Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3437 příspěvků
-
Ano ano,konečně někdo normální,taky nechápu jak každý může šílet z 6 let starého lehce upraveného Oblivionu,tohle je práce za ŠEST let ? tak to si strčte do pr***
-
Prostě se musi vyjit do ulic a zacit demonstrovat za to aby se Bethesda nechovala jako každá jiná velká společnost
Jen Dane aby si tě Bethesda jednou nekoupila :) -
-
Potom by to Howard "koupil" od Vávry.
-
-
Jinak jelikož jsem schopný zkritizovat cizí hru, jsem schopný kritiky i na svoje výtvory a v porovnání se Skyrimem je Mafie 2 obrovská sračkaa a lituju všech, co si jí nevědomky jaká je to sračkaa koupily. I když je Skyrim taky sračkaa rozhodně koupí neprohloupíte tak jako u Mafie 2. Pro smích jsou mi ale lidé, co si koupily ještě ty debilní rádoby DLC, i když věděli jaká je to sračkaa.
-
-
Měl jsi dneska problém se svou stolicí? Já jen, že stále používáš slovo sračkaa. Radši zajdi k lékaři ať se může na tvůj střevní problém podívat!
-
S pozdravem Dan Vávra
-
-
SRY ale toto je strašný fail *1*
-
-
-
Ten článek je naprosto neprofesionální a spoust věcí je uvedena naprosto nepravdivě. Pří čtení jsem častokrát přemýšlel o tom zda autor článku hru vůbec hrál. No prostě katastrofa.
"...tak ovce to budou obhajovat do nekonečna. Na všechno mají ovečky odpovědi..."
Stejně tak může "ovečka" říct že takovíto rádoby "kritik" si na každé hře něco najde.
Slyšel jsem že autor článku pracuje na vlastní hře. Až hra vyjde vůbec nebude problém si ji zahrát, a pak na internet o ní napsat sto záporů. Případně si stejně jako autor článku něco vymyslet a dělat úplného dementa který se v ničem nevyzná ("Nevyznám se v inv. přestože to tam je všechno popsané." apod....). -
-
chlape přečti si datum vydání toho článku :D...tvůj Skyrim je momentálně opatchovanej a namodovanej jak ho.ado :D
-
-
Ano pravda... nicméně když sem si to sám chtěl ověřit tak jsem si pustil starou verzi (jednu z prvních), která není aktualizována protože je odněkud nelegálně stažená. A stále tam bylo dost věcí které jsou v rozporu s tím co vávra napsal. (Hru mám i koupenou ale rád si hru nejdřív zkusím abych měl jistotu že to není ztráta peněz.)
-
-
Hele... napište mi někdo, co se vám tak nelíbí na mém komentáři. Jen z mínusek nepoznám která část přesně.
-
-
Zadna, tak si zvykej! *15*
-
-
Hm? Jak přesně to myslíš? :)
-
-
Tak jak jsem to napsal a to bud rad, ze se sem nenahrnou umelci co pak rozebiraji "osobni dilemata". *4* Radsi minusy ne. Nez HOAX.
-
-
:D Jediné dilema které někdy mám je když mi nejde internet... Naštěstí mám v záloze literaturu. :D
-
-
-
-
-
Aaa... pozor! Už mi tady naskakují mínusy. To až tak lidem vadí to, že jsem napdal pravdu o článku jejich oblíbence? Moc mě zajímá jak bude vypadat jeho hra. Až vyjde tak o ní taky napíšu totálně nesmyslný článek plný čistě suběktivních názorů.
-
-
To klidně můžeš. Jen nevím kolik lidí ten tvůj článek bude zajímat. *7*
-
-
No jo vlastně to je pravda... :D Já za sebou nemám takových lidí co mi žerou každý slovo... :D
-
-
-
-
Pro všechny, kdo chtějí získat další důvod, proč mě obdivovat či nenávidět, nalistujte si 5. - 6. stránku od začátku diskuze, kde jsem publikoval naprosto objektivní rozbor této hry.. *5*
-
-
Nechceš si zaplatiť tu na games rovno reklamný banner alebo 5 sekúnd zábery na tvoje nahé telo potrené olejom pred začiatkom každého videa miesto reklami na preventan ?
-
-
Chtělo by to znovuzřídit tu běhavou reklamu v adresovém řádku prohlížeče. *5*
-
-
-
100+ chyb... ale řeknu to takhle: VŠECHNO tohle zkousnu spíš, než jeden bug, co mi zabrání dohrát quest, nebo dokonce celou hru (což se mi stalo třeba ve Far Cry 2).
-
-
Nebylo to v ty zatoce na lodi, jak se ten trouba s kterym se melo promluvit propadl nekam o palubu niz? To se stalo me, a presne taky sem to uz nemoh dohrat, coz me nastvalo. O to vic, ze jinak se mi FC2 libilo.
-
-
Tak jedem, ještě 107, at uz muzu jit zas hrát. BIGBIGFAN :)
-
-
Dochází keci :)
-
-
ehm kecy
-
-
-
Absolutní souhlas, na to kolik maji cash to pekne odflakli! A lituju opravdu konzolisty. Bez upravy .ini souboru a modu VELMI odpudive!!! Fuj, stydte se! A to Elder Scrolls zboznuji
-
-
fuj stydte se a TO Elder Scrolls nezboznuji
-
-
Takhle dopadne každý fanboy Skyrimu po přečtení Danova článku *1*
http://fotokristall.narod.ru/mov0001.swf -
-
koko*e
-
-
Je s až s podivem, že internetový magazín, který má speciál o této hře a který nechal dát tomuto RPG nejvyšší ohodnocení, vydá i takto kritický článek. Samozřejmě, že je to dobře, protože je potřeba se dívat na každou minci z obou stran. Možná, že by to prospělo každé další recenzi. Takové velké shodnocení, proč hrát a proč si nezahrát, ten anebo ten právě vycházející titul. Možná by to oživilo vydávané recenze, aby se z nich nestali pouhé kopie se zavěrečným neslaným a nemastným všeschrunujícím hodnocením...
Zkusme se hodnotit stejně... Pepíček je 100% muž, ale má velké obočí, proto mu udělíme výslednou známku 99, to za to obočí... Škoda, že se hodnocení dnešních her se zkrátilo jen na to nejnutnější, nejdnodušší a strohé celkové vyhodnocení, protože dnešní doba si to žáda a je to prostě IN (na sr... není čas)...
Ale zpět ke skutečnému komentáři a k tématu. S recenzí a i s kritikou, lze v některých bodech či odstavcích souhlasit, ale u některých bych autorům článku doporučoval několikrát si ověřit to co píšou a pak to teprve finálně zobrazit... A to především platí u tohoto článku. Je téměř neuvěřitelné, že pan Bárta u Skyrimu strávil více jak 40 hodin času, když přichází nakonec s takto kritickým komentářem. Viz. body 10, 12 (mnohem menší statistiky poskytují některé sportovní hry), 16, 20 (obvzláště přirovnání v závorkách na konci... Takže vlastně jabko je to samé co hruška, obé je ovoce), 33, 34, 114 (nemám XBOX, a i kdybych ho měl tak bych to hrál stejně jen na PC, protože vím, že se málo čím šetří a že existuje spoustu modifikací, např. na stránkách skyrimnexus.com),... (body k invetáři bych shrnul do jednoho bodu, stejně je to o jednom a tom samém, že je pro někoho prostě nepoužitelný, i když mě vůbec nevadí...), apod...
Už jsem si zvykl, že se na oficiálních removaných webech objevuje v článcích na prvních stranách spoustu překlepů a chyb, které by měl někdo překontrolovat před jeho samotným vydáním, ale na to není čas ani nejsou přece lidi. No, a také jsme si zvykl na košatou, peprnou a rádoby zajímavou češtinu, se spoustou cizojazyčných spojení s různými větnými i slovními obraty... Recenze je dobře napsaná, kdežto kritika byla psaná nejspíš na rychlo a ještě k tomu v afektu... Četl jsem i jiné články od pana Vávry, ale rozhodně se jednalo o lepší počtení...
A tak na závěr... Raději bych od pana Bárty viděl novou a pořádnou Mafii než tyto články (a nemluvě o promarněných šancích na jiných titulech). Ty ať klidně přenechá nějakým jiným pisálkům...