Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hmm, za hodinku tu mame bratru 120 prispevku ... toto jede, panecku ...
    • Problem officer?
  • super je rozebihající se zvěř. První srnka hodi 3 -5 metrů drift a můžem běžet dál :-D
    • Asharak
      naopak the worst je slepice, o kterou si zlomím nohu. Asi na ně začnu používat Thu'um :|
      • Asharak
        Nelíbí? No dobře, tak jen mezerník. Nemám zapotřebí dostat se do sporu s ochránci zvířat *10*
  • Z veľkej časti s ním súhlasím.
  • uzivatel1982
    Taky si přidám přispěvěk ať se splní to o co se snažil(kolik je rekord v počtu komentařu na games?). Protože jako konstruktivní kritiku to neberu a jako vtip taky ne. Některý z udávaných problémů, tam jsou, ale dost z nich jsou něco jako.., že upíři se neuměj měnit v netopýry(nejsou neviditelny a neuměj hráče ovládat myšlenkama) a nejdou zabít jen křizem do srdce, nebo že by neměla postava uníst 50lektvarů, nebo že při střelbě z luku není brána v potaz rychlost větru a že když sebereš nějakej použitej, tak že není zhoršená jeho kvalita.., že si nemůže hráč zvolit aby měl meč na zadech a dýku v botě, apod......tudiž spiš přání, než kritika. Taky bych jich našel hodně, ale to, že mi je Skyrim nesplnil z něj nedělá špatnou hru. To, že něco není dle vávry není chyba, ale vlastnost. A co se týče chyb, který jsou očividný, tak je aspon nemusí rozepisovat mezi x bodů a některýsi vyloženě vytvářet svojí hračskou neshopností nebo leností.
    • další věc je ta, že lidi ty herní nedokonalosti a stylizace baví, nemyslim uplně trapný bugy, nejhorší bug je samozřejmě zásek, když hra padá, jo, detajly jsou hrozně důležitý, to je jasný, těch nedostatků by moh na Skyrimu Vávra najít klidně 3x tolik...pak už by to byly děsný marginálie, to je tak do nějakejch fan videokompilací....ale ty podstatný věci jsou prostě naprosto evidentní a hra díky nim stopro zábavná fakt neni...fakt ne....ani nápad......
      • uzivatel1982
        Uz podle počtu negativních reakcí proti kritice hry, to s tou zábavností asi nebude tak hrozný. Kdo by se pral za něco co ho nebaví? A co se týče bugů bořící hratelnost. Mně třeba za 50h co mám odehranejch zatím hra nespadla a až na jednu vynucenou F9(po loadu vse ok) jsem moh všechny questy, co jsem potkal, v klidu dojet. A ty evidentní věci....inventář se mi používá líp než v Oblivionu, i když pjet odý na něj nejde. Koně jsou na dvě věci, resp. na jednu...hodit je z utesu. Dungeony jsou podle jedný sablony, ale v tolika ruzných podobách, že to zamrzí, ale hratelnost to ve výsledku taky nekazí (i kdyz bych přivítal si pořádně zabloudit a řešit až adventurní záseky). Co se týče AI, tak to není, tak dramatický jak to vylíčil Dan...,ale jsem lučistník, tak jí dostávám do jinych situací. Ai spolubojovníků stojí za starou belu, ale zažil jsem s ní i pár vyloženě super situací. Ostatně o situacích je Skyrim hodně...a ty dokáže nabídnout naprosto dokonalý.
  • 38. Bethesda se sice může ohánět tím, že vytváří fantasy svět, kde si může dělat co chce, ale mě opravdu nepřijde hezké, když se vezme vikingský longhouse z devátého století, obežene se secesním plotem z devatenáctého století a dovnitř se naplácá jakási absurdní směs baroka, betonu a starého Říma............ = smrtelný hriech, bodaj by designerom nechty na penisoch narastli, co tam ma co hladat severska mytologia?? Odinstalujem a pre istotu formatujem hd,
    toto sa uz naozaj neda. prechadzam n a tvrde drogy.
    Ďakujem D.V. ze mi otvoril oči.
    • :D :D :D ludia bežte sa obesiť kvoli hrám :D, keby aspon raz premyslíš čo si napísal a potom stlačíš enter , nebol by tvoj príspevok. ( V cyrodile je rimska kultura trosku znacna kukni napr imperial armor a solitude, v oblivione kukni, v morrowinde.....A vobec v kope hrách nemáš ani architektúru reálnu táto ešte ako tak s prižmureným okom...
      • ...to akoze sarkazmus, .... pockaj premyslam.................ENTER.
  • pravda pravda, taky hraju taky mne to bavi, ale drtiva vetsina tech bodu je pravda a duvod proc si hra nezaslouzi vsude max hodnoceni
    • ta hra ma maximalni hodnoceni protoze vsichni lidi co znam ji hrajou a bavej se hrozne moc. ano kritizovat se da vse. Vavra by se mel sebrat prestat brecet a zacit zase pracovat prestoze ho budget minule dohnal do role uplneho silence :D
  • V Bethesdě nemají čas na vylepšování, místo toho zlepšují svůj originálně univerzální ANTIHATER, který maže vše co by se Bethesdě nemuselo líbit, ale asi tam mají mezeru, když tu je tento výstižný článek, ve kterém je úplně to samé co si myslím já.
    My máme ANTIVIRUS
    Bethesda má ANTIVIRUS A ANTIHATER (pšššš to je tajemství)
  • Clanek je psan zbytecne utocne, ale s vetsinou co rika souhlasim. Na internetu je tolik opevnych recenzi, ktere nesetri chvalou a nejak se nezminuje o design i klasickych chybach.

Me nejvic stval nudnej bojovej system. Chybela mu ta strategicnost a napeti, jake si clovek uziva v Dark Souls. Nakonec jsem skoncil u metani kouzel s obcasnym machanim mece. Destruction kouzla jsou jedno jako druhe, jenom s jinou animaci.
    Questy jsou casem nudne a stereotipni (variace na jdi tam, vybij dungeon / oblast, dones predmet).

Levelovani je chaoticke a casem jsem mel pocit ze nema az takovej vyznam. Mnohem vic se mi libi stat based leveling ... clovek se pak aspon tesi ze az teda zvedne silu na 20, tak bude moct konecne rubat zelezem co nasel tam a tam. Tady se prubezne zvedaj statistiky, ktere nemaj primou navaznost na vasi vybavu a slouzi jenom k ceste za perkama.

Debilnost NPC, neprehlednej inventar, cutsceny v enginu nemaj naboj a casto do nich kecaji kolemjdouci. Zadna animace obliceju, mizerne animace postavy jako takove. atd.

Urcite to neni spatna hra, prvnich 20 hodin mne bavila. Ale mohla byt mnohem mnohem lepsi. Prijde mi ze ty herni mechanismy a soubojovy system jsou nedotazene / nedomyslene. Skoda, potencial tam je. Tak snad v dalsim dilu :).
  • Je fajn, ze tady daji prostor i takovym clankum, ale jeste lepsi by byly objektivni recenze na 10 z 10ti ta hra nema ani nahodou.
  • No chápu že se mu vše líbit nemusí, mě samotnýmu vadí hlavně to jak se Bethesdáckej engine štěká s moji grafickou kartou a už od Morrowindu má stabilitu Fukušimi, ale to se dá minimalizovat různejma nastaveníma .ini a patchema, popř stálého mačkání F5. V mnoha bodech nevim nač si stžuje, v mnoha bodech je to jen jeho lenostp odívat se na Nexus, kde už ted, před vydáním Creation setu existuje hafo plugů, co např měněj to herní menu ( připravuje se i plug na menu ala Morrowind ), spomalujou to raketový skillování, vyepšujou grafiku pro PC ( Vurtova práce je prostě už od Morrowinda naprostá lahůdka :-) ), a tak dále a tak dále. A to je 2 týdny po vydání. Ani, beteshda snad nikdy nevydala TES " plně dodělaný ", ale od toho je ten editor se kterým se dá dělat věe co ve hře je, a kdo s ním opravdu umí i dost věcí co tam ani nejsou a pomocí něho ty funkce vytvoří ( vspomeňme na módy pro 3, jako jsou crafting, water life, ultimate galeon, where are all birds going, vurtovy retextury atd ), a to je hra 10 let stará, a co se s ní dalo udělat, jsem zvědavej kde bude za půl roku Skyrim, TES si každej kdo má buď chuť modovat, nebo neni línej si mód co mu vyhovuje najít může změnit jak chce, a proto ať dou lidi jako tedle co psali tedle článek do řitě, a když se jim to nelíbí, ať hrajou zrůdnosti typu WOW. HOWGH *16*
    • Jedna věc je to, že se o hru postará komunita, a druhá věc že ta hra vyjde skvělá. Už vidím jak lidi co jsou rádi že hru nainstalují pofičí na skyrimnexus a stáhnou si vylepšení. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit