Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • VÁVRA JE IDIOTSKEJ DEBIL,KTEREJ SI MYSLÍ BŮH VÍ CO!!!!

Je to blbec. *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • Někdo se ptal po modifikacích, takže pro všechny - nejlepší zdroj:

http://www.skyrimnexus.com/
  • Někdo si krabici nekoupí když se mu hra nelíbí, no a někdo se vyzvrací na web. Bylo by fajn kdyby příště pisatel svou potřebu vykonal někde jinde. Článek je to o ničem, bohužel ani vtipný ani objektivní.
  • Nakej moder mu ty hajzliky beztak dodela... at si to pak potaha, ja to nechci ;)
  • Ještě dodám, že ukazatel účinku kouzla je v pravé části obrazovky.
  • presne tak. tahle hra si 10/10 rozhodne nezaslouzi. podobne hodnoceni jsou bud zaplacene nebo jsou recenzanti uplne slepi
    • Ocelot23
      Měl by sis uvědomit, že každý má rád něco jiného...Já bych dal např. F.E.A.R.u 10, všem Assassinům 10, ale Crysis 7, Call of Duty 2 bych dal 6 ale Modern Warfare 8....zjisti si co je to recenze
      • zjisti si, co je desítková hra
    • A nebo se jim hra libila... Ne, pockat, to prece nejde, neni mozny...
      • mě se taky líbila, Danovy taky, ale to nezenamená, že tomu musím napařit deset
      • ta hra ma tolik nedodelku, bugu a nesmyslu, ze ANO - to proste neni mozne
        • Podle me ma Skyrim hned po vydani nejmin bugu ze vsech Elder Scrolls, ktery kdy byly vydany.
          • Tak to je opravdu výhra - 100 bugů versus 99
          • Myslim tez ostatni Elder Scrolls ve srovnani, jak vypadaly bez patchu po vydani....
  • Škoda jen že je to pravda, hlavně od půlky =(
    Ale i tak mě to baví =D
  • Naprostý souhlas s článkem......to kouzlo kdy se mastil Daggerfall na 486 nebo AMD K6 se už asi nevrátí :)
    • No svatá pravda! Me prijde ta debilita okolí už moc a ani uz nemam zajem jim to vysvetlovat, proc melou nesmysly. Takže nasrati :) pařte si co chcete, Skyrim je Rihanna a Britney, Daggerfall je Metallica a Prodigy, DIE!
    • No jo, Daggerfall vůbec nebyl zabugovaný.......
      • a to se tu celou dobu resi, ze se za ty roky nic nezmenilo
        • O to víc by zákazníci mohli vědět, že Bethesda radši vydá hru dřív než aby strávili další měsíce betatestováním. Mě tenhle přístup vyhovuje. Komu ne, tak může nechat lidi jako mě udělat ten pořádný betatest a počkat si na patche dokud mu to nebude vyhovovat. Když to někomu nebude ani tak vyhovovat, tak si dotyčnou hru nemusí přeci kupovat a tím ukázat svůj nesouhlas, ne? A tím nemyslím stáhnout a hrát si 100 hodin, pak říct, že to vlastně je blbost.

TES série bývala označována jako "offline MMORPG". Tak jí holt provází stejné porodní bolesti.
  • Souhlasim s autorem. Pro mě je to jen Fallout v jiným kabátě.
  • Jako vážně? Prostě jenom další kreté*. Je to super hra a jestli jsi sem napsal spoustu věcí co se ti nelíbí, měl by sem taky někdo vypsat taky ty kladný stránky hry, kterých má hra o hodně víc.
    • Ten krete…n napsal mafii, cos napsal ty idiote?
      • Mafie II stala za ho*no. Tady vavra by se mnel nejdriv zamist pred vlastním prahem!
        • Od Mafie odešel protože mu diktovaly podminky. Kdyby na to byl sam tak ta hra je bez datadisku a mnohem lepsi
    • Naprosto souhlasim....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit