Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyby Todd Howard strčil do krabice hovno, tak si s ním budou zdejší zaselpení fanboyové vesele házet a tvrdit, že je nejlepší hra všech dob.
    • Isiar: Sám jsi fanboy, dmt! *16*
    • Myslim že naše prodeje jsou celkem zanedbatelné :)
      • To se netyka jen nasi republiky :)
        • Správně, TES fans jsou všude. Valhallá .. *2*
          Konečně mi došlo, proč na tom tak lpí a ignorují chyby.
          Všichni se chtějí dostat do Valhally. To jim žádná jiná hra nenabídne.
          • No je pravda že aspoň zběžná znalost Asatru, nebo dějin dává hře přidanou hodnotu.
            Pobyt ve zlatých síních hrdinů se prostě za peníze koupit nedá :) tomu se nevyrovná ani bitva s Diablem :).
  • nahodou jo protoze se venuju larpum a drevarnam a vim co je to behat po lese krouzkove kosily a dalsich vecech a s 200g mecem + stitem, a jelikoz ja sem typek netrenovany ktery vazi 70kg a dokazu ubehnout vic nez muj rogue ktery mlati draky a je zocelenej na mrazivym severu...tak fakt nevim prijde mi to nelogicke
    • Možná by bylo dobrý v týdle diskuzi začít oddělovat 3 pojmy. Chůze, běh a sprint. Chůze a běh se defaultně přepíná capslockem a běh je obvyklej způsob přepravy, pokud nepoužíváte koně ( např kvůli té prapodivně fungující, resp nefungující gravitaci, nebo nemožnosti bojovat z jeho hřbetu ), a nebere žádnou staminu, zmáčknutím a držením shiftu aktivujete sprint, defakto běh naplno, samozdřejmě, že když poběžim co mi to dá, + výzbroj na sobě, že takhle nepoběžim nijak dlouho. Zkuste to v pokračování diskuze odlišovat *3*
  • Ty vole a je to tady zase... opet a zase!!!!... proste se zacina hatit uz i skyrim, tak jak to bylo u oblivionu ... porad to same dokola a vy budete hledat sracky, ze nevidite ukazatel dechu ve vode? a jako co? kdyz plaves tak ho snad vidis nebo co? ... rofl fakt... nicmene souhlasim s tim, ze hra by potrebovala dodelat, ale je to super hra a moderi ji vysperkuji k dokonalosti... thats all....
    • Vetsinou kdyz plaves v realnem zivote, tak tak nejak poznas kdy ti pod vodou dochazi dech. V Skyrimu to neni, a jak ma hrac pak poznat, ze se topi? Podle toho, ze se mu zivoty nebezpence blizi 0? Ehm ... to vazne ne, pratele!
      • Stačí si umíchat lektvar a tradá :D
      • Musis drzet dech stejne dlouho jako hrdina...pokud nejsi potapec, tak to vyjde akorat...
    • Přesně, Bethesda shrábne prachy a ocenění za to, že dali ostatním šanci ukázat své dovednosti.
      Dostávat peníze a ceny za vlastní práci se už dnes nehodí.
  • Rád bych věděl jestli si Dan čte komentáře (škoda že není způsob jak se to dozvědět...), ale k věci - čtení je to dobré, ale to už se od Dana očekává, vždy se jeho články četly dobře.
    Já Skyrim nehrál a osobně si počkám až na GoTY edici ve které budou zahrnuty ty zlodějské přídavky (čti DLC). Bethesda měla vždy zabugované hry a pravděpodobně to tak i zůstane, takže tímhle se já netrápím, ale musím říct že po této četbě jsem ještě více zvědavý na nový Danův projekt, když ví co každý dělá špatně a o všem ví jak se má dělat správně. Takže očekávám titul desetiletí, který změní definice žánru - už se těším.
    Kdy že je vlastně datum vydání?
    • 2020 +- osm, deset let :)
  • ten clovek co psal ten clanek je podle me dement!ja bych ho chtel videt jakou hru by udelal on ,neustale si tam na neco stezuje a jak se mu nelibi tohle a tamhle to a ze on by to chtel uplne jinak ,ale vzdyt herni svet se neridi jednou oveckou z davu!ty vyvojari meli nejakou predstavu a za tou si sli to ze tam je spousta bugu ano to je pravda ,ale da se to prekousnout neni to nic zasadniho co yb hru nejak vyrazne znehodnocovalo a jestli jemu se to nelibi je to jeho boj a at tu hru teda nehraje (nechapu proc to teda pari kdyz do toho takhle reje at si najde nejakou hru ktera ho necha chladnym) totalne trapnej clanek..
    • naprosto souhlasim je to DMNT *5*
      • tak jako ty :D
    • říká ti něco Mafia, pacholku?
      • Pro mě je ta HRA s velkým H Hidden and Dangerous. Mafia je jen průměrná hra s filmovou výpravou *2*
    • On uz ale nejakou hru udelal, a hru s velkym H! To jen ty urazis a udelaj jsi tak maximalne houno
    • nejhorsi je, ze ma vicemene ve vsem pravdu
  • Vávro,běž se léčit...jsi magor,který má nutkání onan_vat nad každou píč_vinou. Až uděláš tolik her co Bths a budeš mít prodejnost jakou má Bths,tak potom si hrej na chytrého. Pičovat umí každý,ale udělat hru,která bude mít úspěch jaký měl Oblivion,Skyrim,F3 a F4 to už není tak jednoduché jako plácat srance na všechny světové strany. Skyrim patří mezi best of RPG a ty si plantej co chceš....Bths rulezZz !!!
  • to si dela srandu ne :D ani sem to cele necetl
  • Jediná věc mi trochu nesedí, když je Skyrim tak příšerný, a pan Vávra ho doslova nesnáší, jak je tedy možné, že ho hraje? Protože je jediný? To je snad ten nejblbější argument co jsem kdy slyšel. Když se budu držet jeho metafory s blondýnou, není to tak úplně přesné. Na tom pomyslném ostrově je přece i kupa brunetek, černovlásek a zrzek (ostatní hry), takže opravdu není důvod pích*t blondýnu když se vám tak strašně nelíbí.
    Abych se dostal k pointě - pokud něco nesnáším, nemůžu to hrát, čili je pan Vávra buď lhář, nebo pokrytec.
    • Niekto to môže hrať preto, lebo v prípade Skyrimu ide o "kultúrny" fenomén (bez ohľadu na to či toto postavenie získal zaslúžene alebo nie) a dotkol sa obrovského množstva hráčov a otázok vnímania hier. Osobne dokážem pochopiť počiatočné nadšenie hráčov aj recenzentov, ktorí dali hre maximálne hodnotenie. Skyrim je (aspoň spočiatku) ako "droga," ktorá spôsobuje závislosť. To sa nedá povedať o väčšine hier. Z tohto pohľadu je vysoké hodnotenie správne, lebo hra je chytľavá (chytľavosť nemusí byť nutne založená na nejakých racionálnych základoch a na kvalite spracovania). Článok Dana Vávru beriem ako vytriezvenie, ako dôkaz, že "droga" Skyrimu prestala pôsobiť.
    • Pan Vávra je především nezaměstnanej čurák, kterej na sebe chce upoutat pozornost blitím tomuhle článku podobnejch sraček...
      • Někdy je lepší bejt nezaměstnanej než negramotnej. Tři křížky má jako podpis ve světě negramotných kdekdo.
      • Trol.diskuzni
        Chtěl bych tě vidět, jak bys mu tohle řekl do očí, ty chudáku... *7*
        • Vymrdáváte si vzájemně prdelky, co ty homokriple? Zalez někam do kurev ty bezcenná náctiletá špíno!!!
          • Trol.diskuzni
            Umíš i něco jiného než urážet, ty bezcenná hroudo sr*ček? *3*
    • Trol.diskuzni
      "pokud něco nesnáším, nemůžu to hrát" - není pravda...
  • souhlasím s Danem Vávrou :o))

Je to sračka, sice ne z principu, protože Obliviona hraju a velmi rád. Ale tohle je hnus *6* *7*
    • Já to mám obráceně. Nikdy jsem se nedokázal dokopat k pořádnému hraní Oblivionu ale Skyrim mi chutí.
      • I když vím, že to rozhodně není taková řacha jako Oblivion.
  • No tak jsem to dočetl a v zásadě s panem Vávrou souhlasím.

Bethesda prostě nabízí neohotové produkty a lidi jsou už tak otupělí, že to ani nepoznají.
    • Ukaz mi hru podobneho razeni, se stovky dungeony, questy, magii (je toho opravdu kvantum tech+).. bez chyb.. prosim..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit