Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pane Vavro, vetsina toho co jste napsal je diky nymantum jako va co si koupi konzoli. Pak ty hry vypadaji takhle.
    • Malleth
      "Nymanti" co si ty konzole koupili, prakticky zachránili herní průmysl, protože většina herních studií by krachla, kdyby dělali hry jen na PC.
      • Malleth...souhlasím s tebou a přeju ti abi ti ty zarytí PCčkáři a s velikou pravdepodobností piráti nedávali tolik mínusek za kvalitni názory.....i když o to asi moc nejde :)
        • Malleth
          Díky :)
      • Nezmysel.
        • Malleth
          A kde si myslíš, že by na ten vývoj vzali peníze, když se většina výdělku za hru ztratí na warezech a torrentech?
          Neříkám že by se hry nevyvýjeli vůbec, ale určitě ne v takové míře a tak velké a drahé projekty.
          • Malleth
            Reakce na WTF: Že by to bylo tím že dřív nebyl tak rozšířenej Internet?
          • GlaDOS
            Když si to myslíš, brát ti to neberu.
            • zvláštní, že to fungovalo přes 10 let docela v pohodě..

Konzole nic nezachránily. Spíš jen všechno domrvily.
            • Malleth
              To bohužel není můj názor. Stačí se podívat na čísla prodejů
          • Mopped
            Tak já raději malý a levný projekt, ale hlavně aby stál za to.
            • Malleth
              Ty možná jo ale já sem docelá rád že si můžu zahrát hry jako Red Dead Redemption, Heavy Rain, nebo Metal Gear Solid.
              Krom toho malá studia to taky nemají zrovna easy.
        • Ty si nesmysl.
  • Hele, mám dotaz na FANy: je nějakej jinej web než nexus, kde jsou mody ? Ja se fakt nechci sociálně družit s tím serverem jen proto abych dostal mody větší než 2MB..
    • Pokud ti tak strašně vadí 1 registrace, tak asi na těch houbičkách co zmiňuješ si, Mluvíš o chaosu a přitom ho chceš dělat tim, že bys vytvářel další stránku pro mody... kdo by to jako pak měl hledat ? Jinak ještě 1 strínka na mody je Planetelderscrolls, ale tam ještě nemaj pro skyrim vytvořenou sekci, asi čekaj až vyjde editor... Zatim se moduje přez oblivionskej.
      • Já nechci vytvářet další stránky. Nejsou pořeba, pokud by se tenhle server nechtěl se mnou kamarádit. Jsem holt zastance hesla "Fuckbook-nechci být tvým přítelem". Ale holt takovej ten dnešní internetí svět je. Zaháčkovat lidi, získat email a cpát jim tam tuny reklam. Tož já si někde nějakou identitu vyrobím, když na tom tolik lpí. Ale je to zbytečný vopruz. A to takový, že se asi rozhodnu, jestli mi ten vopruz za to vylepšení Skyrimu stojí. čím dál tím víc dostávám pocit, že to střelím nějakému FAN, on bude výskat radostí pod stromečkem a já alespoň dostanu část investice zpět. A budu si užívat zábavnějších a míň opruzujících RPG, které jen nejsou tak rozsáhlé a nebudu tak často dělat WOW při pohledu do krajiny.
  • Ve skyrimu chybí záchody ..haha :) Vávro di se vysrat ses fakt ubožák. Tak tu hru nehraj a nekaž ji svejma scestnejma rádoby chytrejma kecama ostatním. Opravdu trapnej pokus jak se zviditelnit. Těm kdo si ten článek přečetli bych rád řekl, ať to neberou vůbec vážně. Skyrim je výborná hra, jistě má i mouchy, ale to co tady mistr popisuje je naprosto směšný 8) ..a vávrovi bych rád vzkázal : evidentně si nakažen nemocí Brainrot, doporučuji použít potion of cure disease, nebo navštívit nejbližší svatyni 8) ... SKYRIMu zdar!
    • Proč si všichni vyberou jeden bod a tím pak autora poplivou? Spíš tohle je ubohý.
  • Je to jasný, Vávra prostě neumí pocítit tu magii Skyrimu... kdyby ji cítil, tak si nikdy nic takového nevšimne.

Správný hráč je naprosto nekritický a jen slitná nad klávesnicí!
    • Hairy_Ass
      Už si to sem napsal jednou...
  • mirekdusinojc
    I vy zrůdo! Jak si dovolujete hanobit posvátný grál stvořený z čiré lásky. Taková zlá slova, že vám huba neupadne. Mám chuť hned zítra ráno přijít s opaskem výbušnin do vašeho titerného herního studia, nikdy nedosahnuvší slávy posvátné Bethesdy a odpálit se pro očištění nedotknutelného jména Skyrim, jenž jste pošpinil. Hanba vám! Hanba!
  • Bravo, tleskám. Konečně normální recenze a 100% pravdivá, ještě jednou bravo
    • Viděl tady někdo nějakou recenzi? Já teda ne.
  • A jeste chci dodat jak Oblivion byl snad nejhorsi z TES serie!!! Vetsi blbost nez level scaling a zavirani oblivion bran nikdo uz vymyslet nemohl.. RIP Arena a Dagerfall
  • Ses kok*t,tak dobra a ty kazdou picovinu kritizujes no hold ses KOK*T
    • Trol.diskuzni
      Kubo, to je příspěvek tohoto milénia! A možná i toho předchozího... *5*
    • Za to ty jsi borec :)
  • Tohle je neco jako Kalusovo Modra, nikoli zelena planeta. Dan Vavra ma svuj nazor, a cim je odlisnejsi od ostatnich, tim vic ho musi vyrvat do sveta. Uprime, kdo tohle precet cely? :) Je to spis takove blogove, kdyby to nebyl Dan Vavra...
  • Zjednodušene Haters gonna hate. Hej hra má chyby, ale kto pozná Bethesdu tak počítal možno i s horším scenárom. Mimo to rozloha herného sveta je obrovská, takže tieto chyby na kráse sa dajú veľmi ľahko prehliadnuť, navyše to je tu obrovská modderská komunita.
    Čo ma ale dojalo že Dan Vávra dal Fallout:NV 9/10 a pritom tá hra mala nespočetné množstvo bugov pri štarte. Takže buď to tu smrdí prachsprostým trollingom z pasie, alebo sa autor snaží za každú cenu ísť proti prúdu.
    P.S.: celý článok som ani nedočítal, pretože to boli pre mňa bohužial iba žvásty
    • Přesně tak, haterz gonna hate... Bohužel z Daniela Vávry se stal prachsprostý flamer, který se nechává ovlivňovat totálně emocemi a dokonce se nechá snížit i ke lži... Hodně z toho byly jenom žvásty, svatá pravda!
    • Přece nejde počítat s tím co píšeš?Že to dořeší komunita a že to vlastně mohlo být horší.Snad je jedno hodnocení.
      Komunita je bonus to je celé.Přece není dobré vydat hru a přenést část břemena(opravy,vylepšení) na komunitu protože vím,že to zdarma udělají.A úplně je blbě,když se to promítne do recenze tak,že se to vlastně přehlídne jak píšeš.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit