Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyby se jenom nehýbaly. To je sloup s tyčkami a na tom papírové větvě. Jak kulisy stromů co si vyrobí děti samy. Ostatní vývojáři to dělají skoro stejně, ale nedají mi šanci, abych ten papír viděl z boku jako dvourozměrné NIC. Tohle nespraví jiné textury, Tady se musí předělat engina, protože ten s těmi větvemi musí natáčet proti mně.
  • Já se tak akorát směju, jak konzolisti ostrouhali. :) Já na PC skoro žádné problémy nemám, čímž se mi opět potvrzuje, že konzole jsou totálně na nic (když nepočítám pohybovky jako třeba Wii) a akorát brzdí vývojáře her, které by, v případě, že by byly jen pro PC, byly mnohem kvalitněji zpracované...

Jinak co se týče těch 100+ chyb, s menší polovinou bych i souhlasil, ale třeba to s lučištníky se mi ještě nikdy nestalo.
  • 3nk14v3
    A kdo na to ma cas, cist tuny textu ? Na to byly textovky, RPG maji byt dynamicke a to TES, od kazdeho trochu...a az to ta horda moderu jeste vice vytuni, tak to bude RPG kralem zas do dalsiho dilu.
  • Jo, porovnání se svými vlastními TES hrami (ale to je jediné co FANboy zná, žejo). To je králem. Ne tak už v konkurenci ostatnich her. Grafika i AI stoji za prd a nejsou hodny roku 2011. Kromě dost mrtvého obrovského světa nemá nic čím by byl lepší než ostatní. Jako základ pro armádu moderů, kteří do toho vdechnou život je to asi dobré.
  • Ano, je brutální i pro mne .. v negativnim slova smyslu. A jestli určuje směr RPG .. tak to je smutné, protože starým poctivým RPG nesahá ani po kolena. Proboha neděste mně tím, že by Skyrim zničil i RPG žánr jako takový.
    Jediné v čem je fakt dobrý je open-world a to ještě z dálky.
  • 3nk14v3
    Implementuji plno novych veci, lepsi grafiku, vetsi svet a lepsi AI..TES se meni. Tezko to rict o "RPG" Daiblu, to se nemeni...jenom klikas porad dokola jednim tlacitkem
  • rhomola
    Fakt je, že standardní/klasické RPG prvky ve smyslu staty postav/vy se díl od dílu zjednodušují. Ale to je aktuální trend myslím ve všech oborech RPG a nevím jestli je to na škodu. Možná jo, ale doby zrychluje a hráči taky. Dneska je asi drzost, chtít po nich aby hráli a vnímali příběh, natož je votravovat tim, kolik bodu si prihodej do aglity a kolik do might a kolik do morálky... :D joke
  • Malleth
    TES vyjde jednou za 5 let a je to pořád do kola to samé
  • rhomola
    Vůbec jsme se neminuli. Já vycházím z toho, že jsem dostal to samé co on, nebo něco podobného. Pokud to bylo na začátku, je to dost apravděpodobné, ale ja samozřejmě možné, že natrefil na nějakou rare věc. Proto sem tedy ptal, co konkrétně za meč má a přidal, že ty co si vyrobím, sou zatím lepší, než ty, co najdu. kapišto?
  • rhomola
    Myslim, že realita byla taková, že Bethesda nakonec češtinu povolila pro všechny platformy, ale Microsft to musel taky schválit a nevim, jestli se ještě čeká, nebo to zatrhli.
  • Velky, PC her se u nas proda min. 3x tolik co konzolovych PS3 a X360 dohromady. Proto se vetsinou na konzolove verze cestiny nedavaji. Nevyplatilo by se to.
  • Problem je spis v tom, ze PC verze cestinu ma, ale na XBOXu neni. Jaky byl problem dat ji i na XBOX?
  • rhomola
    tech 150-200 byl odhad pro tri postavy, ale odhad. Fakt nevim, zatim hraju a bavi mě to. Mam odehrano asi 70 hodin po včerejšku, pořád nemam dohráno, zdaleka sem neviděl všechny dungy, daedrický svatyně a jejich q mam prošlý 4, dohrál sem válku s bouřnejma hávama a vyhnal císařský (zbejvaj už jen volný cisařský partyzáni v kopcích) mam družiníky, v hlavním lince sem u alduinovy zdi. mágy, zloděje a vrahy zatim nemam vůbec. Městský q hotový ve jen třech městech, dva domy,..... Mě to teda nudný nepřipadá ;)
  • rodneymckay
    Vtipně napsaný článek a téměř vše je pravda. Moc jsem se u toho článku bavil, ale zároveň se taky něco přes týden bavím u Skyrimu a nějaký čas u něho pravděpodobně zůstanu a nějak mě moc neovlivní jak tento výčet chyb, tak plný internet bugů. Ale hrnce na hlavách byly opravdu skvělé:)
  • 3nk14v3
    To je ten pravy co si tady stezuje, clovek co ma na triku Mafii a Hidden & Dangerous ? S takovyma titulama na nic bych radsi drzel hubu a nepoustel se do kritiky neceho tak brutalniho, jako je Skyrim.
    Ten dneska urcuje smer RPG a je na spici. Kam se hrabe nejaky dragon age...
    A pro zastance Vavry, kdyz uz chce teda kritizovat, mohl zacit u trapnych serii jako CoD nebo BF, kde mame novy dil kazdeho pul roku a porad to same dokola.
  • Poklovejte se tady :) Skyrim jsem zatim nehral, koupeny ho uz ale mam. Tesim se na nej a presto se mi clanek velmi libil ... minimalne jsem se vyborne zasmal a Danovi drzim palce, jak s novym projektem, tak v dalsich podobne dobrych textech. Jo a abych nezapomnel - jeho "jama pekel" z Levelu byla vzdy paradni, stejne tak jako jeho asi tri, ctyri roky stary dopiso-text ohledne dotaci divadel. :) A na zaver, Skyrim nehraju momentalne z jednoho prosteho duvodu - Batman strikes back :)
  • A kdo hry kupuje na zaklade recenzi, tak musi byt chytrejsi, jinak si muze nadavat jen sobe. Za prve si precti recenzi vic, nez si hru koupis. U nas mame games hrej doupe bonusweb, kdyz se ti nelibi eurogamer a stovky dalsich webu v zahranici. Muzes se take podivat na gameplay na youtube, precist si neco z diskusi, tech moznosti je nespocet. Ze si clovek precte jednu recenzi a na zaklade ji si hru koupi, promin, ale to uz mi prijde jako jeho chyba.
  • To by byla nadhera, kdyby recenze ovlivnovaly tisice lidi, a ty tisice lidi tady u nas v CR kupovali hry. Z pozice pracovnika v hernim prumyslu muzu rict, ze by to byla pohadka :))
  • Protože umí počítat... něco se jim vyplatí lokalizovat a něco ne.
  • s kritickym pohledem ktery je v mnoha bodech naprosty nesmysl :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit