Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3438 příspěvků
-
S tím Falloutem souhlasim. Humor a skvělé postavy TES nikdy nemělo
-
Asi nejlepší článek o hrách, jaký jsem kdy četl... dlouho jsem se takhle nenasmál xD a to je to všechno docela dost smutné psaní....
-
Co ? Víč co znamená zkratka RPG ? Interakce s ostatními je tam základ všeho. Jestli pod tím vidíš jen vylepšování vlastností a harampádí postavy a kilni co se pohne ... běž hrát jednoduché stupidní FPS. Tam se dnes už taky skilluje a vylepšuje zbroj. A nenič nám RPG. Víc takových co budou chtít jednodušší RPG a ti kr*teni vydavatelé se toho chytí a budou to tak dělat.
-
Myslím, že jediné čo brzdí vývojárov je len ich fantázia a rozpočet.
-
A ktery freeform RPG je lepsi nez Skyrim?
-
No tak zase pomalu o tom D3. Ještě skoro nic nevíme jediné co víme je že se zase zjednodušuje :) Ano je překopané ale to Skyrim vlastně taky:)
Lepší přiklad by byl na Falloutu 1 a 2. Jsou to v podstatě totožné hry ale proč se asi z dvojky stala legenda?? Ne kvuli tomu že tam nebylo moc inovací ale tím světem a tím humorem a postavama si ziskala nesmrtelnost. -
Škoda jen že je to pravda, hlavně od půlky =(
Ale i tak mě to baví =D -
spis je to fuk kazdemu kdo ma mozek (nebo vi aspon minimum o 3D modelovani) ze zvednout narocnost sceny o milion procent tim ze budes modelovat 3D plasticke listky a vetvicky coz neskutecne znasobi pocet polygonu, u veci kterou pak bude zkoumat 1% nejakych rypalu a zbytku je to stejne fuk a budes kvuli tomu muset omezit jine, dulezitejsi veci ve hre, fakt dava smysl. zamysli se v kolika hrach jsi uz ty full 3D listky i s vetvickami videl a proc to tak asi je :)
-
Já například nejsem FANboy, minulé díly neznám, takže jsem netušil nic o obecně známých problémech trvající roky. Taky mně nenapadlo, že chvalozpěv na "mnohem lepší než ostatní" znamená srovnávání jen s předešlými TES výtvory.
-
Gameplay na YT je dost nanic, priblíží to někomu, kdo vůbec netuší vocogo. Humus obraz člověk přikládá na vrub YT. Z toho co tam proběhne, nepoznáš bugy v AI a fyzice (protože se předvádí ty dobré věci). Před vydáním hry se ukauje jen to dobré. Videa typu trampolína od trolla jsou k dispozici až od uzivatelů. V době, kdy nahypovaná masa už má krabice dávno doma. Jeden z důvodů, proč se tak zuby nehty bráni vydat demo. Lidi by totiž ještě před koupí poznali, že to za ty prachy nestojí.
-
RPG král roku je Dark Souls a na PC Withcher 2.
-
Tak to si vybral dobrý příklady. Jestli si nevsim tak Diablo 3 je plný inovací. Překopaný systém perků či healování, mrtě nových skillů. V TES vylepší málo co. Grafika je až na pár efektů sto let za opicema. AI stálo od jakživa za prd a skyrim to taky nezměnil.
-
PC verzi hry se prodava mene celkove ve svete. U nas je tomu naopak, PC tu s prehledem vladne.
-
Kupuji, ha ha *15*
-
Nebylo mi odpovězeno tak se zkusim zeptat ještě jednou:) Myslím že na tohle měl v konci odpovědět i Dan.
Ale stale by mne zajimalo proč proč proč si to tedy kupujete?? Tyhle problemy jsou v podstatě obecně zname několik roku.
Na jednu stranu mluvite jak z nas dělaji stado ovcí ale vy jste pak ty největší ovce které řvou ale přesto kupují. Je to stejné jako u potravin. Dokud budeme kupovat ty zbytky z evropy tak nam je sem pořad budou vozit!!!!
Když už tak za svyma nazorama by měli být i činy. -
Ne jednu recenzi. Přehnaná chvála se pěla defakto všude .. Příště si dám majzla a nebudu ani číst kladné recenze od někoho, kdo to uvede "vždycky jsem miloval TES" .. *1*
-
Teď tomu nějak nerozumím. PC verze se prodává MÉNĚ (kvůli pirátství prý) a přesto se do ní udělá čeština .. místo aby se udělala do konzolové verze, které se prodá 3x tolik ? To je nějak na hlavu postavené. Takže vydavatel je pěknej bussines zmetek, kterej dá češtinu do PC aby to koupilo víc lidí a na konzole se vykašle, oni to stejnak koupí tak jako tak ? WTF ?!?!
-
ma pravdu tak ve tretine veci (jako treba ze hospody vypadaji vsechny stejne), tak tretina jsou veci ciste subjektivni (jako treba oskliva mapa - pro me ma skyrim snad nejhezci mapu z open world her co jsem kdy videl, nepamatuji si kde jinde ve hre bych chodil pesky jen abych se mohl kochat a kazdych deset minut se zastavil nad nejakou scenerii s hlasitym "och, to je ale nadhera", to co napsal je urazka lidem co tu mapu delali) zbytek jsou nesmysly
-
Zkusil ses někdy podívat na strom, když jdeš zrovna kolem ? Jak ty větve z papíru které vidíš z boku jsou jasně list papíru s tloušťkou NULA ? Na dálku .. jsou koukatelné. Protože i při ohledu na dálku znám pár starších RPG, kde stromy vypadají lépe. Na blízko jsou na poblití. Ale komu nevadí, že si hraje na hrdinu mezi papírovými kulisami a ne ve virtuálním světě, tomu to bude asi fuk.
-
To tenhle Vavroch zacal bruslit po celkem tenkem lede, vzhledem k tomu ze sam dela do game designu, ja jasne ze se u jeho pristi hry bude mit vsechny veci ktere tady kritizuje (a spoustu tech co kritizoval v brecicich blabolech na poslednich strankach levelu) pekne na taliri. Bud je to naprosty ignorant, nebo ma tak nabubrele ego ze si opravdu mysli ze sam dokaze vytvorit dokonalou hur, tudiz ma pravo na takovehle kecy, bud jak bud jsem na to opravud hodne zvedavy :)