to "dechberoucí zpracování". Nebo jsi tím, myslel Skyrim? No to snad jedině jako sarkasmus ne ?
    RPG je RPG a je úplne fuk na jak velkém prostoru se odehrává. Skyrim udělal tak velký prostor, že ho nedokázali zaplnit a je tam pusto, prázdno a nuda. Prostor pro modery, budiž.
    Já opravdu nevidím jiné plus než ten open-world, který je nekoukatelný zblízka, dokud to někdo neopraví.
    Jako RPG je to děsná slabota.
  • S láskou ? Ale prd. S vidinou vejvaru!
    S láskou dělalo RPG kdysi Bioware.
  • No počkej, já nejsem jen TES FAN. Jsem plně fundovaný znalec RPG napříč platformami i časem. Jde ale o to, že máš na výběr. Můžeš si vybrat mezi konzistentním komorním RPG a mezi celým královstvím v dechberoucím zpracování ( + pár bugů ano ale ne typu chybějící záchod apod. ) Volba je na tobě. Ale neboj znám i lepší RPG ;-) nejsem zaslepený.
  • Logicky. V recenzi FANům nikdo bábovičky nerozšlapal (jinak by křičeli) a nonFAN jen zabručeli pod fousy "hm, hm, tomu se trochu podivam na zoubek". Takže tam nebyl nikdo v opozici.
  • To mně tak nějak netankuje, nejsem FAN .. *2*
  • COŽE ?!
    Je komplexnější ROZLOHOU, je nekonzistentní a děravý až na zvracení.
    Předchozí díly TES serie mně nezajímají, neznám je. Nebudu přeci obdivovat a kupovat si nejnovější model Dacie jen proto, že je mnohem lepší než předešlé modelové řady téhož. To je ta zaslepenost FANů TES. Neznají nic jiného a netuší, že to jiné může být lepší.
    Z hlediska RPG mi stále připadá NWN opravdu MNOHEM lepší. Za tím si stojím.
  • Jde o to, že tahle hra je mnohem komplexnější než jiné a taky o to, že předchozí díly z devadesátých let byly tak zabugované, že ani nedošly dohrát. A přesto se tady bavíme o nejsilnějším singleplayerovém RPG dneška. A proč to tak je? Protože ho dělali s láskou.
  • Trol.diskuzni
    Mise pro dnes splněna. *5*
  • Trol.diskuzni
    Kaacz:

Víš o tom, že tento článek má nyní víc než dvojnásob komentářů než Skyrim?
  • Aha, takže oni ji vytvořili pro vás, pro FANy TES. Začínám chápat, proč mně, TESem netknutému to připadá tak strašné. Mezi námi, FANové TES jsou masochisti, že něco takového si přáli ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit