Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3437 příspěvků
-
Tak musím vám říct, že tato diskuze předčila mé veškeré očekávání.
Bude nějaký reakční článek od Dana Vávry, nebo ne? -
Trochu zbytečný článek nulové kvality a obsahu, který je zveřejněn jenom proto, že jej napsal jistý Vávra. Že vycházejí ročně hry, které dostávají vysoká i maximální hodnocení, a to i přesto, že jsou objektivně vzato "nedokonalé", to autorovi zřejmě nevadí. Vadí mu to pouze do té doby, dokud hra, která se jemu osobně nelíbí, dostane maximální hodnocení. V opačném případě je vše v pořádku. Povrchní a hloupé. *12*
-
Ehm ehm..... Dochazí mu že vykradat mužete i kapsy ????
-
no a mne teď stačí jeden proč nesnáším D.V. *1*
-
-
Copak? Sundal ti růžové brejličky? *1*
-
-
69. ...Nebylo by hezké, kdyby u motyčky bylo napsané, že s ní jde těžit ruda v dolech a člověk s sebou nemusel tahat tunu odpadu jen proto, ...
TOHLE MĚ POLOŽILO... MOTYČKA? DĚLAL JSI NĚKDY RUKAMA? BYL JSI NĚKDY VENKU V REÁLNÉM ŽIVOTĚ? TO JE KRUMPÁČ!!!!! -
tohle je to nejlepsi co jsem kdy cetl...so much TRUE! *14*
-
A mafie II není idealní má bugy .. nasel sem sice jeden ale bude jich i víc! *8* *9*
-
Takovéhle články jsou v podstatě reklamou, protože se najde hodně lidí jako já,co na to klikli, čím více kliků od naštvaných userů tím lépe, takže to se games.cz podle mě dost povedlo jako marketingový tah. Co se týká obsahu článku, tak to je klasická vávrovina - na všechno nadávat, stěžovat si..já se ptám - tak proč to hrajete,když je to tak nedodělané a zabugované?
-
No tak ste se zase zviditelnil kdyz to nejde hrou tak to jde tim ze budete pomlouvat jiny hry no kdo neumi ten cumi :) jste opravdu ubozak pane vavra
-
-
Ubožák je bohužel zcela na místě.
-
-
ubozaci jste vy dva
-
-
Zatím co ty jsi Gay aha *1*
-
-
-
-
Nevím, jestli to tady ještě neni, ale 1400 příspěvků to je nový rekord tiscali ne? *1*
-
-
Zatím ne, recenze Skyrim má přes 1500
-
Ahá, tak proto to ten pan Vávra napsal a chlapci zveřejnili. Ono šlo o rekord v počtu příspěvků v diskuzi. Tak to jó. A já si hned řikal, že to by přece soudnej člověk nemoh myslet vážně.... *1* *1* *1*
-
To si piš, bro! *5*
-
-
Jo jo, článek účel splnil (a to i přes to že od hraní asi nikoho neodradí) *2*
-
-