Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 100+ důvodů, proč nečtu články Dana Vávry

1. čeština
    2. čeština
    3. čeština
    4. čeština
    5. čeština
    6. čeština

Zbytek se dá snad lehko odvodit...
    • Trol.diskuzni
      ?
      • Chápu, že 90% toho "článku" bylo psáno v afektu, ale jestli je jednou někdo za něco placenej, tak bych očekával, že to bude mít lepší formu. Připadal jsem si, že čtu blog náctiletýho nerda, ne profesionálního redaktora.
  • Masa-san
    Omlouvám se za double post
    EDIT.Hey hey, nechte si ty mínusky, omylem jsem double postnul, ale nejde to smazat tak to prostě přeskočte *16*
  • Vavra dela jako by Mafie byla bez bugu ale v prvnim dile jich bylo taky plno a v druhem jsou taky proste dokonala hra bez chyby snad ani neexistuje.
    • smejki
      "Vavra dela jako by Mafie byla bez bugu"

Kde?
      • Nestalo se ti nikdy, že padouši zaseklá někde za rohem prostě jen běželi do stěny, řvali teď chcíp**š ? Mě jo a ne jednou :-) a to neni RPG a chování dost postav je čistě nascriptovaný, což by u hry velikosti Skyrimu scriptovali tak do roku 2050.
        • musim priznat, ze tohle se mi po sto hodinach hrani nestalo ani jednou (pc verze). nic to nemeni na tom, ze hra ma bugu kopec...
        • smejki
          Kde dělá, jako by byla bez bugů? (!).... *7*
          nah, to je zas diskuse...
    • ale de o to, ze oni je neustale opakuji jiz po nekolikate
  • Hral jsem Arenu (nedohral kvuli bugu ve hre) a Morrowind (dohral nanestesti), oboji to byly zabugovane srack*. Rikal jsem si, ze vyzkousit Tes5, tak abych mel pokryte licha cisla v serii. No radsi se tomu vyhnu a koupim si Deux Ex 3.

Jinak souhlas Bethesda nedokazala nikdy vydat neco, kde by hraci nebyli betatesteri a ono, jak je videt to nikomu nevadi - no neni to bozi ;)?
  • Je to nafoukany deb*l myslim ze v dnesni dobe muzem jen dekovat za takovou hru
    • Plne souhlasim. Co vlastne dokazal? Nedokazal skoro nic a vetsinu casu jen blbe zvani. Vetsinu takovych chyb muze najit v kazde hre. A jestli "pan" Vavra hledal wc uvnitr stredovekych budov ve fantasy hre tak vazne premyslim o jeho zdravi.
      • naznacujes ze je to pani? :D
  • Já se nebudu rozčilovat, ale člověka, který stvořil paskvil jménem Mafie 2, nemůžete brát vážně, ne? Skyrim není bez chyby, to je pravda, ale i tak je to skvělá hra. Posílám pozdrav panu Vávrovi. Kdyby chtěl, může si koupit DLC k mýmu názoru.
    • ale kdyby vynesl Skyrim do nebes, tak by jsi ho vážne bral co?

btw koho chceš brát vážně? fanboye se základkou?
      • Skola neni patent na rozum, tak pozor. Kor ne v dnesni dobe, kdy se vysokoskolsky titul dava kazdemu noumovi.
        • tím hůř pro ty "intelignety", kteří ho ještě nemaj, když ho má každý ňouma
        • no možná v Plzni, některý z nás docela dost makaj, ti povim:)
          • To mi neříkej, jsem si to zažil na vlastní kůži a právě proto můžu tvrdit, že titul dostal kdejaký ňouma.
    • Takže kdo neoslavuje hru je hned ubožák a další? Zajímavé, jako u komoušů, jenom ten jejich názor byl ten správný a nikdo jiný nesměl mít jiný než oni:)
  • 100% suhlas... velmi dobry clanok
  • Trol.diskuzni
    Pro všechny, kdo chtějí získat další důvod, proč mě obdivovat či nenávidět, nalistujte si pátou stránku od začátku diskuze, kde jsem publikoval naprosto objektivní rozbor této hry. *5*
    • Hele, až ti skončí zkouškové a budeš mít víc času, tak Skyrimu dej jen o trochu víc trpělivosti, než jsi mu dal poprvé a uvidíš, že se to prostě dobře hraje, bez ohledu na všechny výtky. Jakkoliv se s většinou z nich nedá nesouhlasit.... *3*
  • Trol.diskuzni
    Tak, 700 příspěvků za prvních pár hodin je velmi kvalitní výsledek, takže já se pro dnes loučím...Diskuzi zdar! *5*
  • Malleth
    Doufám že Dan nekoukal na VGA...
    • Urcite to sledoval a ted sepisuje clanek 100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší VGA.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit