Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zaujímave by bolo keby to napísal na tu mafiu , nerozumiem prečo taký článok vyšiel keby aspoň vychádzal na každú hru ,písal to naozaj pán Vávra.
  • Ježííš už sem nic nepište!!!:D
    • že, kdo to má fůrt kontrolovat
    • Ještě 65 *1*
  • podte lidi,tohle dotahnem do konce :D
  • 100 duvodu proč nesnasim dana vavru
    1. Nemá rád skyrim
    2. Nemá rád skyrim
    3. Nemá rád skyrim
    4. Nemá rád skyrim
    5. Nemá rád skyrim
    6. Nemá rád skyrim
    7. Nemá rád skyrim
    8. Nemá rád skyrim
    • 9. Nemá rád skyrim
      10. Nemá rád skyrim
      11. Nemá rád skyrim
      12. Nemá rád skyrim
      13. Nemá rád skyrim
      14. Nemá rád skyrim
      15. Nemá rád skyrim
      16. Nemá rád skyrim
      17. Nemá rád skyrim
      • 18. Nemá rád skyrim
        19. Nemá rád skyrim
        20. Nemá rád skyrim
        21. Nemá rád skyrim
        22. Nemá rád skyrim
        23. Nemá rád skyrim
        24. Nemá rád skyrim
        25. Nemá rád skyrim
        26. Nemá rád skyrim
  • 95% toho co vavra pise jsou kraviny.Skyrim je pres vsechny bugy tou nejlepsi rpg hrou na svete. Chtel bych videt vavru jak by zvladnul tak krasne vymodelovat draky a magicky system, je to blazen.
    • No, a co třeba Zaklínač? Skyrim není nejlepší RPG hrou ani náhodou.
  • Tak jsem to přečetl po 13.důvod a dál nemusím. Většina těch věcí nevyhovuje jen Vávrovi. Nehraju na konzoli, ale na PC a s ovládáním nemám jedinej problém atd.atd. Zabugovaný to je, to jo. Ale jinak je to snůška keců jednoho šaška s moc velkym egem. Tohle by jste snad ani na herní web tohoto formátu dávat neměli. Zdarec
    • Přesně tak mluvíš mi z duše pod tohle se můžu podepsat :)
  • 4dot@tiscali.cz:

Já je ale všechny hrál. Risen jsem dohrál před půl rokem. To, že pavouk tady má polygony uspořádané trochu jinak a postavy odříkávají různé texty, ještě neznamená, že ty hry nejsou v podstatě totožné. Nemluvím o tom, co koho baví víc, něco jako Fallout 3 a New Vegas, kdy se ti New Vegas líbí víc, tak je to lepší hra. Ve výsledku jsou ale v podstatě nemlich to samé, se stejnými principy a vším. Risen a Skyrim sice nejsou to samé universum a engine, ale když tam chodím a úplně stejně sbírám rostlinky, úplně stejně ten svět na tebe reaguje, design řady věcí je stejný (kdyby nějaký ten dungeon v Skyrim byl v Risen, tak to skoro nepoznám).
    • Podobnost ohledně Risen a Gothic IV, ta je jasná. Skyrim je však hra sama o sobě, nicméně je nutné říct, že na každého hra může působit jinak, proto bych to tak detailně nepitval...
    • Trol.diskuzni
      Omlouvám se, že skáču do vaší diskuze... Ale taky bych docela souhlasil s názorem, že RPGčka jsou si navzájem dost podobná, minimálně ta, o kterých se bavíte. A to dokonce i pro mě, který tento žánr docela rád...
  • Je videt, ze vetsina diskutujicich za hru nezaplatila, protoze by jinak za svoje penize chteli trochu jine kafe ;)
    • Myslíš tím tu kladnou většinu, kteří překousnou ty bugy, když je to nic nestálo.
  • Je pravda že některé věci co dan zmiňuje jsou prkotiny a snaží se tim hru schodit víc než je nuté, ale je třeba si položit otázku. je to blbost, nebo je to něco co bysme měli přestat přehlížet. ale ve většině s danem souhlasím, to co si dovoluje skyrim (hra s takovm jménem a prodejností) to je nepřípustné ! ano je to velká hra což by mohla být omluva pro vše výše danem zmíněném...ale sakra...měli by už po 4 zabugovaaných TrESkách něco změnit a ne stagnovat, stagnují protože ví že se to stejnak prodá, jen dan se na to nevydržel už koukat a řekl ne!
  • Jo pokračuj. Ještě 112.
    • Tak napriklad jeho prvnich 10 bodu se da shrnout do jednoho-sileny interface. A s tim naprosto souhlasim. Ale zbytek si uz dosad sam,kdyz ho neustale tak obhajujes. Ja jsem si zaspamoval,ve skutecnosti je mi nejaky Vavra ukradeny. Slysim o nem poprve v zivote,''jeho'' Mafii neznam a co si nakeca to ma. Je mi zahadou proc to tady Tiscali zverejnilo,ale asi maji okurkovou sezonu. Jinak nevim. Takze hezke vanoce vsem *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit