Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trol.diskuzni
    Žádám redakci games.cz, aby si dala na týden voraz, čímž umožní každému návštěvníkovi webu mít dostatek prostoru na přečtení tohoto brilantního pohledu pana Vávry, a následně zformulovat a prezentovat všechny své podnětné myšlenky na této diskuzi. Děkuji. *3*
    • Hairy_Ass
      To jo! *15*
      • Trol.diskuzni
        To by bylo přeci výhodné pro obě strany, ne? Pro návštěvníky i pro redaktory! *3*
  • Naprosto s Danem souhlasim a kdo ne slepý nebo blbý Dan kouká na hry naprosto objektivně a profesionálně sakra ví o čem mluví vždyt mafia je masterpiece:) Nehledě na to že ten článek je neskutečne vtipnej:D RESPECT pane Vávra!!!
    • Ty jsi slepej nebo blbej. Asi jsi nehrál Mafii 2... Skyrim jsem hrál, proto vím, že se většina chyb na PC nevyskytuje vůbec anebo pokud ano, tak mnohem v menší míře. RPG žánr je dominantní na PC platformu a každý kdo to nechce respektovat, tak spláče nad výdělkem.
      • Tak hochu mluvím o mafii jedničce o dvojce nepadlo ani slovo a pokud vim tak mafia 2 byl důvod proč vávra odešel z 2k czech prostě se mu nelíbilo jak je se hrou zacházeno rozumíme? doufám že ano.
        • Taky považuju jedničku za masterpiece, také jsem si Daniela považoval.. Ale když napíše některé totální bludy za účelem zviditelnění se, tak prostě vidím, že ve výsledku to tak skvělý člověk prostě není.

A dvojku jsem zmínil schválně zase já, protože měla bugy, dušovali se, jaký budou brát důraz na detail a skutek utek. Je tam mnoho chyb. Já prostě nechápu jak vývojář Danova formátu může v sobě najít tu drzost a sprostě si některé věci přibarvovat anebo úplně vymýšlet...
      • Souvislost Mafie II a Skyrimu je jaká?
        • Pajmic mluvil o Mafii. A souvislost Mafie 2 se Skyrimem je, že ani druhej díl není bez bugů, prostě každá hra nějáké má.
          • Druhý díl Mafie II je následkem násilného osekávání obsahu takový ... bogovací glitchovací. Taky byly u Mafie II tyto nedodělky zhodnoceny v recenzi a promítnuly se i na číslech (Metacritic). A to je správně, tím víc když s Mafií II už společnost 2K dále nic nedělá.

Skyrim má nadruhou stranu nějaké speciální privilegium produktu, kde se před nedostatky zavírají oči a kdo na neostatky poukáže tak je "slepej nebo blbej"?
            • To "slepej nebo blbej" zmínil ve svém úvodním postu právě Pajamic.

Něříkám že Skyrim není bez chyb. Říkám, že jako RPG má plné právo být s chybami, protože je to zkrátka a dobře obrovitá hra. A díky tomu, jak je obrovská, jakou zábavu nabízí, je možné těch pár bugů prominout... Tento "článek" anebo raději výplod amorálních nesmyslů, je pravdivý tak z jedné desetiny, zbytek si autor nafouknul či rovnou vymyslel. To považuji za drzost nejhlubšího zrna!
    • Trol.diskuzni
      Přesně, Dan Vávra na hrad! *5*
  • Nejvetsi ho*no co jsem kdy cetl. To ma byt ironie? 90% tech sracek jsou lzi a 10% mam pocit ze hraju jinou hru(hraju original pc verzi)
  • Keď sa na to človek pozrie naozaj prísne, tak Dan má v 90 perc. prípadov pravdu. Ja sa hlavne stotožňujem s biednym a nehorázne šablonovitým soundtrackom - prežitok rádoby epických skladieb.

Inak keby sme hodnotili takto prísne hry, ktoré vyšli za posledných 5 rokov, tak len veľmi málo by sa ich prehuplo cez 1/10.

Mňa na Skyrime teší hlavne neotrelá atmosféra. Tá to všetko ťahá.
    A zaujímavá je aj mytológia nordov, kedže je to čistá analógia nacistického nemecka. Zaujímavé je aj to, že sa dá slobodne vybrať na koho stranu sa hráč postaví. Takže za mňa v hre šup do zbrane a vypráskáme tých imperiálov /EU/ z našej domoviny a Skyrim bude opäť len a len pre Nordov.

Inak tiene v hre sú otrasné, to je vážne hanba.
    • MrSanta
      Mrtvej Stormcloak, dobrej Stormcloak.
    • Hairy_Ass
      Jo, a pak přijde Thalmor a Skyrim už nebude pro Nordy, ale jen pro elfy, páč budou Nordi ještě rádi, když jim Thalmor dá loďky, aby mohli doveslovat do Altmory. *15*
      • přesně tak, Nordové bojují sice srdcem ale bez mozku a ze záště (sice jsou nasraní oprávněně ale to na tom ve výsledku nic nemění). PS: reakce na ten příspěvek nahoře... nordové že mají něco společného s nacisty? já myslel že jde o inspiraci ze středověkých skandinávců. ale jestli mi něco z dějepisu uniká tak mě někdo poučte
        • Nacisti vychádzali mimo iného aj zo severských mýtov. Keď hrá človek hru pozorne a venuje sa histórii nemôže si nevšimnúť jasných narážiek. Nielen na nacistov, ale konkrétne aj na Hitlera a na jednej strane oprávnenosť nordských požadaviek, na strane druhej zasa možnosť zneužitia vznešenej idei kultúrnej a etnickej celistvosti, ktorá zaručuje pre niekoho paradoxne veľkú kultúrnu jedinečnosť a pestrosť. Multikulti je úpadok civilizácie a preto nordovia do zbrane. Zvíťazíme mečom a silou a zoberieme si späť to, čo nám patrí, našu zem, našu minulosť a našu budúcnosť.
    • Koupě nabo warez?
  • Kto je to ten Vavra? Jeden stary paprda, ktory dal tusim recyklatu MW2 8 z 10 a teraz si mysli, ze ked raz urobil jednu schopnejsiu hru, Mafiu, tak ze ma pravo vsetko kybicovat a vsetko kritizovat...Poslite ho uz laskavo do riti, sprava sa ako keby zozral vsetku mudrost sveta. On da MW2 8 z 10 a bude kritizovat vo velkom, jaj boze, ten clovek si vzdy naserie do huby ako nikto iny...SOm zvedavy na tu jeho hru, co vraj robi, po tych sr.a.ck.ach co tu furt pise, ked to nebude hra na 15 bodov z 10, tak budes na smiech...Vlastne...To uz si aj teraz.
    • Ocelot23
      Kde si to vzal, že dal MW 2 8/10 a hlavně kde? Cucané z prstu?
  • Zdar, parádní kritika. Bethesda dělá patch 1.4 s opravou bugů. Bude kritika? (jestli TES V budeš znovu hrát xD). Pane kritiku, zajímal by mě Váš názor na těžbu rudy *16*
  • jindra.veliky
    taky od precteni clanku nemta chut Skyrim zapnout? *1*
    • ani len stiahnut ci kupit veru :D
    • Náhodou chut mám... Ten velevážený pán kecá kraviny, protože nemá nic jiného na práci. Hrál jsem jen Fallout NV a Skyrim a můžu říct, že jsou to povedené hry. Vytýkat hře TES věci jako trhání borůvek v zimě, nebo postrádání toalet je demence...
      • Jak já ti závidím, že jsi předtím nehrál jiné starší hratelnější a zábavnější RPG. Ano, bez jejich laťky je Skyrim hratelný a zábavný.
      • Trol.diskuzni
        "Vytýkat hře TES věci jako trhání borůvek v zimě, nebo postrádání toalet je demence..."

Ne, demence je tohleto ještě omlouvat a říkat, že je to vlastně úplně v pořádku. Proč mám pocit, že herní průmysl je snad nejbenevolentnější zábavný průmysl ze všech? Lidi si nechají nakukat úplně cokoliv a kupujou jak diví... A pak se ještě smějí CODku a myslí si, jací nejsou hrdinové se svým Skyrimem. *7*
        • Nejmenujou se náááhodou iceberries? Pak mi na tom, ve fantasy, opravdu nepřijde nic divného.
          • nebo snowberries, ale tj. jedno
        • Hm s tím tvým přístupem bych se rád zeptal, které hry se ti ještě nelíbí stejně jako Skyrim? Nebo spíš se zeptám jinak... Je nějaká hra, co se ti zamlouvá? Kromě CoD? *2*

Nedivil bych se, kdyby tam zůstalo jen to CoD, protože jestli takhle přistupuješ ke každé hře a hledáš v ní chyby jako "borůvky, ostružiny a maliny" tak nemůžeš mít vůbec žádej herní zážitek...
          • Trol.diskuzni
            Já Call of Duty nehraju... A už jsem to tady psal: Hraju příležitostně a mám své hry, které mě baví, například:

Gothic, BFME, FIFA apod.

Pozn.: Ani jedné z her těchto sérií bych nedal hodnocení 10, maximálně bych u některých uvažoval. Jednoduše si jej nezaslouží stejně tak, jako si jej nezaslouží ani Skyrim...
        • A zase bod a to me skyrim bavi. Jinak obektivni pohled bez chyby
          • Trol.diskuzni
            Víš, já nepotřebuju, aby se mnou všichni souhlasili... A je mi jasné, že spousta se mnou nesouhlasí jen proto, že ví, že trolluju.

To, co mě mrzí, je to, jak někteří lidé řeknou: "Hmmm, pravda, ten Skyrim má opravdu blbé chyby... Ale stejně je to nejlepší hra, kterou jsem kdy hrál, tak mi můj názor neberte!" nebo "Vávro, ty id*ote, vždyť Bethesda prostě takovéhle hry dělá, tak co ti dává právo na to se do toho navážet?! Udělej si svoji hru a jdi někam...".

To je to, co herní průmysl dostává tam, kde je dnes... Call of Duty samotné to opravdu není. *3*
    • Trol.diskuzni
      Nemám, já to smazal z disku ještě před přečtením... *5*
  • Mám otázku *1* chci si koupit Skyrim a ps3 k tomu , (konzole jsou pro mně výhodnější nejen finančně) budu spokojený s tímto rpg po letech hraní WoWka, Final Fantasy (7,8,10,12) a zaklínače na nejnižší grafice ?????? *1*
    • rhomola
      Deamons Souls neznám, z videí by mě to asi ani nenalákalo. Z toho co píšeš, má ke Skyrimu nejblíž asi to WoWko první zaklínač možná taky trochu, druhej už moc ne. Já bych ti Skyrim doporučil, ale já jsem Fan a Nerd a ještě dost málo kritickej člvěk ;) Ale Skyrim je podle mě pecka ;)

BTW k zajímavostem a novinkám ve Skyrimu: Už to pomalu vyplouvá na fórech, jak se snažej hráči psát návody na questy. Tak třeba úkol, který se česky jmenuje Řezník, a jde o městský quest, má zřejmě dosti odlišné průběhy a zatím není moc jasné proč. Každopádně jsou hráči, kteří stopovali krev na ledu, až někam došli (i můj případ) a jsou hráči, kteří hlídali v noci temnou uličku... kdo ví odpoví ;)
    • Malleth
      Když kupuješ PS3, doporučil bych spíš tohle:
      http://www.gamespot.com/demons-souls/videos/demons-souls-video-review-6232014?tag=summary%3Bwatch-review
  • skyrim jsem hral 10 min. a hned jsem to vypnul.prostredi me neuchvatilo a pohyby stali za hov**. Souhlasim s Vavrou. velmi pravdiva recenze. *3*
    • hh demence hodnotit hru, ktera ma potencialni herni dobu 100+ hodin, za 10 minut.... *6*
    • Kde vidiš tu recenzi ? *2*
    • Tak za 1. jsi to stáhl a za 2. za deset minut jsi tak možná dojel dojel první video a vytvořil postavu. Takže jsi napsal opravdové bukake.
  • 84. , Hlavně že tomb rider se mu líbí...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit