Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V těchto 116-ti bodech jsem našel asi pět, které stojí za zmínku. Hnidopišství?
  • Svatá pravda. *16*
  • Bulvár jak prase, touha po senzaci, přeplněné diskusní fórum. Na chvíli to návštěvnost zvedne. Podobné články by si však autoři měli nechat na své blogy, které navšťěvují lidé stojící o jejich názory. Pan Vávra jen dokazuje, že mele z posledního, má-li potřebu takto na sebe upozorňovat. Nebo šlo možná pouze o "využití" zbytku zvučnosti jeho jména.

Ve Skyrimu jsou bugy . . . podobná novinka jako že "nebe je modré". Ano jsou tam, no a, kde nejsou ? Přesto se jedná o jednu z nejlepších her poslední let. Tak proč se na jejím úspěchu trochu kontroverzně nepřiživit... Ale mohlo to jít imho trochu objektivněji (až příliš často se v textu objevují chyby vycucané z prstu či takové na straně hráče (peněz je ve hře spíše silný přebytek, aktuálně používaný zakoupený kůň neodchází atd).
    • "Ve Skyrimu jsou bugy . . . podobná novinka jako že "nebe je modré". Ano jsou tam, no a, kde nejsou ?"

Redakce Games, "Jak hodnotíme:"
      10 - Excelentní

Nejvyšší hodnocení udílíme zřídka a pouze hrám, které v době svého vydání jasně vyčnívají nad ostatními. Posouvají hranice obecné představy o dokonalosti ve svém žánru i v obecném slova smyslu. U takových her je velmi pravděpodobné, že se o nich bude dlouho hovořit, dostanou se do pomyslné síně slávy a budou dávány za pozitivní příklad kvality i v době, kdy už budou technologicky a ideově dávno zastaralé.
      • Textový popisek dle mého odpovídá. Co se týče číselného hodnocení - nic není dokonalé a ani nebude. Skyrim má své chyby, některé věci by šly udělát lépe. Ale jako celek to klidně může být desítka. Nebo 95%. Nebo 90%. Upřímně, myslím si, že je to poměrně jedno (tím tuplem v dnešní době).
      • Hairy_Ass
        Ten popis desítkového hodnocení je jeden velký fail. To o čem se tam píše totiž dokáže posoudit až čas, nikoliv recenzent, který hru (možná) dohrál týden po jejím vydání. *3*
        • Cas to dokaze potvrdit. Jasne pisou "je velmi pravdepodobne" a od toho jsou chlapci herni novinari, aby dali svuj nazor na spalek a hrac nebo cas nebo kdokoliv at si soudi.
  • Shenkster
    Cítím trochu přehnaný negativismus...něco autor zveličuje a mám pocit že někde ani pořádně neví jestli to vážně je pravda...Mě Skyrim baví, na grafice si nepotrpím. Stačí mi to a baví mě to. Jestli chce někdu uber super grafiku tak si zahrajte Crysis ten je taky open-world...a už je i na konzole ;)
    • Open world a Crysis? A ještě si kliknout na vlastní doporučení:-D
    • Víš vůbec co pojem open-world znamená? Crysis se tam rozhodně neřadí!
  • Danieledl
    Hned co jsem viděl 100+ důvodů, tak jsem je ani nečetl.
  • A co na to Lukas grygar se svoji 10? :D
    • Trol.diskuzni
      Ten prohlásil, že "proti gustu žádný dišputát". *5*
      • čo je vpodstate univerzálna pravda , ktorú keby si všetci ľudia uvedomili , internet by bol o mnoho zábavných flame-diskusií chudobnejší *2*
        • Trol.diskuzni
          Tak kdyby tomu nedával 10-ku, ale třeba ohodnotil za 9, myslím si, že by ani žádný článek pana Vávry nevznikl. *3*

Resumé = za vše může pan Grygar! *2*
          • smejki
            dan si rval vlasy na twitteru ještě před grygarovou desítkou
          • Resumé = kvôli grygarovi vznikol podla teba najlepší článok na games , mal by si mu poslať darčekoví košík *1*
            • Trol.diskuzni
              To je fakt, zamyslím se nad tím! *15*
  • Když sme u té kritiky, tak je zvláštní, že dostanete stejnej počet zkušenosti ať už vyrobite koženy rukavice nebo plátovou zbroj....
    • a je zvláštní, že z rukou šlehaj plameny a člověk sám se nepopálí..
      • To je magie, to je zas něco úplně jinýho...
        • aha...
  • Já popravdě příliš nevidím rozdíl mezi RPG hrami tohoto typu. Gothic, Risen, Skyrim... Ty hry jsou si mnohem více podobné než BF a CoD.
    • *1* *1* *1*
    • To bude asi tím, že jsi žádnou ze jmenovaných her vůbec nehrál... Aby jsi mohl porovnávat, musíš všechny jmenované hry hrát. GothicIV je na nic, Risen je slušné, MW3 se drží svých zaběhlých kolejí, BF3 je naproti tomu revolucí alespoň malou co se grafiky týká a Skyrim je naprosto excelentní hra, i přes bugy a malé nedostatky, je to nedostižný titul a to právě svojí herní dobou a zábavou, kterou hra poskytuje.
  • Dámy a pánové,
    Hádat se na internetu je jako závodit na Speciální Olympiádě. I když vyhrajete, pořád jste retardovaní.

(Volně přeloženo z anglického originálu na bash.org)
    • Někomu třeba nejde o výhru ale o tříbení názorů a získání pohledu druhé strany.
  • 117. a najpodstatnejší dôvod - Dan Vávra je hlupák, troll a has-been, ktorého názory nikoho nezaujímajú.
    • Mluvíš o sobě co?
      • Nie, hovorím o trotlovi, ktorý žije zo slávy 10 rokov starej Mafie. Že bola Mafia 2 sra*ka a že Vávrove múdrosti týkajúce sa hier sú preto len prázdnymi žvástami, to Danko nezmení ani 1000 rádobyhustých člonkov. Vieme?
    • A proto je v diskuzi přes 700 příspěvků, což bude asi místní rekord.
      • Trol.diskuzni
        Nejvíc má stále recenze Skyrimu - přes 1050... Ale s takovýmhle tempem ji tahle diskuze snadno překoná už zítra. *4*

Edited: 1059

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit