Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přesně tak. objektivita=nula při současném systému hodnocení. Jen subjektivní dojem.
    Souhlasím i s ostatním. Bohužel už jsem hrál RPG hru co mi za jednu postavu vydržela 300 hodin (plus 2x +100 hodin přídavky). A hlavně to mělo bohatší možnosti řešení úkolů. Takže v rámci RPG je pro mně Skyrim slabota. Zůstavá mi jen to bloumání a kochání velkým světem. Ale jen zdálky, zblízka je to humus.
    K té původní RPG se rád vracím každý rok, letos už po deváté. Protože je stále hratelná a zábavná.
  • Ne. Vy hrajete toto http://www.youtube.com/watch?v=38QnUHlSInk . Vůbec vám to nepřipadá divné a bavíte se tím.
  • Trol.diskuzni
    Umíš i něco jiného než urážet, ty bezcenná hroudo sr*ček? *3*
  • Částečně souhlasím, částečně ne. Já naopak trvanlivost hry beru jako jeden z největších kladů. Rád si za své peníze užívám co možná nejvíc zábavy. Proto pro mě nebyl problém dát za Skyrim plnou částku, věděl jsem, že mi nějakou dobu vydrží, a zatím se to potvrzuje. V žádném případě ale nedám plnou cenu třeba za Uncharted, ač je to skvělá hra. Vydrží ale takových 10h což je sakra málo. Proto by měly hry podle mě dostávat hodnocení za každý aspekt. Příběh, Audiovizuálno, Trvanlivost, Hratelnost,... Hodnocení by bylo daleko objektivnější.
  • Vymrdáváte si vzájemně prdelky, co ty homokriple? Zalez někam do kurev ty bezcenná náctiletá špíno!!!
  • Někdy je lepší bejt nezaměstnanej než negramotnej. Tři křížky má jako podpis ve světě negramotných kdekdo.
  • Jako bugy jsou a kdo říká že ne, tak si něco nalhává. Ale o tom to není. Vytvořili pro nás hru kterou jsme toužili mít a jsou čím dál lepší! Kritizovat je zdravé ale tohle Vávra hodně přetáhl. PROČ by si dával tolik práce s tím aby nám ji takhle shodil? Protože ji ve skutečnosti má rád. Tohle je prostě jenom blbej nápad jak se zviditelnit.
  • Trol.diskuzni
    Chtěl bych tě vidět, jak bys mu tohle řekl do očí, ty chudáku... *7*
  • Hele, mám dotaz na FANy: je nějakej jinej web než nexus, kde jsou mody ? Ja se fakt nechci sociálně družit s tím serverem jen proto abych dostal mody větší než 2MB..
  • Pan Vávra je především nezaměstnanej čurák, kterej na sebe chce upoutat pozornost blitím tomuhle článku podobnejch sraček...
  • Trol.diskuzni
    "pokud něco nesnáším, nemůžu to hrát" - není pravda...
  • Jediná věc mi trochu nesedí, když je Skyrim tak příšerný, a pan Vávra ho doslova nesnáší, jak je tedy možné, že ho hraje? Protože je jediný? To je snad ten nejblbější argument co jsem kdy slyšel. Když se budu držet jeho metafory s blondýnou, není to tak úplně přesné. Na tom pomyslném ostrově je přece i kupa brunetek, černovlásek a zrzek (ostatní hry), takže opravdu není důvod pích*t blondýnu když se vám tak strašně nelíbí.
    Abych se dostal k pointě - pokud něco nesnáším, nemůžu to hrát, čili je pan Vávra buď lhář, nebo pokrytec.
  • Hel, obrovský svět bez loadů lokací umožňoval už engine STALKERa. Mnogo let tomu nazad. A i ten jeho radiací zničený svět vypadá víc živě nez Skyrim. Skyrim je pro mně teď synonymum Fantasy PRÁZDNOTY.
  • "zábavi" .. nejdřív dodělej základku ty idiote.
  • Vy si furt nějak pletete pojmy open-world a RPG.
    Jako open-world nemá konkurenci.
    Jako RPG je to ubohý paskvil. V porovnání s tim, co už v RPG vyšlo 15 roků zpět.
    Ano, můj subjektivní názor hráče RPG od dob Baldurs Gate (1998) a Diablo (1996), který má RPG dost svázané s pravidly D&D.
  • Trol.diskuzni
    Dva dny v kuse tady nejsem, ale díky, že máš o mně až takové mínění *5*
  • A ty běž spát troubo, jsi tu už dva dny v kuse - a tvůj přínos - 0
  • smejki
    Deus Ex, měl sis vybrat Deus Ex
  • Upřesni. Na jednu z nejlepších her TOHOTO ROKU. Protože žádné lepší RPG letos nevyšlo. V porovnání s RPG hrami za posledních 5 let už by asi nebyl nejlepší.
    Ano, za tu dobu to bude asi nejlepší Open-world. Dost mrtvý open-world.
    Ale jako RPG je to SLABOTA. Znám několik RPG starších 10 roků, co Skyrim strčí do kapsy svojí hratelností.
  • Trol.diskuzni
    *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit