Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Skyrim je dementní nudná kravina pro brejlatý šprty co si rádí hrajou na čaroděje a ritíře!!!!!
    • A také je oblíbeným terčem pro trollíky co neumějí psát a vyjadřují se na úrovni 10 letého dítěte :) Skyrim si holt najdou všechny skupiny :)
  • Aký názor ma Dán Vávra na Zakliínača 1,2, a Gothic 1,2 to by som bol celkom zvedavý. *8*
    • Zaklínače má oba velmi rád ,Gothic 1,2 nehrál ,ale myslím že kdyby překousl trochu nestandartní ovládání(hlavně u jedničky) tak by se mu to taky mohlo líbit...
      • Trol.diskuzni
        Ovládání u jedničky bylo sice osobité, ale podle mě to mělo své kouzlo - stačilo mi pět minut a první dva ptáci, abych si na něj zvykl :-)
    • Nedělal to on, stojí za prd :)
  • Vávro Vávro, tímto ses totálne zesměšnil. Každá hra má chyby, open world hry nejvíce, s pár bodama s Vámi souhlasim, ale většina jsou vyblité s..ačky po včerejší kocovině. Chci vidět tu vaší hru na které pracujete, až to zase dopadne (Jako většina českýc her) jako propadák, to se po Vás lidi svezou, to si to potom pěkně vyžerete. Takže se při tvorbě snažte, protože pokud to bude takovej odpad na kterej to vypadá, tak bych se bejt Váma někde zakopal a už nevylejzal :).
    • septicflesh
      Pak to bude stejně tak subjektivní názor jako si dovolil Dan Vávra.
  • Heh :D
  • k...ti najdete si holky běžte ven vyberte banku nebo si jen tak zajdete na sluníčko ty vaše kecy tady smrdí jako vaše fusky (rozuměj ponožky lamo),ptz hledáte nesmysly v jinak pro hráče dokonalé hře. Je to pecka navic co na tom nechápete obchodník dá 1/3ceny stejny jak v zastavárně zkuste si real life borci ať víte o čem to je:) mám 28 makám mám se dobře a tes je fakt dobra odreagovačka pokud tam žijete za elfa level bla bla bla sex doopravdy doporučuji:)
  • 33. Oops, ve Skyrimu vlastně žádné záchody nejsou.

Tak to si dělá srandu, ne? To musí kadit i ve Skyrimu?!
    • ja som v jednom dungeone nieco ako provizorne kadibutky nasiel - aj ked to boli iba vedra oddelene nejakymi clonami
    • Kdo chce psa bít...
      • smejki
        tím psem je myšlen Dan? je to legitimní výtka k designu
  • jdu provést The Black Sacrament, pomodlím se k Sithisovi a pan Vávra může očekávat návštěvu z bratstva.. mwhahaha :D
  • Tak pánové 2500 a stačilo ne? Ani Flamewar není vtipná když se to protahuje
  • Ses de*il dane vavro
  • Vetsina tech bodu je pravda a s tim se neda nic delat. Presto se mi tahle hra hraje dobre a bavi me (snad jen lepsiho kone a vic definovatelnych klaves bych opravdu ocenil).
    • Hele, Peregrin, ale nejsem to já!
      Mě se Skyrim líbí, zaráží mě jen, že se ani Vávra, ani řada recenzentů vůbec nepozastavuje nad tím, že ze hry zmizely atributy, což RPG systém značně zjednodušuje, dle mého nežádoucím způsobem. Napříkad to jak někoho mlátíte mečem vůbec nezávisí na síle, protože síla tam není, dokokce se dá říct, že tím pádem maj všichni (muži, ženy, děti) sílu stejnou, vznikaj absurdní situace jako že Lektvar síly zvedne na chvilku jen nosnost a nci jinýho neudělá...
      • Spíš dnes se bere zjednodušování jako běžná věc. Smutné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit